Revolution UO

Lütfen Yetkili Arkadaşların Bakmasını İstiyorum

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nietzsche

• Üye
  • **
  • 910
  • Reggie Regroleger..
« Yanıtla #15 : 15 Mayıs 2007, 18:16:19 »
Banlayan Gmde Bişiler Yassa & Bi Acıklanma Yapsa Hiç Fena Olmıcak...
Reggie'nin İmzasına Erişim Mahkeme Kararı İle Engellenmiştir!!!

suatcan1925

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 15 Mayıs 2007, 18:23:28 »
İlgilenilmiyor bile bnmle mlsf  :smt009

Natortura Do'urden

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 15 Mayıs 2007, 19:01:45 »
Oyunu bEn oyNuyorm Kardesım istedigim kufuru ederım . Ama Cezasını cekerım Senin Kimseyi BAnlamaya HAkkın yok .Kufurn CEzası JAİLDİr Kuralları ogretmedılermı ? Bir Kufurden Adam Banlamak pff (apperenticelıkten baska birsey degildir!) bu yazdıklarımdan banlanmak mı ? Umurumda bile degil  :smt016  BEnim CAn dostlarım bir yıldız gibi kayıp gidiyor BEn banlansam ne yazar . BİRAZ ERKEK OLDA NEDEN BANLADIĞINI ANLAT GÖSTER BİZE KANITLA PG ATANLAR KANITLASIN . Amacınız ne Do'urdenLerın sizden cektıgı ne arkLarımızın cektıgı bızım hepimizin cektıgı? Nedir Bunlar HEpsi Birer OYunmu? :smt018  Olympus cocuguyuz biz HAkkımızı yedirmeyız! Dunku Applerın bir pg ine adam banlamak Hala Sana gülüyorum dostum gercekten inan buna cok komıxsın. KUSURA BAKMA İCİMDEKILERI SOYLEDIM ACIDIR BUNLAR Sendn Bi Neden BEkliyoruz dostum Oyunda Staffsın ama REALDE?   :smt021

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
« Yanıtla #18 : 15 Mayıs 2007, 21:02:07 »
Komiksin diyorum bende sana.

suatcan1925

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 15 Mayıs 2007, 21:06:04 »
Komik olan ne bilader  :smt013

Natortura Do'urden

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 15 Mayıs 2007, 23:15:37 »
Komik OlmaKta bir ßaŞarıdır .AkLının ermedıgıne karısma  :smt018 . Git sütünü ic yegenım.. :smt006  

Çevrimdışı [ Theseus Reload ]

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 576
« Yanıtla #21 : 16 Mayıs 2007, 01:57:54 »
En kısa sürede ilgilenirler umarım suatcım.Merak etme acarlar cunku ortada birşey yok.
Theseus !

suatcan1925

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 16 Mayıs 2007, 02:05:40 »
İnşallah muratçım  :smt102

Çevrimdışı Head Izahul

• Üye
  • **
  • 986
« Yanıtla #23 : 16 Mayıs 2007, 13:53:30 »
Hatanın Düzeltilmesi Dilegiyle.
Sence Nereye Kadar ?

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
« Yanıtla #24 : 16 Mayıs 2007, 16:33:39 »
hesap ismi nedir?

Cagri Nightfall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 16 Mayıs 2007, 16:48:16 »
bu olayın altında baska bişi var bence yazıların bana cok sacma geldi hiç aciklayici gelmedi..

suatcan1925

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 16 Mayıs 2007, 16:59:29 »
Neyi saçma bu olayın söler misin :smt013

KAFKAF_KSK_1912

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 17 Mayıs 2007, 10:14:17 »
Alıntı yapılan: "Natortura Do'urden"
Oyunu bEn oyNuyorm Kardesım istedigim kufuru ederım . Ama Cezasını cekerım Senin Kimseyi BAnlamaya HAkkın yok .Kufurn CEzası JAİLDİr Kuralları ogretmedılermı ? Bir Kufurden Adam Banlamak pff (apperenticelıkten baska birsey degildir!) bu yazdıklarımdan banlanmak mı ? Umurumda bile degil  :smt016  BEnim CAn dostlarım bir yıldız gibi kayıp gidiyor BEn banlansam ne yazar . BİRAZ ERKEK OLDA NEDEN BANLADIĞINI ANLAT GÖSTER BİZE KANITLA PG ATANLAR KANITLASIN . Amacınız ne Do'urdenLerın sizden cektıgı ne arkLarımızın cektıgı bızım hepimizin cektıgı? Nedir Bunlar HEpsi Birer OYunmu? :smt018  Olympus cocuguyuz biz HAkkımızı yedirmeyız! Dunku Applerın bir pg ine adam banlamak Hala Sana gülüyorum dostum gercekten inan buna cok komıxsın. KUSURA BAKMA İCİMDEKILERI SOYLEDIM ACIDIR BUNLAR Sendn Bi Neden BEkliyoruz dostum Oyunda Staffsın ama REALDE?   :smt021

Sana katılıyorum natortura Do'urdens  gm ler hak yemekten baska bır sey yapmıyrolar gördügüm kdr ıyla nebuladan gelenlere eskı oluympus zmn ından kalanlar kadar deger vermıyor ben eskı olympus devrını özledım ooo sabahlara kdr actıonun bıtmedıgı hak  yenmedıgı olympusu tüm arklarım tek tek bıraktı uo yu ndn bek hak yendıgınden suraya bak nebuladakıler geldı dıye düzen bozuluyor bız page atsak emınım ılgılenılmezdı :smt011  :smt013

KAFKAF_KSK_1912

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 17 Mayıs 2007, 10:16:59 »
arkadaslar cümlemı yanlıs kurmusum kusura bakmayın  Eski olympus zamanından kalanlara nebuladakıler kadar deger vermıyorlar yanı demek iştedıgım nebuladan gelenler bizden degerlı görüyorlar keşke nebula ile revo gıbı güzel brı serwer birleşmeseydı

Arkanis

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 17 Mayıs 2007, 10:46:42 »
Alıntı yapılan: "cBlack"
hesap ismi nedir?

Belki pm'den cvp verdiniz ama vermediyseniz söylerseniz daha iyi olur.

Arkadaşlar kimse sebepsiz yere blocklanmaz öyle kafamıza göre block atmıyoruz kurallar var.,
Birde nedir bu nebula revolution ayrımcılığı anlamadım "nebulacılar geldi server'ı değiştiriyolar"
biz yapılan değişikleri daha onlar gelmeden önce planladık ve yavaş yavaş devreye koyuyoruz onun için boş boş konuşmayın derim ve hep biz haklı oluyormuşuz ne zaman hakkınızı yedik küfür edersiniz yapmadıgınız şey kalmaz sonra şikayetci olursunuz yakışmıyor sizlere.
Ve kimse Do'urden lerden bişey istemiyor öyle düşünmene bile gerek yok sizde bizim gözümüzde diğer player'ların oldugu yerdesiniz.