Revolution UO

karslılarla alıp veremediğinizmi var ?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Prenixx

• Ziyaretçi
« : 25 Şubat 2007, 16:30:19 »
1 haftadır oyuna girmiyorum bi girdim bakıyom adam yazıyo butun karslıların a.. avradını bacısını bunlar nedir bende bir karslıyım .. bizim aile Hellmaster alıp veremediklerimi var ben artık bi Hellmaster değilim ama sonucta laf banada giriyo bunların g.. lerimi kalkmışş bi cvp verin lutfen

Gastern

• Ziyaretçi
Re: karslılarla alıp veremediğinizmi var ?
« Yanıtla #1 : 25 Şubat 2007, 16:33:46 »
Alıntı yapılan: "Prenixx"
1 haftadır oyuna girmiyorum bi girdim bakıyom adam yazıyo butun karslıların a.. avradını bacısını bunlar nedir bende bir karslıyım .. bizim aile Hellmaster alıp veremediklerimi var ben artık bi Hellmaster değilim ama sonucta laf banada giriyo bunların g.. lerimi kalkmışş bi cvp verin lutfen

Arkadaşim Kendini Bilmez Bikaç Arkadaşin Sozune Aldanma. Boşver Konuşsunlar. Amaçlari Siyaset Politika Yapmak Vs Vs. Ama Bilmiyolarki Ulkemiz Hep Bu Boş Konuşanlar Yuzunden Bu Halde. Boşver Sen Onlari... Baq Hayatina :)

« Yanıtla #2 : 25 Şubat 2007, 20:38:07 »
aynen he de geç. İlerde eline koz geçince oynarsın.
Unutmamak lazım 2 okey de sendeyse dön  :smt016  alaka değil ama sen anladın :wink:
mnipotent Family!! Son gülen sen olcaksın doğru çünkü geç ANLIYORSUN!

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
« Yanıtla #3 : 25 Şubat 2007, 20:47:02 »
Belirtmek isterim  küfürün ilk harfini yazıp da gerisini nokta nokta yazınca küfür etmemiş sayılmazsınız, ha nokta nokta değil de küfürü mü yazsaydın tabii ki hayır , ancak yine de küfür olarak sayılabilir yazdığınız şey.
Emekli Elder Craft of, Twilight Zone
Geri döndü!

www.twilightuo.com