Revolution UO

Say macrosu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cala

• Ziyaretçi
Say macrosu
« : 11 Nisan 2007, 20:35:30 »
Age of shadows yükledim, full patch yaptım. Options macro menüsünde Say macrosu yapınca yazıyı yazamıyorum. Görünmüyorda yazıyor değil, hiç yazmıyor. Default oyunun say macrolarıda görünmüyor. Bu problem 16 küsür mb'lık yeni versiyon clientında oluyor. 2 küsür mblık, eski versiyonlar için olan clientı yükleyince sorun düzeliyor. E o zaman eski clientı yükle diyeceksiniz. Katılıyorum da bu olay da beni uyuz etmiş durumda. Yenisi varken eskisini kullanmak şahsıma zarar veriyor. Üzülüyorum muntazaman. Nedir ne değildir.

Çevrimdışı mkacar

• Üye
  • **
  • 371
Re: Say macrosu
« Yanıtla #1 : 11 Nisan 2007, 22:59:30 »
Alıntı yapılan: "Cala"
Age of shadows yükledim, full patch yaptım. Options macro menüsünde Say macrosu yapınca yazıyı yazamıyorum. Görünmüyorda yazıyor değil, hiç yazmıyor. Default oyunun say macrolarıda görünmüyor. Bu problem 16 küsür mb'lık yeni versiyon clientında oluyor. 2 küsür mblık, eski versiyonlar için olan clientı yükleyince sorun düzeliyor. E o zaman eski clientı yükle diyeceksiniz. Katılıyorum da bu olay da beni uyuz etmiş durumda. Yenisi varken eskisini kullanmak şahsıma zarar veriyor. Üzülüyorum muntazaman. Nedir ne değildir.

onur sen misin?

Çevrimdışı -_Cosmaniac Omnipotent_-

• # Yörünge Dışı
  • 1440
  • Omnipotent
    • Omnipotent
Say macrosu
« Yanıtla #2 : 11 Nisan 2007, 23:47:17 »
hayır değil..
Omnipotent Family!! Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!!
Son gülen sen olacaksın, doğru, çünkü geç anlıyorsun..
Pat pat pat değil bam bam bam...
Kaçacağıma ölürüm namusumla... Çünkü adımız belli, yolumuz
belli -!!!!!!!!!!!Omnipotent!!!!!!!!!!!

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 484
    • E-Posta
Ynt: Say macrosu
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2011, 09:20:51 »
Evet arkadaşlar aynı sorun bende de var say makrosu yapamıyorum ? Ne yapcaz :D
Hep moderator olmak istemiştim (:

Çevrimdışı Awe

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 39
    • www.revolutionuo.net
    • E-Posta
Ynt: Say macrosu
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2011, 10:12:50 »
Teminde bir arkadaşımız yapamıyordu tekrar anlatıyorum

Options açıyorsunuz herhangibi bir tuş'a say macrosunu ayarlıyorsunuz boşluğa kullanıcagınız kelimeyi yazıyorsunuz appyleyip okeyliyorsunuz ve çalışıyor.