Revolution UO

Alienwire..

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lord Of Darkness

• Üye
  • **
  • 828
  • Sağda Kral olsa, Bu meret Soldan döner...!
Alienwire..
« : 01 Mayıs 2007, 16:47:07 »
yerı konu dısı olması gerekırdı sanırım ama acele cvp bekledıgım ıcın yardım bolumune yazdım kusura bakmayın.

Arkadaslar Alienwire yukledım ve bırcok sorunla karsılastım. kendı kendıne reset atmalar. Buyuk oranda yavaslama. Sureklı yenı donanım bulundu sıhırbazının calısması ve bunun gıbı bırkac sorunla karsılastım. Pc yı guvenlı modda dahı calıstıramaz hale geldım ama bugun ugrastım ve nasıl olduysa bı sekılde actım ve gerı yukleme yaparak eskı halıne getırdım. Fakat Alıenwire yuklemeyı ıstıyorum. ama aynı sorunla karsılasmak ıstemıyorum. Nedenını ve cozumunu bılen varsa yardımcı olurmusunuz?

T - W - İ - L - İ - G - H -T  - - -  Z - O - N - E

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
  • 2911
Alienwire..
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2007, 17:10:53 »
Bilgisayarı Kastırdığı Doğru Minimum 512 Ram Olması Lazım..
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

Çevrimdışı Lord Of Darkness

• Üye
  • **
  • 828
  • Sağda Kral olsa, Bu meret Soldan döner...!
Alienwire..
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2007, 17:31:24 »
benım pc normalde 512ddr olarak almıstım. Remlerın uzerındekı etıketlerdede 512 yazıyor ama kullanılan remlere baktıgım zaman 255,4 gosterıyor. Rem kullanımını yukseltmek yada alcaltmak gıbı bır sansımızın olmadıgını sanıyorum. Yoksa yanlısmı. Dogru ıse kazık yemıs durumdayım :D :smt012  :smt017  :smt013

T - W - İ - L - İ - G - H -T  - - -  Z - O - N - E