Revolution UO

Bu nasıl Duello?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

opeth666

• Ziyaretçi
Bu nasıl Duello?
« Yanıtla #15 : 02 Nisan 2007, 23:12:15 »
2 tane dosya lazım 'static0.mul' ile 'staidx0.mul' .bır arkadasından msn den kolayca alabılırsın...

Çevrimdışı Pegasus Discotec'h

• Kıdemli Üye
  • 1109
  • ƒαzℓα яαнαтıм яαнαтѕız є∂єямι ?
Bu nasıl Duello?
« Yanıtla #16 : 03 Nisan 2007, 14:09:42 »
Baştan kurdum wala şimdide başka bir sorunum var Hangi servera girersem gireyim ilk girişimde bilgisayar hata raporu veriyor aynı charı 2. ye denediğimde giriyor Evlere daldığım zaman oyundan çıkıp giriyorum Daha doğrusu giremiyorum çıkıyom giriyom hata veriyor 2. ye denediğimde giriyorum bu seferde ölmüş oluyorum Bunun bir çaresi varmı peki ????

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
Bu nasıl Duello?
« Yanıtla #17 : 03 Nisan 2007, 19:35:26 »
Alıntı yapılan: "Pegasus Discotec'h"
Baştan kurdum wala şimdide başka bir sorunum var Hangi servera girersem gireyim ilk girişimde bilgisayar hata raporu veriyor aynı charı 2. ye denediğimde giriyor Evlere daldığım zaman oyundan çıkıp giriyorum Daha doğrusu giremiyorum çıkıyom giriyom hata veriyor 2. ye denediğimde giriyorum bu seferde ölmüş oluyorum Bunun bir çaresi varmı peki ????

Allah diim ben sana bu sorun bende + benm arkadasımda da war cok muhim bi bilgi olcak benm içn de cozumu wardr inş
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

Çevrimdışı [MG]

• Üye
  • **
  • 273
  • Alexander
Bu nasıl Duello?
« Yanıtla #18 : 03 Nisan 2007, 20:13:25 »
Yamaları yükleyip, yedekleniğiniz makrolarınızı mı kullanıyorsunuz?
\__/)
(='.'=)
(")_(")

Tommy Declaux

• Ziyaretçi
Bu nasıl Duello?
« Yanıtla #19 : 03 Nisan 2007, 20:15:15 »
Eski sildiğiniz uonun Desktop dosyasını yedeğini alıp kullanıyosan bu yüzden olabilir bi sil yeni Desktop ile girmeyi dene

• Kıdemli Üye
  • 1109
Bu nasıl Duello?
« Yanıtla #20 : 04 Nisan 2007, 18:36:01 »
Alıntı yapılan: "Tommy Declaux"
Eski sildiğiniz uonun Desktop dosyasını yedeğini alıp kullanıyosan bu yüzden olabilir bi sil yeni Desktop ile girmeyi dene

Aynen öle kaç saatlik macro var benim mailde macroların sadece yazıları var onları alıp desktopun içindeki charımın içindeki macros un içine yapıştırıyorum şimdi onu silip baştan macro yapsam  gidermi bu sorun hangi eve girsem ölüm çıkıyor :D

• Kıdemli Üye
  • 1109
Bu nasıl Duello?
« Yanıtla #21 : 07 Nisan 2007, 12:53:17 »
Şu Duello Sorunum hala gitmedi uo yu baştan kurdum Düzeldi ama pwp serverına girince gidiyor yine nasıl düzeltebilirim uoyu silmeden lütfen bilen biri sölesin bişilermi silcen napcaksakk artıq!

Çevrimdışı mkacar

• Üye
  • **
  • 371
Bu nasıl Duello?
« Yanıtla #22 : 08 Nisan 2007, 00:12:40 »
şimdi her server kendi mul dosyasına sahip, kalifiye serverlar diğerlerini etkilemesin diye .oly gibisinden uzantılar kullanıyor ve mul dosyasıyla beraber iş görüyor. yüklediğin server dandikmiş ki hala mul dosyasını değiştiriyor ultimanın, bu durumda yapacak en kolay iş cd den veya arkadaşından falan mul dosyalarını almak olur..

Cagri Nightfall

• Ziyaretçi
Bu nasıl Duello?
« Yanıtla #23 : 08 Nisan 2007, 00:18:43 »
connector süz bir pvp serveri bul static map ile oynanan öyle janjanlı bir serverde oynama :)

Zikri Talan

• Ziyaretçi
Bu nasıl Duello?
« Yanıtla #24 : 08 Nisan 2007, 10:23:56 »
Alıntı yapılan: "Pegasus Discotec'h"
Şu Duello Sorunum hala gitmedi uo yu baştan kurdum Düzeldi ama pwp serverına girince gidiyor yine nasıl düzeltebilirim uoyu silmeden lütfen bilen biri sölesin bişilermi silcen napcaksakk artıq!

ultimayı tekrar baştan kurup clientleri kurmadan önce statics0.mul dosyasını yedekle. Sonra clientlerini kur. Revo oynamadan önce yedeklediğin statics0.mul dosyasını ultima klasörüne at ve bunu pvp serverine her girdiğinden sonra tekrarla. Bu kadar.