Revolution UO

uo sorunsalı

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DarkMagician

• Ziyaretçi
uo sorunsalı
« : 25 Nisan 2007, 21:32:50 »
uo samurai empireyi yukledım revonun da eskıu clınetı actım fakat kısıtlamalardan dolayı acılmıo dıe hata werdi napacam acaba

DarkMagician

• Ziyaretçi
uo sorunsalı
« Yanıtla #1 : 26 Nisan 2007, 01:12:43 »
yrdmcı olabılecek yok mu acep clıente tıklayınca kısıtlama hatası werıyo baska bı serverın clınetını ındırdım oldu sorun uo da deıl cafede de revonunkını ındırdım oda oldu ama benım pcde olmadı bı czm yok mu oyuna gırmek ıcın sabırsızlanıyorum

Çevrimdışı Death

• Üye
  • **
  • 148
    • The Kharadun's Family
uo sorunsalı
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2007, 01:33:57 »
Dosya rarlıyken uo dizinine at ve rarlıyken clienti açmayı dene.Bazı pclerde öyle oluo.

DarkMagician

• Ziyaretçi
uo sorunsalı
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2007, 17:14:45 »
denedım o da olmadı sorun clıentde deıl benım uo da galıba samurai empireyi kururken %98 de hata werıo uopostınst runtime eror falan sonra kurulujm bıtıo ama ıste calısmıo napabılırım heç bılmıom

Çevrimdışı Demory

• Üye
  • **
  • 79
uo sorunsalı
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2007, 17:17:34 »
Kolay gelsin kanka . Msne gir  :D
özlerde Yaş Yoksa , Ruh Gök Kuşağına Sahip Olamaz...

Gastern_Forter

• Ziyaretçi
uo sorunsalı
« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2007, 01:08:51 »
Ewet Clientle Alakasi Yok. Sorun Pc De De Diil Anladiğim Kadariyla.
Samurai Empire Super Bi Uo Çeşidi. Bir Kere Hata Werdiğini Görmedim. Geçen Arkadaşta En Eski Uo Yuklu (2D Die Geçen) Uyuz Etti Beni Desktop Hatasimi Mi Ararsin Cart Curt HErseye Hata Werio. Anladiğim Kadatiyla Sorun Senin Cd De... Bu Tarz Bi Hatayi Tam Yukleyememekten Werir Zannedersem....
Bikaç Kere Kaldir Tekrar Yukle Olmadi Cd Deiş Bana Sorarsan...

DarkMagician

• Ziyaretçi
uo sorunsalı
« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2007, 19:55:39 »
cok dendım tekrar yuklemeyı aama sorun benım pcde cunku cd yı baska bı bılgısayara yukledıjm calıstı benım pc de de %99 da hata werıo uopostınst runtime eror dıo yukleme bıtıo patch i yaptım
ama clıentı acmıo ıste bıde ark age of shadow werdı oda cd de zipli winzip zipli dosyayı c ye acmaya calsıo c de yer yok benım acamıo d ye acmasını ıstıorum nasıl yapacam

DarkMagician

• Ziyaretçi
uo sorunsalı
« Yanıtla #7 : 30 Nisan 2007, 20:09:10 »
sorunu hallettım ck saolun

//LOCKED