Toggle navigation
Revolution UO
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Remember me
Revolution UO
Yetkili Paneli
Arşiv
Yardım
Herkese Slmlar
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Herkese Slmlar
1 Yanıt
1686 Gösterim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
karefsanesi
Ziyaretçi
Herkese Slmlar
«
:
11 Nisan 2007, 16:31:10 »
Bilmiyorum varyor char kullanıyorum..... Adamları warrior charlan peşliyorum canı mılım dedyl yemıs kostugu zaman cure poti içiyor ardına heal cekıyor bılmöıyorum aklım almıyor arkadaslarımız dedıgı gıbı eskı olympus deyıl sımdılık herkes hilelikten baska bırsey Bıldıgı yok adamın bırı geldı ısmını tam olarak aklıma gelmıyor evde 2 kısıyıs adam dedı bana vurmadan oyundan cıkacam yemın ederım arkım ımpor atmadan adam oyundan cıktı kosuyor Gülüyor resmen kılıtlı olan bır kapıyı ozel durumdayken acıyor Yetkılılerın bunlarlan ılgılenmesını sıtıyorum gercı yetkılıler ne yapsın bunu yapan tek kısı deyıl emınım kı bız taaaa gerılerde kalmısık ozaman bızlerede versınler vallahı anlıyamıyorum bunları Adam o gunu de ustunde plate set var, butyu atıyor gate acıyor evde golem ıstedıgı seyı yapıyor gırdıklerı sıteyı bızlerede versınler bızde tadıını cıkaralım ustumde 110 armor var adam +9 bs 2 vuruslan goturdu o tur sılahları bızde kullanıyoruz ama o adam kı gıbı vurmuyor dıyerı ısse speed kullanıyor tam olcekken bırden adam yok oluyor o hızlan:(((( roebrt eskısı gıbı sahıop cıksaydı Böyle olmazdı
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Lord Of Darkness
Üye
828
Sağda Kral olsa, Bu meret Soldan döner...!
Herkese Slmlar
«
Yanıtla #1 :
11 Nisan 2007, 17:07:36 »
oly harıkalar dıyarıydı
revo Sacmalıklar ve ıllegal programlar dıyarı oldu.
Mıllet artık pc programları bolumunde easyuo agacpatch 3d programlar falan paylasmaya baslarsa hıc sasırmam dogrusu. Stafflarda hangı bırısıyle ugrassınlar onlar naapsın.
T - W - İ - L - İ - G - H -T - - - Z - O - N - E
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
Revolution UO
Yetkili Paneli
Arşiv
Yardım