Revolution UO

Ultima Online'i indirebileceğiniz adresler

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DarkMagician

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 30 Nisan 2007, 17:07:14 »
ck saol tam aradıgım gibi ındırmeye basladım %14 de ıns olur

DarkMagician

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 30 Nisan 2007, 18:55:42 »
ck saol oldu sıdmı patch yapıom full patch yapınca revonun su yenı clıentını yukleyeyım tekrar ck saol

DarkMagician

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 30 Nisan 2007, 20:07:48 »
ewt yukledım typcial yukledım daha az yer kaplıo dıe acıldı oyun hemen patch basladım 2.0.8e de takıldı kapattım sıdmı oyun acılıo ama ck kotu lag war adsl hızı 1024 yane pc bıraz kotu acaba ondan mı yosa pacth olmadı dıe mı serverden deıldır byk ıhtımal

rainman_stern

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 30 Nisan 2007, 21:01:23 »
beyler age of leg. ındırdım ancak setup da hata verıyor ne yapmalıyım? :D bıldıgınız hatasız yukleyebılceıgım bı yer var mı? link yollarsanız sevınırm...

DarkMagician

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 30 Nisan 2007, 21:16:53 »
bende ındırdım sorunsuz yuklendı fakat cok lag war suan yureyemıom serverde sorun yokmus ya bnm pc kotu dıe yada oyun hatalı yuklendıyse oluodur ama herhangi bi hata wermedi sadece clıentı acarken bı hata wermıstı ama bılmıom yane yuklenıo lag sorunu war sadece

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
  • 2911
« Yanıtla #20 : 01 Mayıs 2007, 00:06:34 »
Alıntı yapılan: "DarkMagician"
ck saol oldu sıdmı patch yapıom full patch yapınca revonun su yenı clıentını yukleyeyım tekrar ck saol

Ben Hiç Pach Yapmadan Eski Client ile Giriyorum..
Pach Yapmayı Denemediğimden Sorunun Sebebini Bilemiyeceğim. Ama Eğer Yeni Client İle Oynamak İstiyorsan ML yi Öneririm..
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

rainman_stern

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 01 Mayıs 2007, 00:49:36 »
arkadaslar,ultıma onlıne'ı ındirdim ancak password istıyor;google da aratmama rağmen bulamadım bilenler varsa cevap yazarsa sevınırım.... Uo'suz hayat geçmiyor....

rainman_stern

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 01 Mayıs 2007, 04:50:47 »
can not open m91 hatası nedır bılen ve gıderebılme yontemını soyleyen?

DarkMagician

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 01 Mayıs 2007, 22:33:52 »
Alıntı yapılan: "Pakize A.Nazik Kalayci O."
Alıntı yapılan: "DarkMagician"

Ben Hiç Pach Yapmadan Eski Client ile Giriyorum..
Pach Yapmayı Denemediğimden Sorunun Sebebini Bilemiyeceğim. Ama Eğer Yeni Client İle Oynamak İstiyorsan ML yi Öneririm..

eskı clıentle oynuom bu seferde ck lag war oyunda ben lınkden ındrıdm typcıal kurdum pc ye acaba kurarken mı hata yaptım sadece second age i kurdum o kadar

Pink Floyd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 04 Mayıs 2007, 20:24:54 »
Alıntı yapılan: "Pakize A.Nazik Kalayci O."
M ondain's Legacy Yerine AOS (Standart UO) İsteyen Arkadaşlara Tavsiyem

Ultima Online - The Second Age (T2A)

Yüklemeleri. 280 Mb Olması Nedeni İle Hem Çabuk Yüklersiniz Hemde Limitten Fazla Yemezsiniz. Ayrıca Az Önce İndirdim Sorunsuz Çalışıyor..

Yüklerken T2A yı İptal Ederek Ultima Online 2D yi Yükliyebilirsiniz..

Az once bu linkten indirdim yanlız client tam ekran cıkıyo bu problemi nasıl asabilirim bunada yardımcı olabilirsen sevinirim.. simdiden tesekkürler

Spidee

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 04 Mayıs 2007, 20:31:39 »
Ultima Online'ın kurulu olduğu klasörün içerisindeki uo.cfg dosyasını notepad ile açıp "FullScreen=on" yazan satırı "FullScreen=off" diye değiştirirsen problemin çözülür.

Çevrimdışı mert18

• Üye
  • **
  • 117
« Yanıtla #26 : 10 Mayıs 2007, 20:34:13 »
yavas ınmesı normal mi acaba 24 kb ile 18 kb arasında deişiyor normalde bırsey ındırdıgımde 100 150 ye kadar cıktıgı oluyor  :smt017
ltima seni bıraktım nolur sende benı bırak offffff

Çevrimdışı mkacar

• Üye
  • **
  • 371
« Yanıtla #27 : 10 Mayıs 2007, 20:42:24 »
www.freedownloadmanager.org
Bunu dene fakat bağlantıyı felç etme gibi bi durumu var, istediklerini yapamayabilirsin indirme esnasında.

Çevrimdışı mert18

• Üye
  • **
  • 117
« Yanıtla #28 : 11 Mayıs 2007, 01:52:22 »
samurai empire ı ındırdım pacht yapmaya gerek varmı?...6 saatte ındırdı hele sukur bekle bekle cıldırdım :smt013  :smt013 eski clineti mi onerırısınız yoksa yenıyımi...Eski uomda yenı clientte sorunlar yasıyordum eski ye döndum.samurai empirei yukledıkten sonra yenı clint mi yukluyeyım acaba?....Cvplarınız ıcın saolun
ltima seni bıraktım nolur sende benı bırak offffff

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
  • 2911
« Yanıtla #29 : 11 Mayıs 2007, 02:00:57 »
Ben ML ve T2A nın İçindeki Düz Ultimayı Denedim.
Diğerleri İçin Kesin Birşey Demem Doğru Olmaz..
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)