Revolution UO

Karakter Transfer Edemiyorum

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drosera

• Ziyaretçi
« : 12 Mayıs 2007, 00:11:04 »
Merhaba,
Yeni bir hesap aldım. İlk olarak pin problemleri ile karşılaştım ancak save'den sonra pin problemim ortadan kalktı. Şimdi yarattığım karakterlere eski nebula karakterlerimi geçirmek istiyorum ancak bunu yapamıyorum. Nebula'daki karakter transfleri menüsüne gitrdiğim zaman karakterlerim transfer edilmiş görülüyor ancak ben onları transfer etmedim. Yeni aldığım hesapla yeni bir karakter yaratırken eski hesabımda yani transfer edeceğim hesaptaki karakter adını yazdım acaba bu yüzden mi bir sorun oluştu? Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
İlginize teşekkürler,

Çevrimdışı Excalibur

• Kıdemli Üye
  • 1476
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2007, 00:14:52 »
Alıntı yapılan: "Robert"
Locus ve Quann birleştikten sonra eğer karakterinizi Quann'dan Locus'a transfer ettiyseniz şöyle bir ekran karşınıza çıkabilir.

Bu durumda Locus sunucusundaki hesabınızı kullanarak karakterinizi transfer edebilirsiniz.

Yanlışım varsa affola fakat mevzu bununla ilgili sanırım ?

drosera

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2007, 19:09:59 »
hmm evet bende dün çözdüm. genede teşekkür ederim ancak sorunlarım bitmiş değil. sistemde sanırım atlanmış bir detay söz konusu. karakterim quann'da çok uzun süreler oynadı. nebula north'a geçtikten sonra orada devam etti. oradada uzun bir süre oynadı. ancak karakterimi şimdi revolution'a aktarınc***uann'daki online süreden para gelmiyor. nebula north'da da böyle bir durum yok. acaba anlatabildim mi yoksa biraz daha detaylımı açıklıyayım?

Çevrimdışı Excalibur

• Kıdemli Üye
  • 1476
« Yanıtla #3 : 12 Mayıs 2007, 19:27:48 »
Ben anladım ancak sistemle ilgili bir mesele olduğu için yorum yapamıyorum malesef .Yetkili arkadaşlara iletmeye çalışacağım .

drosera

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2007, 01:18:04 »
acaba ne kadar sürede bir sonuç çıkar? çünkü oradan gelecek para ile yapılması gereken işlemler olabilir. bu konudada bilgi verebilirmisiniz?

Ares 4 <Revolution>

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2007, 01:30:02 »
Orada ne kadar onlıne saat surenız var bılmıyoruz fakat bugun denedıgımzı bır kac accte tatmın edıcı mıktarlar soz konusu ıdı 2-3m gıbı

drosera

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2007, 00:26:45 »
sanıyorum kafadan 2-3 milyon veriliyor karakterlere? çünkü benim çoğu karakterimin online süresi oldukça fazlaydı. gerek locus gerekse quann'da açıldığı günlerden beri aralıksız bir biçimde oynandı. o yüzden söylüyorum :(

drosera

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 19 Mayıs 2007, 16:40:06 »
acaba bu konuda bir gelişme varmı?