Revolution UO

Ultima Online Ve Hata.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Carnage Ex

• Ziyaretçi
Ultima Online Ve Hata.
« : 09 Şubat 2007, 11:52:06 »
Alıntı
Bilgisayarınız bir sorun ile karşılaştı ve Windows sorun oluşmaması için kendi kendini kapattı.

vs. vs. vs. ve ;

Fiziksel bellek diske dökülüyor.

dnot: Mavi bir ekran ile karşı karşıyayım.

Sorun alıntı yaptığım yerde.Ultimaya giriyorum ve 1 dk içinde bilgisayarım bu hatayı veriyor.
Kaspersky'i kurup yükleyene ve taratana kadar bir sorun yoktu.

Kısacası HELP ME !

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
Ultima Online Ve Hata.
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2007, 11:54:05 »
Hmm. Virüs programı sistem dosyalarından birisini silmiştir büyük ihtimal. Windows CD'in var ise onarma yapabilirsin. Olmadı sistem geri yükleme noktasına ulaşabiliyorsan sistemi virüs programını kurmadan önceki günlere atabilirsin bir de onu dene.

Carnage Ex

• Ziyaretçi
Ultima Online Ve Hata.
« Yanıtla #2 : 09 Şubat 2007, 11:55:41 »
System32'den bi program silebildi , diğerini silemedi.
Ama Underground oynarkende "C" tuşuna bastığımda ve tampon görüntüsüne aldığımda da aynı hata ile karşılaşıyordum.

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
Ultima Online Ve Hata.
« Yanıtla #3 : 09 Şubat 2007, 11:58:53 »
Program dosya adını verir sana bu dosyada virüs var silmek istermisin diye. Ne ile alakalı bir dosya olduğunu hatırlıyormusun. Hatırlamıyorsanda

Direct X in son sürümünü netten indirip kurabilirsin. Genelde oyunlarda Direct X den kaynaklı baya sorun çıkar ortaya. Oda olmadı dediğim gibi Windowsu onarmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin Hakancığım.

Carnage Ex

• Ziyaretçi
Ultima Online Ve Hata.
« Yanıtla #4 : 09 Şubat 2007, 11:59:46 »
Nasıl onarabilirim abi ? Ya da sistemi nasıl geri yükleyebilirim ? Uzun sürer mi ?

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
Ultima Online Ve Hata.
« Yanıtla #5 : 09 Şubat 2007, 12:09:24 »
Tam hatırlayamıyorum ama Windows Cd sini takınca karşına bir menü gelmesi lazım. Kur, Onar v.s gibi işlemleri yapabileceğin. Oradan Onar kısmını seçersin. Dediğim gibi tam emin değilim.

Sistem geri yükleme içinse. Başlat kısmında "Yardım ve Destek" kısmına geliyorsun. "Görev Seç" kısmında "Sistem Geri Yükleme" var onu seçersin. Karşına küçük bir pencere gelecek "İleri" diyoruz ikinci bölüme geçiyoruz. İkinci bölümde sistemin en son ne zaman kendini yedeklediğini görebiliriz. Bunula işimiz yok. Bir tarih seçip ki bu tarih senin programı kurmadan önceki bir kaç gün öncesi olabilir. İleri diyoruz sistem bize bir uyarı mesajı geçer "Tamam" dedikden sonra bilgisayar kendini otomatik olarak kapatır ve yeniden açar bu kısım biraz uzun sürebilir 5-10 dakika kadar bilgisayarın hızına bağlı olarak değişir.

Carnage Ex

• Ziyaretçi
Ultima Online Ve Hata.
« Yanıtla #6 : 09 Şubat 2007, 12:13:48 »
Ultimayı şimdi yeniden kurdum.
Deniyeyim bakayım , eğer düzelmezse sistemi geri alıcam.

Çevrimdışı Mythy_Ex'Burn

• Üye
  • **
  • 546
Ultima Online Ve Hata.
« Yanıtla #7 : 09 Şubat 2007, 12:27:39 »
Kaspersky de nortondan farksızlaştı.Geçen de windows messengerda bir arkadaş link yollamıştı kaspersky windows messenger exesini sildi var mı böyle bir şey

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
Ultima Online Ve Hata.
« Yanıtla #8 : 09 Şubat 2007, 12:29:09 »
Komedi azizim az önce laptopu tarattırdım bana explorer.exe yi sileceğim diyor program höst dedim kendi kendime.

Çevrimdışı Mythy_Ex'Burn

• Üye
  • **
  • 546
Ultima Online Ve Hata.
« Yanıtla #9 : 09 Şubat 2007, 12:30:57 »
:D  :smt005

Carnage Ex

• Ziyaretçi
Ultima Online Ve Hata.
« Yanıtla #10 : 09 Şubat 2007, 12:31:49 »
Ultimayı kurdum , sorun devam ediyor.
2 gün öncesine almayı denedim ve "geri yüklenemedi" diyor.

Farklı bi güne deneyeyim.

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
Ultima Online Ve Hata.
« Yanıtla #11 : 09 Şubat 2007, 12:34:03 »
Dene bakalım bekliyoruz.

Direct X ne oldu?

Carnage Ex

• Ziyaretçi
Ultima Online Ve Hata.
« Yanıtla #12 : 09 Şubat 2007, 12:35:57 »
Kurdum ama bi sonuç vermedi.
Dün geceye almak istedim ve gene geri yükleyemedi :S

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
Ultima Online Ve Hata.
« Yanıtla #13 : 09 Şubat 2007, 12:38:13 »
Sistem geri yükleme noktası oluşturmuştur. O güne almayı dene. mutlaka ama mutlaka alması gerekir.

Carnage Ex

• Ziyaretçi
Ultima Online Ve Hata.
« Yanıtla #14 : 09 Şubat 2007, 12:47:10 »
Olmuyor abi...