0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kim olursa olsun pmage warlock işi biliyorsa kesemiyorsada ölmez.Süreklü fizzler gene ölmez ben şahsen teke tek yattigim pmage olmadi hiç reg bitmedigi sürecede ölmem.İnnox atiyor sürekli pmage uljux impor atarak fizzlenirse hiçbişi yapmaz.Ben keserim diyen pmage varsa gelsin sabaha kadar sürer uljux impor Kardeş pmage skillerine geldigimizdede str 100 dex 25 int 100 yaparsan mf yi görür görmez arkana bakmadan kac tabi bence en güzeli str 90 45 dex 90 int
Alıntı yapılan: "Alex"Kim olursa olsun pmage warlock işi biliyorsa kesemiyorsada ölmez.Süreklü fizzler gene ölmez ben şahsen teke tek yattigim pmage olmadi hiç reg bitmedigi sürecede ölmem.İnnox atiyor sürekli pmage uljux impor atarak fizzlenirse hiçbişi yapmaz.Ben keserim diyen pmage varsa gelsin sabaha kadar sürer uljux impor Kardeş pmage skillerine geldigimizdede str 100 dex 25 int 100 yaparsan mf yi görür görmez arkana bakmadan kac tabi bence en güzeli str 90 45 dex 90 intAyhan Payton Parmenides her türlü alır seni.
105 eva105heal40 alchemy40tinker 100 medi100 poi100anatomy100 mageEn iyisi 90 str 45dex 90int.
zuha bir zamanlar tinker ve Alchemy kastmiştim 50şer bunuda piyasa yapmşlar (:Güzel oluyor , Total yapion küpe yüssük cart curt (: