Revolution UO

Haritalar!!!!!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Haritalar!!!!!
« : 26 Nisan 2007, 12:16:02 »
10 adet level 5 harita açtım :çıkan item:2ice 1energy crstal

10 adet level 2 harita açtım :5 ice 2 eart 3 fire crstal,invul ellik ,birkaç +9 silah

NORMALMİDİR YOKSA BENMİ ŞANSSIZIM?

Yetkili açıklama yaparsa memnun olurum...

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
Haritalar!!!!!
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2007, 12:17:32 »
Normal bile değil çoook şanslısın.

Haritalar!!!!!
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2007, 12:19:05 »
Level 5 den item çıkmadı 2 den çıktı tam tersi düşünsen silahlar +15 olabilirdi...

Çevrimdışı -Khanofer-

• Üye
  • **
  • 316
Haritalar!!!!!
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2007, 12:24:26 »
oo bala bak ben açtıklarımdan bi tane bile silah çıktığını göremedim.
b]Ramses Biohazard

Saygı görmek istiyorsan saygılı ol
[/b]

Haritalar!!!!!
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2007, 12:48:00 »
Anlamak istemıyorsunuz galiba level 2 lerde şanslıyım eyw level 5 sorun olanlar.

Çevrimdışı [Apotheke]

• Üye
  • **
  • 112
Haritalar!!!!!
« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2007, 13:13:39 »
ya harita değil ama chestte bi tane drtake kestim bi +15 bow bi +9 picwork bide +6 scim çıkmıştı :D bzen enteresanlık oluyo.
adem TüRKsüN GöSteR ÜRkSüN.!!

Çevrimdışı Tina+-

• Üye
  • **
  • 278
Haritalar!!!!!
« Yanıtla #6 : 26 Nisan 2007, 14:54:57 »
arkadaşım yanlısın war haritalarda invul çıkmaz sallama chestlerde çıkar

we chestlerde lvl fark etmiyor her an hersey çıkabilir lvl 3 den earth robe 15 halberd çıkkabilir mesela

haritalar chestlere gore farklı hiç bi znmn robe çıkmaz invull deri çıkmaz  sadece crystal çıkar

lvl 2 lerde en iyi sole çıktı bana  para  earty fire harden crystal

hep lvl 2 3 açarım toplu halde alıyorum 80 90 tane hiç invul deri çıktığını gormedim

we magical olarak sürekli axe we bow çıkıyor   we 10 tane lvl 2 den o itemlerin çıkması çok garip  olabilirde ama  50 tane açtım anca o kdr  crystal çıkarıyosun bazende olabiliyor sanss
trl+W

Çevrimdışı Twethr

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 357
  • #Emekli Staff
Haritalar!!!!!
« Yanıtla #7 : 26 Nisan 2007, 15:13:42 »
Random meselesi gibidir. Şansa ne çıkarsa yüzdelik dilimlerde ne çıkacağı ana sayfada belirtilmiştir zaten. Olağan dışı bir olay yok..
3- Twe(nty)Thr(ee).
Her güzel başlangıcın, hüzünlü bi sonu vardır.

Aera Cura

• Ziyaretçi
Haritalar!!!!!
« Yanıtla #8 : 26 Nisan 2007, 15:26:38 »
çok nadir de olsa map acarım ama ben bile diyebilirimki o anasayfadaki bilgiler yalnış. yada maplar için geçerli değil chestler için gçrli.

Çevrimdışı [Apotheke]

• Üye
  • **
  • 112
Haritalar!!!!!
« Yanıtla #9 : 26 Nisan 2007, 16:09:29 »
işin erbabi tina tina ya sormanız gerekli.vede o gerekli açıklamayı yapmış. stafflardan bile daha çok bilgisi vardır bu konuda. :D
adem TüRKsüN GöSteR ÜRkSüN.!!

Çevrimdışı Tina+-

• Üye
  • **
  • 278
Haritalar!!!!!
« Yanıtla #10 : 26 Nisan 2007, 16:26:32 »
Alıntı yapılan: "[Apotheke
"]işin erbabi tina tina ya sormanız gerekli.vede o gerekli açıklamayı yapmış. stafflardan bile daha çok bilgisi vardır bu konuda. :D

:))

zaten senius da bana soruyor itemleri çıkan itemleri nasıl buluyorsunuz diye haha

kasa hataları warsa bildiriyoruz  mrk etmeyin ama marian mapdan invul çıkmaz nasıl çıakdın mrk ettim
trl+W

Haritalar!!!!!
« Yanıtla #11 : 26 Nisan 2007, 17:49:51 »
Alıntı yapılan: "Tina+-"
"]işin erbabi tina tina ya sormanız gerekli.vede o gerekli açıklamayı yapmış. stafflardan bile daha çok bilgisi vardır bu konuda. :D

zaten senius da bana soruyor itemleri çıkan itemleri nasıl buluyorsunuz diye haha

kasa hataları warsa bildiriyoruz  mrk etmeyin ama marian mapdan invul çıkmaz nasıl çıakdın mrk ettim

ne kastın yaw kendini orda student yazıyomu poset içinde plate ınvul...
niye sallayım onu anlamadım...

Çevrimdışı Tina+-

• Üye
  • **
  • 278
Haritalar!!!!!
« Yanıtla #12 : 26 Nisan 2007, 18:07:25 »
Alıntı yapılan: "Marian Duchovny"

koptuum an  plate invulda çıkmıyor at at nereye kadar
trl+W

Haritalar!!!!!
« Yanıtla #13 : 27 Nisan 2007, 12:54:07 »
Alıntı yapılan: "Marian Duchovny"

koptuum an  plate invulda çıkmıyor at at nereye kadar

Herşeyine iddaya varım hatta dün level 2 den student çıkarmış arkadaş istersen onuda çağırayım buraya...

Ayrıca burda sana laf falan atanmı oldu beni yalancı cıkarmaya çalışıyosun, farzedelimki invul çıkmıyo ,bu kadar adam varken sen acayip acayip konuşuyosun at at nereye kadar diosun ahahaha yaa ben atınca bana ödülmü verecekler saçmalık...

benim sorum random itemlerle ilgiliydi ama arkadaşı canı sıkılıyo heralde çarpıttı nerelere çekti...

Scpnin içini açar bakarsan (varmı sende yoktur mutlaka)invul student ve plate setin random oranını gorursun hadi ben sallıyorum scpdemi yalan.

harita scpsi level 2

Çevrimdışı Crln_Duc

• Üye
  • **
  • 180
Haritalar!!!!!
« Yanıtla #14 : 27 Nisan 2007, 13:40:47 »
Chest sistemi ile baya bi oynanmış.Sitedekilerde cok eskiden kalma.Orda lvl 6 bile var ama...

Bence Robert tekrardan bi ayar yapsa ve yaparkende bi yenilik getirse iyi olmaz mı?Mesela ps'le ilgili olabilir.Chest açmak eskisi kadar zevkli degil. ***2:

Bu arada sanırım scp'leri Tina yazmaya başlamış :)
Forever Olympus...