Revolution UO

Yahoo Toolbar

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

of darkness

• Ziyaretçi
Yahoo Toolbar
« : 01 Şubat 2007, 18:35:47 »
Ben pcmden bu yahoo toolbarı kaldırmaya calısıyorum ama program ekle/kaldır dan kaldır desemde tınlamadı. Nasıl sılebılecegım hakkında bılgısı olupta yardım edebılcek varmı?

Çevrimdışı Napalm

• Üye
  • **
  • 205
Yahoo Toolbar
« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2007, 18:43:14 »
başlat çalıstır regedit yaz yahoo toolbar ile ilgili herseyi sil yada exp yeni versionunu indir.
color=red]Napalm [/color] Bomb

Çevrimdışı Alexander De'Nogua

• Kıdemli Üye
  • 1586
    • http://ikoncafe.org/forum/index.php
Yahoo Toolbar
« Yanıtla #2 : 01 Şubat 2007, 19:48:24 »
Regeditte yanlış bir dosya silmeyesin.

Hangi programı kullanıyorsun bilmiyorum ama, kullandığın programda en üst kısmında "Sağ" tıklarsan karşına çıkacaktır. Oradan iptal edebilirsin benim anladığım sorun ise.
b]Mali [MG] Alexander[/b]
The Sentinels
///Anita De'Nogua
http://www.ikoncafe.com/forum

of darkness

• Ziyaretçi
Yahoo Toolbar
« Yanıtla #3 : 01 Şubat 2007, 20:18:57 »
normal denetım masasından program ekle/kaldır dan denıyorum sadece. Bı program falan kullandıgım yok. olmasımı lazımdı ya :D cıddıyım dalga falan anlamayın sakın. Regedıt den denedım sıldım yahoyla alakalı butun herseyı ama yıne tınlamadı. Arrac cubuklarından kaldırıyorum ama pc den sılınmıyor.

Çevrimdışı Alexander De'Nogua

• Kıdemli Üye
  • 1586
    • http://ikoncafe.org/forum/index.php
Yahoo Toolbar
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2007, 20:33:45 »
bak şimdi şuda var misal sen bir program yükledin genelde yoo tubeden bir şeyler izlemek istediğin zaman soruyor sana Flash player yok len sende yüklemek istersen yahoo tolbar yanında hediye diye sende. o an hiç tolbar felan düşünmüyorsun yükle tuşuna tıklıyorsun. Buyurun nur topu gibi yahoo tolbarınız oldu.
b]Mali [MG] Alexander[/b]
The Sentinels
///Anita De'Nogua
http://www.ikoncafe.com/forum

of darkness

• Ziyaretçi
Yahoo Toolbar
« Yanıtla #5 : 01 Şubat 2007, 20:52:22 »
Alıntı yapılan: "Alexander De'Nogua"
bak şimdi şuda var misal sen bir program yükledin genelde yoo tubeden bir şeyler izlemek istediğin zaman soruyor sana Flash player yok len sende yüklemek istersen yahoo tolbar yanında hediye diye sende. o an hiç tolbar felan düşünmüyorsun yükle tuşuna tıklıyorsun. Buyurun nur topu gibi yahoo tolbarınız oldu.

hah aynen ole oldu işte nasıl sılcem ben onu?

Chaos Biohazard

• Ziyaretçi
Yahoo Toolbar
« Yanıtla #6 : 01 Şubat 2007, 22:02:49 »
başlat ayarlar denetim masasına gel ordan kaldır yahooyu..
büyük ihtimalle kalmıcaktır , önce internet explorerı açınca yukarıdaki pencereye sağ tıkla yahoo toolbarın önündeki tiki kaldır..

eğer bunları yaptıktan sonra yine olmassa..

makinayı yeniden başlat.
f8 ile güvenli kipte aç makinayı , denetim masasından yahoo toolbarı kaldır..
makinanı tekrar başlat düzelicektir..
iyi akşamlar..

of darkness

• Ziyaretçi
Yahoo Toolbar
« Yanıtla #7 : 02 Şubat 2007, 21:07:12 »
Hepınıze cok tesekkurler arkadaslar cok cok sagolun ılgınız ıcın.

/lock pls.

of darkness

• Ziyaretçi
Yahoo Toolbar
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2007, 02:15:50 »
Sizin dedıgınız gıbı guvenlı kıptede denedım ama yıne kalkmadı. Program fıels ıcerısınde yahoo toolbar klasorunu sılıp tekrar prog.ekle kaldırdan denedıgımde sılındı. Yardımlarınız ıcın tskler

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
Yahoo Toolbar
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2007, 08:11:05 »
Alıntı yapılan: "of darkness"
Sizin dedıgınız gıbı guvenlı kıptede denedım ama yıne kalkmadı. Program fıels ıcerısınde yahoo toolbar klasorunu sılıp tekrar prog.ekle kaldırdan denedıgımde sılındı. Yardımlarınız ıcın tskler

Ehe güzel çözüm. Ama pek tavsiye etmem.

of darkness

• Ziyaretçi
Yahoo Toolbar
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2007, 20:04:11 »
Alıntı yapılan: "Alexin De'mor"
Alıntı yapılan: "of darkness"

Ehe güzel çözüm. Ama pek tavsiye etmem.

neden? sonra bı sorun cıkarırmı? :smt017