Revolution UO

Lütfen Yetkili Arkadaşların Bakmasını İstiyorum

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suatcan1925

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : 17 Mayıs 2007, 15:02:38 »
Hesap ismim:giray1905 arkanis.İyi oyunLAr ..

Natortura Do'urden

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 17 Mayıs 2007, 15:12:51 »
bAk ARkaniscim bu bir degil iki degil Durduk yerde AdamLar KarsılıkLı kufurlesırken Kackere Jaile Gittigimi Biliyorum ben. Hadi bu yanlıslık diyelım . bu arkadasımız kufur etmıs bile Olsa (ki oyle bi durum yok) cezası nedır Kurallar war diyosun cezası nedır bir player kufur ediyorsa Jail İle cezalandırılır benım bildigim . Ama Kendını bilmez bir staff arkadas Direk BLock cekiyor Sacmalık degilmi? :smt012 BLockLuyan Arkadas Neden  bir cewap yazmayı dusunmuyor Neden Biz haksızsak Kendını sawunmuyor . nebuLa konusuna Gelince . Biraz dogruluk payı war AdamLAr geldiginden Bu  yana Scp degisiyor dewamlı we yawas yawas bu serwerın nebulaya donucegını biLiyoruz. BirGün HEpimiz SAtısa ugruyacagız. Bugünleride mi gorucektık yah. Nebulaya donmek yerine Olympus daha mantıklı bence dunku Ler ıcın bızım duzenımızı bozamazsınız Bozarsanız Bızı kaybedersınız We Su anda Feci bir sekılde Kan Kaybediyorsunuz. Bunun bilincinde Hareket edin. YoL gozukuyor bize . SAdece Do'urden degil,bir cok Player. YANLIS YAPIYORSUNUZ.! :smt011  :smt018