Revolution UO

Scribe Hk.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Carnage

• Ziyaretçi
Scribe Hk.
« Yanıtla #15 : 11 Nisan 2007, 14:44:37 »
Alıntı yapılan: "Azrael"
bugünleri mumla arayacaksınız çok yakında.Craftın önemini yakında anlayacaksınız.

Düşündüğüm şey olsa gerek  :wink:

DarkMagician

• Ziyaretçi
Scribe Hk.
« Yanıtla #16 : 11 Nisan 2007, 15:29:33 »
ya hakkaten ins ile para kasmak cok zor bıraz daha yenılık yaparak res scrolun parasını yukseltsek

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
Scribe Hk.
« Yanıtla #17 : 15 Nisan 2007, 15:48:07 »
Alıntı yapılan: "DarkMagician"
ya hakkaten ins ile para kasmak cok zor bıraz daha yenılık yaparak res scrolun parasını yukseltsek

+1905 YA delay azalsın yada vendora satış fiyatı artsın..
Prostartic
Frumpshkin

Aera Cura

• Ziyaretçi
Scribe Hk.
« Yanıtla #18 : 15 Nisan 2007, 15:51:30 »
Scribeye Dokunurlarsa + olarak birşey kazandırmazlar. daha da yawaslatır veya ucuzlatıurlar.

Çevrimdışı mkacar

• Üye
  • **
  • 371
Scribe Hk.
« Yanıtla #19 : 15 Nisan 2007, 15:59:17 »
yeterince iyi bence. ne istiyorsunuz ki daha?

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
Scribe Hk.
« Yanıtla #20 : 15 Nisan 2007, 18:44:15 »
Emin olun ki Azraelin kurdugu cumleye gore yapılacaklar inslerin işine gelmıyecek  :D
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

Çevrimdışı mert18

• Üye
  • **
  • 117
Scribe Hk.
« Yanıtla #21 : 15 Nisan 2007, 21:51:02 »
inş.serverda craftların kalitesi artsa daha heyecanlı olur...hep pk kes olmuyo bu ısler bırasda ekmek parası kazanmak lasım...Bide vendorlarda herseyın satılması da engellıyor.Biras daha vendorlardakı itemlerı kıssak  tam super olucak katılıyormusunuz arkadaslar... :deimos:
ltima seni bıraktım nolur sende benı bırak offffff

Aera Cura

• Ziyaretçi
Scribe Hk.
« Yanıtla #22 : 15 Nisan 2007, 22:47:33 »
Alıntı yapılan: "mert18"
inş.serverda craftların kalitesi artsa daha heyecanlı olur...hep pk kes olmuyo bu ısler bırasda ekmek parası kazanmak lasım...Bide vendorlarda herseyın satılması da engellıyor.Biras daha vendorlardakı itemlerı kıssak  tam super olucak katılıyormusunuz arkadaslar... :deimos:

mesela hangi itemlerin satısının kısıtlanması.

deri set satılmıyor
pot satılmıyor
spell bok satılmıyor. vs vs

ALLy_07

• Ziyaretçi
Scribe Hk.
« Yanıtla #23 : 16 Nisan 2007, 12:08:50 »
Özellikle türevleriniz hiç beğenmeyecek yapılanları....[/quote]

yanı nasıl begenmeyecek ??

Çevrimdışı Jessy Luinloth

• Üye
  • **
  • 257
Scribe Hk.
« Yanıtla #24 : 16 Nisan 2007, 12:16:01 »
Alıntı yapılan: "ALLy_07"
Özellikle türevleriniz hiç beğenmeyecek yapılanları....

yanı nasıl begenmeyecek ??[/quote]

Sanırım İns özelliği sadece mage becerisine artı olarak eklenecek scroll fiyatları düşecek ins becerisinin ondan başka bir özelliği olmayacak buna bakılırsa.
size=24]Paşam İzindeyiz[/size]

Çevrimdışı Albert Ramos

• Yeni Üye
  • *
  • 40
Scribe Hk.
« Yanıtla #25 : 16 Nisan 2007, 16:47:22 »
eskiden yaptıgım bişey hatırlıyorum ama client cok gocuyor pek tavsiye etmem carı evimde olduruyordum cesede 30000er tane reg ve kagıt dolduruyordum kuzenime kalmaa gidiyordum 3-4 gün sonra filan geliyorddum client gocmemisse iyi para oluyordu ama cogunda gocuyordu ve o zamanlar 10 saniyeydi yazmak bende 6ya indiyse fazla bile inmiş 10 iyiydi sadece ps basılılar pssine gore insin süre

Çevrimdışı Jessy Luinloth

• Üye
  • **
  • 257
Scribe Hk.
« Yanıtla #26 : 16 Nisan 2007, 17:05:21 »
Alıntı yapılan: "Albert Ramos"
eskiden yaptıgım bişey hatırlıyorum ama client cok gocuyor pek tavsiye etmem carı evimde olduruyordum cesede 30000er tane reg ve kagıt dolduruyordum kuzenime kalmaa gidiyordum 3-4 gün sonra filan geliyorddum client gocmemisse iyi para oluyordu ama cogunda gocuyordu ve o zamanlar 10 saniyeydi yazmak bende 6ya indiyse fazla bile inmiş 10 iyiydi sadece ps basılılar pssine gore insin süre

Albert biraz daha düzqün inandırıcı yazılardan bahsedersen inanabilirim.
30000'er tane scroll'u nasıl üzerinde taşıyacaksın? Bunun bir açıklamasını yaparsan sevinirim.
Ayrıca inscription diye birşey kalkmayacak yakın zaman'da artık birşey yazmanız***erek yok.
size=24]Paşam İzindeyiz[/size]

Aera Cura

• Ziyaretçi
Scribe Hk.
« Yanıtla #27 : 16 Nisan 2007, 17:08:51 »
Alıntı yapılan: "Albert Ramos"

Çevrimdışı mkacar

• Üye
  • **
  • 371
Scribe Hk.
« Yanıtla #28 : 16 Nisan 2007, 20:57:12 »
toplayabilirsen 30k scroll falan, halleder de taşıma işini yani günde 11k scrolldan (ki daha az yapar)
3 güne 33k scroll yazar - 6m eder falan filan.
hep 10sn idi şimdi de 10sn de yazıyor.
öyle işte..