Revolution UO

Karma pk sı düşürme

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karma pk sı düşürme
« : 22 Şubat 2007, 01:21:51 »
Herkese iyi sabahlar öncelikle arkadaşlar. Benim warrior char tamamıyle poison sürme yüzünden -10000 gibi hoş olmayan bi fame sahip -110 a -10000 böle bişi yane acaba fame pk lığı 30 dk de 1 kill düşmesi gibi geçermi?
mnipotent Family!! Son gülen sen olcaksın doğru çünkü geç ANLIYORSUN!

Çevrimdışı Yattara

• Üye
  • **
  • 286
Karma pk sı düşürme
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2007, 01:33:29 »
hayır. senin gibi bi warrior bul reskill çek..

Karma pk sı düşürme
« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2007, 01:35:11 »
Alıntı yapılan: "Yattara"
hayır. senin gibi bi warrior bul reskill çek..

aha ama benim için 1 pk yetmez 3 tane falan anca sonuçta pk lard fame i düşünce karma pk sı oluyor ve onu kesen mavide crim oluyor diye biliyorum. Ve bu arada gönüllü pk lar aranıyor :D :deimos:  ölümü bi kaç yüz kez yaşamak için

Çevrimdışı Yattara

• Üye
  • **
  • 286
Karma pk sı düşürme
« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2007, 01:38:31 »
karması -10000 olan adam her ne kadar ölürse ölsün karması bir milim değişmez. senin sorunun karma. fame 0 ın altına düşemez..

Karma pk sı düşürme
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2007, 01:41:39 »
Neyse saol sen genede bilgin&ellerin dert görmesin. En iyisi pk takılmak herhalde yada hazır fenc char kasiom warfork daha hoş gömüyo :D Daha kapsamlı bilgisi olan varsa bekliyorum.

Zikri Talan

• Ziyaretçi
Karma pk sı düşürme
« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2007, 10:55:22 »
karma benim de -10000 idi, mezarlarda lich, knight falan kese kese anca -7500 oldu ama daha fazla artmıyor ben de arıyorum ama zehir süreceksen pk olacaksın kanımca, yahut pvp arenadan uzak duracaksın dışarıda sırf pk keseceksin, bu kadar olmaz ki canım bir zehir yüzünden pk ol, sonra mavi olacağım diye çabala ne denilebilir ki bu sisteme, yok böyle bişey!!! 100 poi kas, elime zehirli silah alacağım diye mageyi sıfırla gel sen bir de her sürüşte karma kaybet pk ol ne ayak bu yaa? hangi akla hizmet bir anlasam

Çevrimdışı Apotheke^^

• Üye
  • **
  • 189
Karma pk sı düşürme
« Yanıtla #6 : 22 Şubat 2007, 12:12:39 »
champlara gidin lvl 5-6 dan sonra yaratıklar çıkıyo ya hem iş hem fame ayarlarsınız  :wink:
size=21]Haciyatmaz[/size] [size=21]Kardesler[/size]

Zikri Talan

• Ziyaretçi
Karma pk sı düşürme
« Yanıtla #7 : 22 Şubat 2007, 12:48:57 »
Alıntı yapılan: "Apotheke^^"
champlara gidin lvl 5-6 dan sonra yaratıklar çıkıyo ya hem iş hem fame ayarlarsınız  :wink:

fame ile işimiz yok ki bizim işimiz karma ile neden bu kadar karma düşüyor anlamıyorum.

Çevrimdışı Apotheke^^

• Üye
  • **
  • 189
Karma pk sı düşürme
« Yanıtla #8 : 22 Şubat 2007, 12:51:42 »
her poi sürüşte gidiyo karma galiba.ama famele karma aynı anda gelişyor champta app charla gittim famale oldum çıktım :D
size=21]Haciyatmaz[/size] [size=21]Kardesler[/size]