Revolution UO

Lütfen Yetkili Arkadaşların Bakmasını İstiyorum

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suatcan1925

• Ziyaretçi
Küfür ettim diye suçlandım 25 saat jail yedim.Jail cezam bitti ardından çarıma girdim kımıldayamıyordum hemn page attım gm gelip bana hesabınızı en kısa zamanda banlıycam dedi ve çekip gitti.Ne olduğuna anlam bile veremdim bu olayın Ki bundan eminim revoda günde bir çok kişi bu küfür olayı yüüznden jail cezası alıp oyuna tekrar geri dönüyor.Neden ben jail cezası aldım maden sonra niçin ban yedim bi anlam veremedim buna.Hani jail cezam fazla olsa diyicem ama ilk defa jail yiyen birisiyim bu nasıl oldu bir açıklama bekliyorum sizden yetkili arkadaşlar bunu yapmak bu kadar kolay mı?Yılların emeği abartılı bir suçla 1günde kapatılyıor  :smt009

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2007, 00:09:02 »
suatcım orada yapılacak birşey yok sonucta onlar katil
Sana Önerim Training Area , çiftlikler veya jhelom mezar gibi bircok kullanılmyan mezar var.Rahat Edersın.
Prostartic
Frumpshkin

suatcan1925

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2007, 00:24:18 »
Kardeşim sorun orda değil ki ztn adama küfür bile etmedim nasıl banlandım onuda anlamadım  her gün bir sürü kişi küfürden jail alıp oyununa dewam ediyor bn niye bnalanıyorum.Jail yiyip çıkıcam diye beklerken birde baktım çarınızı banlıycam diyor yetkili arkadaşlar.Ee o zmn bnde online ken o kesen adamalrın adını kullanıp şu şu bna anama bacıma küfür ediyo gm bey desem nolucak her ortaya atılan bişide yargısız infaz mı yapılıcak.3günlük adamlar kaç senelik adamları oyundan soğutuyor .Ve dediğim gibi sölediklerim küfür bile sayılsa jail cezamı çekip oyuna geri dönmem gerekiyor herkez gibi we ilk defa jail cezası aldım oyunda acımasızcada banlanıyorum şuan o kadar emek boşa gidiyor  :smt011

Çevrimdışı mısra

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 187
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2007, 00:28:21 »
yetkili arkadaşlarım lütfen kusura bakmayın bu sölüceklerim için şimdiden özür dilerim suat can benim kuzenimdir yaş olarakta 13 yaşında değilim konuştuklarım lütfen yanlış anlaşılmasın bilinçli yazıyorum adamlar bana babanın vasıflarını say dio ama online gm yok herif anama bacıma sövüo gm var ilgi yok bişz bu oyunda sişnir yapmak için değil strees atmak için oynuyoruz ne millet gibi parayla m satıyoruz nede item satıyoruz!!! o adamlar bana söverken benim kuzenime söverken ben napayım yada çocuk napsın sen bukadarlık adamsın küfür değilmi sayın gm beyler in aşağı anuna .... demek küfür değil deyilmi çünkü harf farklı doru sizde haklısınız!!!!!!!!!!
saygımızla geldik şeklimizle gideriz sizin gibilere boyun eymedik eymeyiz ANXİOUS DO'URDEN ex master of do'urden

SENİ SEWEN SENİ SEWMESİNİ BİLMEMİŞ!!!

Çevrimdışı Pega

• Üye
  • **
  • 601
« Yanıtla #4 : 15 Mayıs 2007, 00:30:48 »
Adamlara birşey yapılamaz adamın keyfi bu istediği gibi davranır gz dışındayken.
O kişilerin ağır küfürler sarf etmesi server açısından kötü yeni gelen arkadaşları olumsuz etkiledği kesin.  :smt013 senin de ne olursa olsun onlara karşı cevap vermemen gerekirdi.

Senin cezanın ban olduğuna üzüldüm.Çok üzücü tabi banlanman burda tam olarak neden ban yediğini anlamadm küfür'den ban yendiğini hiç duymadım.

Senin açından güzel bir şekilde sonuçlanır inş.

Çevrimdışı mısra

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 187
« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2007, 00:35:34 »
yani arkadaşlar gm bey bize ss göstesin azımızı açarsak .........!!!!
saygımızla geldik şeklimizle gideriz sizin gibilere boyun eymedik eymeyiz ANXİOUS DO'URDEN ex master of do'urden

KAFKAF_KSK_1912

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 15 Mayıs 2007, 00:35:56 »
evet kardesım sana katılıyorum... bir cok ınsan küfür ediyor ama jaıla gırmıyor gm ler bana kalırsa bu konu ıle ya ılgılenmıyor yada yetersızler  bır cok player haksız yere banlanıyor benım tame acc banladı sucsuz yere ustelık tame kasmakta cok zor ken ama ugrasan gm ler degılkı napcan işte onlarda anca scrip yazıp playerları şuçsuz yere banlarlar  benim suana kdr 6 7 tane acc banlandı sadece bırınde sucluydum senın yasadıkların benımde basma geldı ama salla takma kafana bunu gmler düşüğnsün revo gıbı güzel serwerı kapatmak zorunda kalabılrıler bu gıdısle işallah senin acc yı acarlar :smt011  :smt013

Çevrimdışı Pega

• Üye
  • **
  • 601
« Yanıtla #7 : 15 Mayıs 2007, 00:37:16 »
Alıntı yapılan: "suatcan1925"
Kardeşim sorun orda değil ki ztn adama küfür bile etmedim nasıl banlandım onuda anlamadım  her gün bir sürü kişi küfürden jail alıp oyununa dewam ediyor bn niye bnalanıyorum.Jail yiyip çıkıcam diye beklerken birde baktım çarınızı banlıycam diyor yetkili arkadaşlar.Ee o zmn bnde online ken o kesen adamalrın adını kullanıp şu şu bna anama bacıma küfür ediyo gm bey desem nolucak her ortaya atılan bişide yargısız infaz mı yapılıcak.3günlük adamlar kaç senelik adamları oyundan soğutuyor .Ve dediğim gibi sölediklerim küfür bile sayılsa jail cezamı çekip oyuna geri dönmem gerekiyor herkez gibi we ilk defa jail cezası aldım oyunda acımasızcada banlanıyorum şuan o kadar emek boşa gidiyor  :smt011

mutlaka elinde bir ss vardır ki ban cezası alıyorsun yoksa kimse durup duruken senin charını banlayamaz ilk jailden. Yetkiliye birşey dememişsen yazdığın sebeblerden dolayı ban yemen çok saçma geliyor.

suatcan1925

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 15 Mayıs 2007, 00:45:17 »
Hepinize teşekkür ederim beyler sölediğim gibi dün o playerlara sölediklerim bile küfür değildi ya küfür etsem bile ki etmedim cezamı kaç saat olursa olsun çekerdim.Hem 25 saat jail cezası aldım ardından ban yedim ne olduğuna anlam veremedim yani ne diyeyim.

Çevrimdışı mısra

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 187
« Yanıtla #9 : 15 Mayıs 2007, 00:46:16 »
haklısınız kardeşler gmler hangi biriyle uğraşacak onlarda halklı gunde 3 saat online gm oluo napsın adamlar zor valla işleri pazarda takılı kalıoz sabaha kadar beklioz ama haklılar tabe!!!!!!!!neden çünkü gm daima haklıdır neden kolluk bende kıllık bende hesabı :wink:

suatcan1925

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 15 Mayıs 2007, 00:46:31 »
Yetkili arkadaşlarımla ztn aramda böle bir şey geçmedi  :smt009

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #11 : 15 Mayıs 2007, 00:46:40 »
Senius@revolutionuo.net

açıklayıcı bir şekilde olayları ort bas etmeden anlat mailinde
Çevrimdışı.

Gandaf Do'urden

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 15 Mayıs 2007, 00:55:22 »
niyetimiz ne hala anlamadım nebuladan gelen playerler rahat edip revodaki oynayan arkadasları oyundamı sogutmak surekli bi kusur cıkıo sindide banmı sizin işiniz bu olmamalı  benden daha iyi bilirsiniz ona supem yok ama bu durumda bunun gibi agır cezaları verip sacmalıyorsunuz .. bu olaya benzer birkac arkadasım daha oyundan sogudu ve bende bırakmayı dusunuorum arkadaslarım kalmadı oyunda, boyle giderse cogu kaliteli oyuncularda bırakır ve bırakıorda !! SAygılarımla...

Çevrimdışı -Kukine Bourgeous-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 426
« Yanıtla #13 : 15 Mayıs 2007, 01:00:22 »
Küfürden Niye Ban Yeniyo Ben onu Anlayamadım Staffa Yada Servera Hakaret Etmediği Halde olmaması LAzım Diye Biliom .
Sttaffların Düzelteceğini Umuyorum :smt018
Saygılarımla Kukine Bourgeous...

Çevrimdışı mısra

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 187
« Yanıtla #14 : 15 Mayıs 2007, 01:12:43 »
boşver ılgımcım vardır tabi bi bildikleri sen hiç revoda haksız banlanan adam gördünmü(kendimde inanmıom ama) mesala ben 2 pcm var ewde para verdim oynuom diğe bitanedaha aldım res yazıom geceleri her gece çekiolar okadar scrool ziyan oluo en son ben harbiden basacam küfürü ama hade hayırlısı anxious saygılarımla !!!!!!!!!!!!!