Revolution UO

Help me

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Help me
« : 30 Mart 2007, 23:25:07 »
arkadaşlar ben cok büyük bir işe girdim yani oyunda 5000 tane ağ aldım ve hepsini attım çıkan balık sayısı 3milyon[3000000]tane'dir

Ben bunları nasıl pişiricem nasıl yanıma alıp pişiricem nasıl satıcam birisi yardım etsin yoksa öle durucak bankada sap gibi 8)
rancejax Carnetus.

Calimdor Ex'burn

• Ziyaretçi
Help me
« Yanıtla #1 : 30 Mart 2007, 23:37:49 »
nasıl satacağına  benden daha iyi yardımcı olacak yoktur herhalde :)

pişmiş balıkları satın alan vendora 1 tane pişmiş balık satıyorsun. Ardından kaldırabildiğin kadar (10.000) balığı vendorun üzerine sürükleyip bırakıyorsun. Çantana 10.000 balığın parası direk düşüyor , satma zahmetine girmiyorsun kısaca.

ps: bug söz konusu değildir , robert kendisi anlatmıştır (forumları takip eden görmüştür :) )

Aera Cura

• Ziyaretçi
Help me
« Yanıtla #2 : 30 Mart 2007, 23:40:36 »
Alıntı yapılan: "Calimdor Ex'burn"

pişmiş balıkları satın alan vendora 1 tane pişmiş balık satıyorsun. Ardından kaldırabildiğin kadar (10.000) balığı vendorun üzerine sürükleyip bırakıyorsun. Çantana 10.000 balığın parası direk düşüyor , satma zahmetine girmiyorsun kısaca.

ps: bug söz konusu değildir , robert kendisi anlatmıştır (forumları takip eden görmüştür :) )

ahaha cok amele gördüm kendimi :).
bak bunu bilmiodum.cok iyi bi yonteme benziyor.

Calimdor Ex'burn

• Ziyaretçi
Help me
« Yanıtla #3 : 30 Mart 2007, 23:42:42 »
bunu çok kişininin bildiğini sanmıyorum , bi dostlarıma söylemişimdir , bir de forumlarda görenler biliyordur :) oyuna devam ediyor olsaydım yine söylemezdim :P

Aera Cura

• Ziyaretçi
Help me
« Yanıtla #4 : 30 Mart 2007, 23:44:07 »
tutması, pişirmesi değil satması cok canımı sıktıgı için direk ağ satıyordum. şimdi bu yazını gorunce harbi amelelik yapıomusuz baksana :D.

Çevrimdışı Legolas Blood

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 256
Help me
« Yanıtla #5 : 30 Mart 2007, 23:53:54 »
bunu çok kişininin bildiğini sanmıyorum , bi dostlarıma söylemişimdir , bir de forumlarda görenler biliyordur :) oyuna devam ediyor olsaydım yine söylemezdim :P

yanlızca karadenızlı balıkcılar bılıyordu benım gıbı sırrımızı neden soledın :D

Help me
« Yanıtla #6 : 31 Mart 2007, 00:01:01 »

Çok tşk ederim satması basitte Pişirmesi zor onuda Aerı crue arkadaşimiz anlattı kendisine tşk ediyorum

Saygilar..
rancejax Carnetus.

Çevrimdışı Chaos Twilight

• Kıdemli Üye
  • 1265
Help me
« Yanıtla #7 : 07 Nisan 2007, 01:38:33 »
pişirmenin kolayı neymiş ?
bizimlede paylaşabilirmisiniz ?
datdiriditdit datdiriditdit datdiriditdit diiiiiidii   şağğbaan..nieeeeğ ?
Kayos Tivilayt

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
Help me
« Yanıtla #8 : 07 Nisan 2007, 01:51:38 »
En kolay yolu, bunlari cig satmak..

Aera Cura

• Ziyaretçi
Help me
« Yanıtla #9 : 07 Nisan 2007, 15:32:44 »
direk ağ atınca üstüne gelenleri kes pişirmeye başla ama bunu yapmak için geç kalmış.diğer yontem ise safeboxa doldur ateşi yak oşekilde pişir. pişirmede bi hızlanma soz konusu değil ama cok az ugrastırıyor bi ateş sonene kdr 14 bine yakın pişiriyorsun.

Help me
« Yanıtla #10 : 07 Nisan 2007, 22:57:04 »
Mete o balıkları bana ver sen pazara dön  :D