Revolution UO

İns Hakkında...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yuppi

• Ziyaretçi
İns Hakkında...
« : 09 Nisan 2007, 17:21:26 »
Dostlar benim merak ettiğim şey çantanıza 5000-6000 tane scrollu nasıl alıyorsunuz benim adamın dex 100 ve 3400 tane scroll alabiliyorum..Ve bunları nasıl satıyorsunuz yani 100.000 tane scrollu nasıl satıcaz?  8) bi yardımcı olabilirmisiniz?

Zikri Talan

• Ziyaretçi
İns Hakkında...
« Yanıtla #1 : 09 Nisan 2007, 17:26:30 »
Ortiiim çantaya nasıl aldıklarını ben de bilmiyorum ama satarken şunu bir dene: önce satacağın scrolldan 1 tane sat. Sonra vendorun üzerine 10.000 adet bırak parası çantana düşüyormuş.

Yuppi

• Ziyaretçi
İns Hakkında...
« Yanıtla #2 : 09 Nisan 2007, 17:30:50 »
Alıntı yapılan: "Zikri Talan"
Ortiiim çantaya nasıl aldıklarını ben de bilmiyorum ama satarken şunu bir dene: önce satacağın scrolldan 1 tane sat. Sonra vendorun üzerine 10.000 adet bırak parası çantana düşüyormuş.

Sevgili ortim :) o dediğini biliyorum ama 10.000 tane scrollu mage shopa nasıl götürücem :) adam eline bile alamıyor :)

PS: bu arada askerlik belli oldu ha ortim hadi kolay gele bakim giderken haber ver :) havaya atarım seni arkadan cor por u çakarım hızlı gidersin foça'ya  :smt005

Zikri Talan

• Ziyaretçi
İns Hakkında...
« Yanıtla #3 : 09 Nisan 2007, 17:47:02 »
Alıntı yapılan: "Yuppi"

Sevgili ortim :) o dediğini biliyorum ama 10.000 tane scrollu mage shopa nasıl götürücem :) adam eline bile alamıyor :)

PS: bu arada askerlik belli oldu ha ortim hadi kolay gele bakim giderken haber ver :) havaya atarım seni arkadan cor por u çakarım hızlı gidersin foça'ya  :smt005

Şöyle dene ortim ıssız bir yer bul. Bankadan alabildiğin kadar scroll ayır oraya recall olurken scrolları eline al sonra yere bırak birini sat diğerlerini üstüne bas. Böyle gidip gel işte.

12'si sabah giderim artık ortim ne de olsa İzmir yakın yer. corp por falan işlemez komandoyuz artık:)
:smt005

Aera Cura

• Ziyaretçi
İns Hakkında...
« Yanıtla #4 : 09 Nisan 2007, 17:52:40 »
regleri krstalden cıkarttıgınız için sorun yok agırlıkda ama blank scrolleri mage shoplardan aldıkdan sonra bankaya atmazsanız istediginiz kdr alırsınız.5-6 bin tane alıp sonra reg cıkartırsanız ağırlıkda sorun olmaz.

Yuppi

• Ziyaretçi
İns Hakkında...
« Yanıtla #5 : 09 Nisan 2007, 18:05:57 »
Alıntı yapılan: "Aera Cura"
regleri krstalden cıkarttıgınız için sorun yok agırlıkda ama blank scrolleri mage shoplardan aldıkdan sonra bankaya atmazsanız istediginiz kdr alırsınız.5-6 bin tane alıp sonra reg cıkartırsanız ağırlıkda sorun olmaz.

Anladım yani mage shoptan 5000-6000 tane scroll alıcaz daha sonra regleri üstüne atıcaz ama ben bankadan alıyorum scolları çünkü ewde transfer yapmam lazım script çara...Teşekkür ederim artık napalım 300 300 de satıcaz bitmez ama :) belki bi bilen vardır...

Çevrimdışı Czz-

• Üye
  • **
  • 407
İns Hakkında...
« Yanıtla #6 : 09 Nisan 2007, 18:07:07 »

En mantıklısı bole ama 10 bin ustu aldıgınızda hareket edemiyorsunuz bilginize.
Boyanın Ötesinde

Twi

Aera Cura

• Ziyaretçi
İns Hakkında...
« Yanıtla #7 : 09 Nisan 2007, 18:10:48 »
bi safe box al içine parçala 999luk şekilde scrolleri. safe boxu uzerine al kal ort ol sat tek seferde :).

İns Hakkında...
« Yanıtla #8 : 09 Nisan 2007, 18:21:43 »
ya niye boyle ugrasıyorsunuzki ins cardan baska bir accountta vendor kurun vendora 9999 scrolleri 1gp ye koyun diger charla .al diyerek alin 9999 scoll cantanızda satma konusuna geldıkmı bankadası sınırsız scrolleri vendora bir bagın içine koyun sıra ile bagın içindeki scolleri orng 9999 Scrol var 1gp fiyat koy kal ort ol  Scribe sellerin yaına 999 ar 999ar sat bundan basıt ne var kardes :D

Aera Cura

• Ziyaretçi
İns Hakkında...
« Yanıtla #9 : 09 Nisan 2007, 18:23:15 »
vendor işi uzun safe box daha temiz iş :).

İns Hakkında...
« Yanıtla #10 : 09 Nisan 2007, 18:24:16 »
vendor işi uzun safe box daha temiz iş :).
anlamadıgım olay SAfe Boxun içinden SAtabiliyormuyuz ?

Aera Cura

• Ziyaretçi
İns Hakkında...
« Yanıtla #11 : 09 Nisan 2007, 18:25:21 »
evet bankadayken safe boxun içine doşe 999luk şekillerde sonra çantama al de..sat dediğimizde hepsini tek seferde cıkartırsınız elden.

İns Hakkında...
« Yanıtla #12 : 09 Nisan 2007, 18:26:31 »
evet bankadayken safe boxun içine doşe 999luk şekillerde sonra çantama al de..sat dediğimizde hepsini tek seferde cıkartırsınız elden.
SAol bu vendordan daha kolay cidden :D

Çevrimdışı -_Cosmaniac Omnipotent_-

• # Yörünge Dışı
  • 1440
  • Omnipotent
    • Omnipotent
İns Hakkında...
« Yanıtla #13 : 09 Nisan 2007, 18:28:06 »
bunun için cove bankayı deneyin bi...
Omnipotent Family!! Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!!
Son gülen sen olacaksın, doğru, çünkü geç anlıyorsun..
Pat pat pat değil bam bam bam...
Kaçacağıma ölürüm namusumla... Çünkü adımız belli, yolumuz
belli -!!!!!!!!!!!Omnipotent!!!!!!!!!!!

Yuppi

• Ziyaretçi
İns Hakkında...
« Yanıtla #14 : 09 Nisan 2007, 18:36:57 »
Safe box hep çantamdan düşer die düşünmüştüm onu deniyeyim ozaman teşekkürler :) cove bank olayına gelince bi gm yi kandırmam gerek çünki .invul çeksin bana :) yada str yi 100.000 yaparsa olur dicem ama sıkılmaz kesersiniz heralde beni  :wink: