Revolution UO

bu ne bılen varmı?

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

of darkness

• Ziyaretçi
bu ne bılen varmı?
« : 31 Ocak 2007, 17:41:44 »
http://img77.imageshack.us/my.php?image=37613832bq7.jpg

Normal ınternet sayfasından sık kullanılanlardan revo foruma tıkladıgımda bu goruntuyle karsılasıyorum. Ama oyun ıcındekı herhangı bır cardan .forum komutu kullandıgımda boyle bırseyle karsılasmıyorum. Sadece bendemı var sızdede varmı boyle bır sorun?

Çevrimdışı Napalm

• Üye
  • **
  • 205
bu ne bılen varmı?
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2007, 17:43:03 »
Database ile ilgili bir sorun bu aralar sıkça çıkıyor. Düzeltilmesini istedim çünkü yeni acc de alınmıyor ama ilgilenilmedi.
Saygilar
color=red]Napalm [/color] Bomb

HiBaby

• Ziyaretçi
bu ne bılen varmı?
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2007, 17:43:10 »
bensde oyle bir sorun yok ama adres cubugunda forum/inde anlamadım orayı. ve simdi dedin oyle birşey yok..

of darkness

• Ziyaretçi
bu ne bılen varmı?
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2007, 17:54:34 »
Alıntı yapılan: "HiBaby"
bensde oyle bir sorun yok ama adres cubugunda forum/inde anlamadım orayı. ve simdi dedin oyle birşey yok..

yok orasını ben sıldım. Dırekt olarak gırdıgım ıcın bakarsın adamlar ordanda hack atmaya calısırlar atamasalarda mesaj atarlar benım adıma gırerler dıye dusundum. ne olur ne olmaz ben garantıye alayımda  :D

tesekkurler

Çevrimdışı Raining Blood

• Üye
  • **
  • 263
bu ne bılen varmı?
« Yanıtla #4 : 31 Ocak 2007, 19:24:11 »
Databasede sorun var bu sıralar.3 oldu databaseyle ilgili sorunla karşılaşıyorum
color=yellow]Tozlu raflar,ardı mazilerde boş zamanlar! Ellerimde prangalar,içimde sancılar.[/color]

berkk

• Ziyaretçi
bu ne bılen varmı?
« Yanıtla #5 : 31 Ocak 2007, 23:03:10 »
Alıntı yapılan: "Raining Blood"
Databasede sorun var bu sıralar.3 oldu databaseyle ilgili sorunla karşılaşıyorum

arkadas hakli genelde db sorunudur bu ya biri dbyi zorluyor ne oldugunu aciklamiyayim :) arastiranlar surekli yapabilir gecici bir sorun yani

Ares 4 <Revolution>

• Ziyaretçi
bu ne bılen varmı?
« Yanıtla #6 : 01 Şubat 2007, 13:53:56 »
Yeter.Database database.Nereden cıkartıyorsunuz databasede sorun oldugunu.Kımın agzından ogrendınız.Kım soyluyor bunu.Robert bır sey soylemeden sız database dıyorsunuz.

Bu hata ana sayfadan da baglansam oyuundan da baglansam dırek lınkten de baglansam hıc cıkmıyor.

of darkness

• Ziyaretçi
bu ne bılen varmı?
« Yanıtla #7 : 01 Şubat 2007, 17:32:56 »
Alıntı yapılan: "Ares"
Yeter.Database database.Nereden cıkartıyorsunuz databasede sorun oldugunu.Kımın agzından ogrendınız.Kım soyluyor bunu.Robert bır sey soylemeden sız database dıyorsunuz.

Bu hata ana sayfadan da baglansam oyuundan da baglansam dırek lınkten de baglansam hıc cıkmıyor.

Herkezde oldugunu sanmıyorum. Ama bende oluyor. Az once denedım yıne aynı sayfa karsımda. Buyrun

http://img510.imageshack.us/img510/3476/84316204je6.jpg

Çevrimdışı Monteqtisto+

• Üye
  • **
  • 88
bu ne bılen varmı?
« Yanıtla #8 : 02 Şubat 2007, 17:35:05 »
İp Ban Sanıyorum  :smt017

Çevrimdışı Napalm

• Üye
  • **
  • 205
bu ne bılen varmı?
« Yanıtla #9 : 02 Şubat 2007, 17:42:11 »
Alıntı yapılan: "Monteqtisto+"
İp Ban Sanıyorum  :smt017

herkeste oyle oluyor sabah bende de oyle oluyordu su an buraya yazı yazdıggıma gore düzelmiştir :)
color=red]Napalm [/color] Bomb

Çevrimdışı mercben

• Üye
  • **
  • 139
bu ne bılen varmı?
« Yanıtla #10 : 02 Şubat 2007, 17:45:13 »
Sorun database demidir nerededir bilemeyeceğim ama sabahtan beri bende de aynı hatayı veriyordu. IP ban falan değil, sadece açılamıyor gibi bir hata sanırım. Http hakkında pek fazla bir bilgim yok ama benim aklıma gelen şu başka server reklamı yapan birisi vardı. Sanırım onunla ilgili birşey. Adam her başlığa reklam yazmıştı. Site bundan dolayı zorlanmış olabilir.(Bir nevi aşırı yüklenme yani) Bir tanesine cevap yazayım dedim ama "Bu mesaja sadece yetki verilen kişiler cevap yazabilir" diye bi türkçe hata verdi sitede. Pek bilgim yok ama benim düşünceme göre bununla ilgiliydi...
Every Man Dies. But Not Every Man Really Lives...

of darkness

• Ziyaretçi
bu ne bılen varmı?
« Yanıtla #11 : 02 Şubat 2007, 21:05:29 »
:smt017 olabılır. Hayır bende ılk basta ıp ban sandım hayret ettım. Hayır kufretmedım kurallara aykırı bırsey yapmadım ve azro ılede bayadır tartısmadım alala neden acaba dedım yaf :D