Revolution UO

car

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EnesCengaver1

• Ziyaretçi
car
« : 19 Ocak 2007, 15:59:25 »
bi carim war yeni kastim ustumde mage robe, 0 damege deri set noxluyum in porla yatiyorum anlam veremedim nasil in porla yatiyorum 10 in por atti yattim bole bisi warmi ya

Tinaaa

• Ziyaretçi
car
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2007, 16:12:23 »
130 mage ps :D

Çevrimdışı Alona Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 4970
    • http://www.biohazards.jconserv.net
car
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2007, 16:21:05 »
Alıntı yapılan: "Tinaaa"
130 mage ps :D

Alaksi yok ,

Poi , İm por iyi adam keser
.
b]Biohazard Family[/b]
Büyük Oynarim , Küçüklerle i$im Olmaz....

EnesCengaver1

• Ziyaretçi
car
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2007, 16:29:27 »
hayir noxlu iklken oluo noxsuz kende oluo onu demek istedim

Roby Rekarte

• Ziyaretçi
car
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2007, 16:58:55 »
üstünde sadece mage robe ile actiona mı cıkıyorsun? yok mu senin deri setin yoksa yatarsın tabi.

Tinaaa

• Ziyaretçi
car
« Yanıtla #5 : 19 Ocak 2007, 17:02:20 »
Alıntı yapılan: "Roby Rekarte"
üstünde sadece mage robe ile actiona mı cıkıyorsun? yok mu senin deri setin yoksa yatarsın tabi.

okumadınmı enes in yazdığını magerobne %0 deriset yazmıs

EnesCengaver1

• Ziyaretçi
car
« Yanıtla #6 : 19 Ocak 2007, 17:02:30 »
yahu anlamakmi istemiyorsun deri set 0DAMEGE MAGE ROBE 0 DAMEGE!!

Roby Rekarte

• Ziyaretçi
car
« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2007, 17:03:23 »
str kac senin mage kasarken str kasmayı unutmayasın?

Tinaaa

• Ziyaretçi
car
« Yanıtla #8 : 19 Ocak 2007, 17:04:40 »
zauuah olm enes i lamermi sanıon str kasmasın zuahzuah

EnesCengaver1

• Ziyaretçi
car
« Yanıtla #9 : 19 Ocak 2007, 17:06:56 »
arkadasim onlari bizde bilioz taam senden yardim istemiom staflardan istiyorum kontrol edilmesini

Roby Rekarte

• Ziyaretçi
car
« Yanıtla #10 : 19 Ocak 2007, 17:16:52 »
kontrole ne gerek var kardeş bir poi'yi iyileştiremiyorsa ve açık alanda im por lara maruz kalıyorsa ölmesi doğaldır. deri set + mage robe ile im por'un o kadar damage alması imkansız şöyleki eğer poi deatly ise 8 damage + inpor da 2 damage verse 10hp gider fakat deatly 10 kere tekrarlamayacağı için sadece poi ve im por la ölmen imkansız tabi pot içip veya bandaj kullanmaz ise. bazen oluyor poi'yi iyileştiremiyorlar im por'a dayanıyorsun adam ölüyor hiç yapmadım değil ama bunun için uzun süre koşturman gerek. bunu staff 1 milyon kere denese yine de 10 im por la ölmez olayı abartmayalım lütfen. kanımca hatayı kendinizde aramalısınız.

Çevrimdışı Apotheke Hacıyatmaz

• Kıdemli Üye
  • 3374
  • #Emekli Player
car
« Yanıtla #11 : 19 Ocak 2007, 18:09:49 »
evet 10 str si var.onun için ya siz nasıl insansınızilla birileriyle tajjak geçmeyi bi kural biliyosunuz.insan gibi sölediyse insan gibi söliceksiniz dalga geçiyorsanız dalagasnızı ddevam ettirin adam yerine koymayalım.
Your Ego İs My Lego...

[images]https://media.giphy.com/media/3osxYtPSzCXQE4Sjvy/giphy.gif [/images]
Ne Kral mı o ?

Roby Rekarte

• Ziyaretçi
car
« Yanıtla #12 : 20 Ocak 2007, 09:28:05 »
Alıntı yapılan: "Apotheke Hacıyatmaz"
evet 10 str si var.onun için ya siz nasıl insansınızilla birileriyle tajjak geçmeyi bi kural biliyosunuz.insan gibi sölediyse insan gibi söliceksiniz dalga geçiyorsanız dalagasnızı ddevam ettirin adam yerine koymayalım.

dalga geçen kim yaw? adam bizimle dalga geçiyor essas, 10 im por'la kim ölmüş ya? sorarım sana! adam gibi sorunu abartmadan yazsalar olmaz yani

Çevrimdışı mercben

• Üye
  • **
  • 139
car
« Yanıtla #13 : 20 Ocak 2007, 10:01:23 »
Başlığı açan arkadaş lafın gelişi 10 demiş olabilir arkadaşlar, zaten tahminimce olay esnasında can havliyle kaçıyodu. Kaçarken kaç impor da ölcem acaba diye düşünüp sayarmı insan? Ben olsam saymam şahsen zor durumdaysam...
Yok olay action da değil de arkadaşlar arasında deneme amaçlı yapıldıysa bir şey diyemem tabi. Ama ister yaralı olsun ister deathly yemiş olsun 10 im por la ölünmez ona diyecek bir şey yok...
Every Man Dies. But Not Every Man Really Lives...

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
car
« Yanıtla #14 : 20 Ocak 2007, 11:51:58 »
Yok artıq im por un tek ozelligi bandaj yırtmak hatta onu bile 6. imporda bile yapmıor   :)
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.