Revolution UO

Safe box...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hodo

• Üye
  • **
  • 51
Safe box...
« : 19 Ocak 2007, 01:21:26 »
Eski bi charımdaki safe box un şifresini unuttum o charı 7 aydan beri kullanmıyorum aynıı acc tekiki der charımı kullanıyordum şimdi işim düştü ona ve safe box var ama şifresi ne unuttum bu şifreleri nasıl öğrenicez yani benim tüm itemlerim onun içnde mi kalıcak?Ben ulaşamıyacakmıyım ona? Bi yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler...
e Gerenk Var... İmzaya..Parmak Basarız Olur Biter...

Tinaaa

• Ziyaretçi
Safe box...
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2007, 01:25:55 »
sanırım  şifreyi kurandan baskası bilemiyordu oyle açıklanmıştı

Çevrimdışı Radium

• Üye
  • **
  • 595
Safe box...
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2007, 02:31:59 »
geçmiş olsun  ***2:
size=22]Everybody Get Up[/size]  :smt026

Çevrimdışı Keanu

• Üye
  • **
  • 584
Re: Safe box...
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2007, 02:48:39 »
Alıntı yapılan: "hodo"
Eski bi charımdaki safe box un şifresini unuttum o charı 7 aydan beri kullanmıyorum aynıı acc tekiki der charımı kullanıyordum şimdi işim düştü ona ve safe box var ama şifresi ne unuttum bu şifreleri nasıl öğrenicez yani benim tüm itemlerim onun içnde mi kalıcak?Ben ulaşamıyacakmıyım ona? Bi yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler...

Şimdi hocam safe bankandaysa müjdemi isterim çünkü  içindekilere  ulaşacaksın, nasılmı?
Safe hangi chardaysa onu bi bankerin yanına çek, sora aynı acc deki başka bi charla gir ve o bankerin yanında .transfer yaz  bi ekran açılacak o chardan bankasındaki bulunan itemlerin listesi, ordan istediğini işaretleyim  bulunduğun charın bankasına aktarabılırsın.. bu arada işlem ücreti alıyor unutma en küçük itemin ücreti 250 cp olması lazım. böylelikle ulaşmış oldun hadi kolay gelsin..
Ben Mevlana Değilim, Adam Olda Gel

Çevrimdışı Radium

• Üye
  • **
  • 595
Safe box...
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2007, 04:37:54 »
editle bug abuse :)
size=22]Everybody Get Up[/size]  :smt026

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
Safe box...
« Yanıtla #5 : 19 Ocak 2007, 09:13:57 »
Yardım bölümüne taşındı.

Çevrimdışı Khanofer

• Kıdemli Üye
  • 1297
« Yanıtla #6 : 19 Ocak 2007, 09:53:44 »
Alıntı yapılan: "wyatt Blackrobes"

Şimdi hocam safe bankandaysa müjdemi isterim çünkü  içindekilere  ulaşacaksın, nasılmı?
Safe hangi chardaysa onu bi bankerin yanına çek, sora aynı acc deki başka bi charla gir ve o bankerin yanında .transfer yaz  bi ekran açılacak o chardan bankasındaki bulunan itemlerin listesi, ordan istediğini işaretleyim  bulunduğun charın bankasına aktarabılırsın.. bu arada işlem ücreti alıyor unutma en küçük itemin ücreti 250 cp olması lazım. böylelikle ulaşmış oldun hadi kolay gelsin..

o dediğin şey artık olmuyor diye biliyorum robert .transfer'de safe box ların içini görmeyi fix'ledi sanırım.
color=brown]Ramses Biohazard

Saygı görmek istiyorsan saygılı ol
[/color]

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2007, 11:47:19 »

Bilmiyorum yapıyorlar mı ama , belki kasanın içindeki itemların belli bir bölümünü söylersen stafflara, kasanın gerçekten senin olduğuna kanaat getirip içindeki itemları sana verebilirler
Emekli Elder Craft of, Twilight Zone
Geri döndü!

www.twilightuo.com