Revolution UO

Gönderme Roporu!!!

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gönderme Roporu!!!
« : 04 Nisan 2007, 16:39:45 »
Arkadaşalar Revolution'a giremiorum her çara girmek istediğim anda gönderme roporu veriyo neden oluo ya ne yapmam lazım clienti bi daha indirdim ama bir şey değişmedi anlamadım bir şey lütfen yardımcı olun.
atan Toprağı Kutsaldır!..!

Kaderine Terk Edilemez!..!

Tommy Declaux

• Ziyaretçi
Gönderme Roporu!!!
« Yanıtla #1 : 04 Nisan 2007, 16:42:38 »
Desktopu sil sadece macrolarının yedeğini al sil sonra gir oyuna girmesi gerek.

Zikri Talan

• Ziyaretçi
Gönderme Roporu!!!
« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2007, 09:56:43 »
pin kodunu doğru giriyor musun? Eğer yanlış pin kodu girersen client çöktüğü için hata raporu geliyor.

Çevrimdışı Pegasus Discotec'h

• Kıdemli Üye
  • 1109
  • ƒαzℓα яαнαтıм яαнαтѕız є∂єямι ?
Re: Gönderme Roporu!!!
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2007, 13:08:20 »
Alıntı yapılan: "Iverson Arven"
Arkadaşalar Revolution'a giremiorum her çara girmek istediğim anda gönderme roporu veriyo neden oluo ya ne yapmam lazım clienti bi daha indirdim ama bir şey değişmedi anlamadım bir şey lütfen yardımcı olun.

Bendede öleydi arkadaşım macrolarını sil en baştan yap dün bütün gün bunla uraştım o kadar macro yaptım :) Bide Benim hala sorun devam ediyor İLK DENEDİĞİMDE GÖNDERME DİYOR HATA RAPORU sonra  2. ye aynı chara denediğimde giriyor yani bu benim sonum demek :D

Çevrimdışı Malekith

• Üye
  • **
  • 537
Re: Gönderme Roporu!!!
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2007, 13:53:00 »
Alıntı yapılan: "Pegasus Discotec'h"
Alıntı yapılan: "Iverson Arven"

Bendede öleydi arkadaşım macrolarını sil en baştan yap dün bütün gün bunla uraştım o kadar macro yaptım :) Bide Benim hala sorun devam ediyor İLK DENEDİĞİMDE GÖNDERME DİYOR HATA RAPORU sonra  2. ye aynı chara denediğimde giriyor yani bu benim sonum demek :D

Bende aynı şey oluyordu cafe de. İlk denemede girmiyor aynı chara ikinci girişte sorun olmuyordu.
Make Your Choice,
Let The Game Begin...

Shut Up! And To Play...
(Twi)

Çevrimdışı Pegasus Discotec'h

• Kıdemli Üye
  • 1109
  • ƒαzℓα яαнαтıм яαнαтѕız є∂єямι ?
Gönderme Roporu!!!
« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2007, 14:35:02 »
Pff Çok zor oluyor böyle oynamak

Gönderme Roporu!!!
« Yanıtla #6 : 05 Nisan 2007, 14:46:45 »
Bilgisayarım Özellikler- Gelişmiş - Hata bildirimi. SOnrada ordan hata raporu gönderme diye bi seçenek var. Onu kaldırın hata raporu gelmicek ve bilgisayarınız fazla kasmıcak . Ayrıca hangi charla giremiyosan onun makrolarını charın ismi , acc name dahil herşeyini silersen sorun hallolucaktır.
iohazard = Ben = Biohazard