Revolution UO

PoWeR Scroll Mağduruyum

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tinaaa

• Ziyaretçi
PoWeR Scroll Mağduruyum
« : 20 Ocak 2007, 23:12:55 »
beyelr bilmiyordum we skill cap 658 filandı 3 atne ayrı ayrı ps kullandım

kasmakta olduğpum yarım kalan archer yeteneğini kasamıyorum şimdi  700 olmadan kullanınca yer kapladığını bilmiyordum şimdi 700 u  geçmiyor ben sanmıştımki kaç kullandıysam o kdr artar ama robert bu script i düzeltemesmisin ..
biraz önce sorudm genor dediki ps kullandığın skili düşür kas sonra bas
ama bi sürü para ahrcadım

mesela charım suan wrr ben warlock yapacam diyelim ps leri silmek zorundamıyım 700 den once basılınca kaç fark veriosa o skile kdr kasılmalı bence bunuda robert yaparsa çok iyi olur

yorumlarınızı bekliyorum

antentamircisi

• Ziyaretçi
PoWeR Scroll Mağduruyum
« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2007, 06:15:15 »
aynı durum şu an benim de başımda.. armslore 10 yükseltip heal 10 düşüremiyorum.. armslore olmayınca da sersemle ya da silahsızlandırma etkisi daha yavaş çalışıyor.. emekleri mağdur etmemek adına bir düzenleme getirilmesi dileğiyle..

Dikkate alınacağını düşündüğüm birkaç öneri olarak;

ps'ler çıkarılabilir olabilir, örneğin ".pscikar" komutu ile istediğimiz ps'yi çıkartıp çantamıza newbie olarak düşmesi sağlanabilir.. böylece gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra tkrr kullanabiliriz.. ya da 110'un üstüne 120 basacağımız zaman 110u satabiliriz.. aynı şekilde ps'ler birleştirilebilir  olabilir.. magical birleştirir gibi 110lukları birleştirebiliriz.. bunu da gm mage-inscription charlar yapabilir.. daha da farklı bir öneri olarak oyunu tek başına oynamaktan zevk alan, champ kesmek için yanına 5-10 kişi bulamayan oyuncular düşünerek ps'ler daha basit yaratıklardan çıkan fakat tatmin edici sayıda itemin birleştirilmesi ile inscription karakterler tarafından yazılabilir.. sallama bir örnek vermek gekirse 1000 fertile dirt, 10000 dragon blood vsvs..

Saygılarımla,

konu olarak dilek ve önerilere daha uygun sanırım.. biraz zorlarsak şikayet bile olabilir..

Not: bu mesajı bir gün önce atsaydın keşke  ***2: (suçu kendimde bulmuycam ya  :)  )

Raxor Twilight

• Ziyaretçi
PoWeR Scroll Mağduruyum
« Yanıtla #2 : 21 Ocak 2007, 11:14:05 »
yaw robert düzeltsin diosun mağdursun gerçektende bu çOOkk fazla bug çıkarır belki o yüzden yapmamıştır bug oldumu adam 10x char kasar bakarıs gm tame gm sw :) hatta gm sheildfighter

Tinaaa

• Ziyaretçi
PoWeR Scroll Mağduruyum
« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2007, 11:29:56 »
robert urassa yapar :D
ben bilriim ownerimi

Çevrimdışı manu

• Üye
  • **
  • 396
    • E-Posta
Re: PoWeR Scroll Mağduruyum
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2007, 11:30:12 »
Alıntı yapılan: "Tinaaa"
beyelr bilmiyordum we skill cap 658 filandı 3 atne ayrı ayrı ps kullandım

kasmakta olduğpum yarım kalan archer yeteneğini kasamıyorum şimdi  700 olmadan kullanınca yer kapladığını bilmiyordum şimdi 700 u  geçmiyor ben sanmıştımki kaç kullandıysam o kdr artar ama robert bu script i düzeltemesmisin ..
biraz önce sorudm genor dediki ps kullandığın skili düşür kas sonra bas
ama bi sürü para ahrcadım

mesela charım suan wrr ben warlock yapacam diyelim ps leri silmek zorundamıyım 700 den once basılınca kaç fark veriosa o skile kdr kasılmalı bence bunuda robert yaparsa çok iyi olur

yorumlarınızı bekliyorum

kesinlikle düzeltilmeli
akın tarihimizin gercek yüzü www.kanuykusu.com

Tinaaa

• Ziyaretçi
PoWeR Scroll Mağduruyum
« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2007, 11:49:02 »
arkadaşın önerdiği gibi skill asacağımız mn mesela ps i bir komutla çıakrabilmemiş çok iyi olurdu
weya 110 war 120 basıcam çıakrırım 120 absarım 110 u ihtiyacı olan birine satarım sizcede bu iyi olmazmı

Calimdor Ex'burn

• Ziyaretçi
PoWeR Scroll Mağduruyum
« Yanıtla #6 : 21 Ocak 2007, 12:00:29 »
Bende de aynı durum oldu , yetkililere ilettim 4-5 gün sonra robert gelip düzeltti.

Tinaaa

• Ziyaretçi
PoWeR Scroll Mağduruyum
« Yanıtla #7 : 21 Ocak 2007, 12:03:09 »
Alıntı yapılan: "Calimdor Ex'burn"
Bende de aynı durum oldu , yetkililere ilettim 4-5 gün sonra robert gelip düzeltti.

bu iyi olmus demekki düzeltebiliriz

peki ne anlamda üzeltti özellikeri düşürüp ps leri gerimi werdi cap ınmı 760 flanmı yaptı :D

Calimdor Ex'burn

• Ziyaretçi
PoWeR Scroll Mağduruyum
« Yanıtla #8 : 21 Ocak 2007, 12:07:18 »
Ben psi yi bastıgımda miningim 120 olmuştu ve bu sırada mage kasmaya başlamıştım çara ve skillim 700e vurduktan sonra mage gelmemeye başlamıştı. İglilendi robert , skill capimi bastıgım ps kadar artırdı (720) ve kasmayı sürdürdüm.

Tinaaa

• Ziyaretçi
PoWeR Scroll Mağduruyum
« Yanıtla #9 : 21 Ocak 2007, 12:14:57 »
Robert düzeltti bu olayı teşekkürler