Revolution UO

Mf Kasmak

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Heaten

• Ziyaretçi
Mf Kasmak
« : 23 Mayıs 2007, 11:24:59 »
Daha önce hiç warriror skilli kasmadığımdan sormak istiyorum, bu işin püf noktaları nelerdir ?
Mesela üzerimdeki set nasıl olmalı veya smith's hammer cheap olsa ne olur normal olsa ne olur ? Bide açlık durumu efsanesi var :) fed olunca daha iyi artıyor diye, doğrumudur ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Shangri

• Ziyaretçi
Mf Kasmak
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2007, 11:29:58 »
Quarter Staff ile kas. Tok olmaya özen göster. Giydiğin set önemli değil.

Heaten

• Ziyaretçi
Mf Kasmak
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2007, 11:37:53 »
Hmm denedim quarter staff ı ama cok damage alıyo. Baya sağlam bir set giymek lazım sanırm...

Çevrimdışı Malekith

• Üye
  • **
  • 537
Mf Kasmak
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2007, 12:09:09 »
Ben npc ler üzerinde "a black staff" ile kasmıştım baya iyi geliyordu...
Make Your Choice,
Let The Game Begin...

Shut Up! And To Play...
(Twi)

Cagri Nightfall

• Ziyaretçi
Mf Kasmak
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2007, 12:11:36 »
eline hammer smith al armorun 9 civari bişi olsun 2 kişi kasiyorsanız karsılıklı en az 1 er healer ve kendinize heal basmaniz gerekir ama hem healerlar hemde siz armorunuz düşük oldugu için gayet ii skill alirsiniz.

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
Mf Kasmak
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2007, 12:15:31 »
Kendisine heal atarsa şarj bozulacağından yetenek artışı uzun sürebilir.

Shangri

• Ziyaretçi
Mf Kasmak
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2007, 16:30:23 »
Quarter Staff çabuk hasarlanır ama sonuçta çok zahmet edilip de elde edilen birşey değil. Vendordan çokça temin edebilirsin. Gayet hızlı. Bununla beraber War Axe de deneyebilirsin eğer set giyeceksen. Kalkan da kullanabilirsin. Karşındaki de setli olmalı tabii. NPC'lerde de güzel gider bu az hasar alacağın için. Smith's Hammer ise çok yavaş kalıyor.
Makina başında duracaksan NPC'lerde kasmanı tavsiye ederim. Deri set giy, Reactive Armor ve Protection at kendine. Dalacağın yaratığa da önce "Uus Jux" at. Bandaj kullanımını minimuma indirir bunlar.
Ben bugün sabaha doğru biraz kastım. Kolay bir şekilde teach seviyesinden (yani 30'dan) 40'a getirdim son söylediğim şekilde kasarak ve Quarter Staff kullanarak.

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
Mf Kasmak
« Yanıtla #7 : 23 Mayıs 2007, 18:51:09 »
Açlık olayı boş muhabbettir bence
Warıor kasacam demişsin o zmn parry de kasman gerekır Yani eline kalkan alacaksn Bunun için de tek el bi silah kullanman gerekecek ; eger karsındakı adamı healleyenler 2 veya 2 den coksa waraxe ile kas Eger ki 1 kişi heallıyorsa smith hammerla kas
Ama ben parry kasmıcam dersen kesinlike quarter ile kas derim Hatta parry i kastıktan sona da direk quarter ile kasmaya dewam et derim
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

Shangri

• Ziyaretçi
Mf Kasmak
« Yanıtla #8 : 23 Mayıs 2007, 19:45:50 »
Aç olmanın, büyülerin başarılı olma ve yetenek kazanım ihtimalini azaltmaya sebep olduğunu bilirim çok eskiden beri. Nitekim çoğu yerde bunu kanıtlayacak örneklere rasgeldim.
Origin'in kendi sitesinde ise şöyle diyor: If you are feeling "hungry" your performance may suffer. Yani: Eğer açsanız, performansınız düşebilir.
Bu sunucuda farkeder mi bilemiyorum ama. Önceki gözlemlerime dayanaraktan söylüyorum ben.

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
Mf Kasmak
« Yanıtla #9 : 23 Mayıs 2007, 20:00:01 »
Hımm anladım Ilk defa duyuyorum Eger serverların orjinalınde warsa mumkun olabilir
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

Heaten

• Ziyaretçi
Mf Kasmak
« Yanıtla #10 : 24 Mayıs 2007, 01:15:50 »
Herkeze teşekkür ederim alakalarından dolayı gayet yararlı oldular...  :)

Çevrimdışı -Massacre Exburn-

• Kıdemli Üye
  • 1435
  • Ciara Sex'Pub - The Burn'Out
Mf Kasmak
« Yanıtla #11 : 24 Mayıs 2007, 01:25:27 »
Vurucağın adam çıplak olursa iyi olur , ona göre de healer ayarlarsınız artık.
Ne kadar iyi damage verirsen o kadar iyi skill alırsın.
Ve ayrıca tok olmaya da özen göster.
Kadınlar tarafından yetiştirilen bir erkek nesliyiz. İhtiyacımızın bir başka kadın olduğunu zannetmiyorum.

-Ciara Ex'Burn-
hakaN.exe

Çevrimdışı Ciara

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 331
  • Twilight Family
    • Myspace'im
Mf Kasmak
« Yanıtla #12 : 24 Mayıs 2007, 04:35:41 »
açlık olayı sunucu ile alakalı. zamanında stafflardan biri açıklama yapmıştı feed iken maksimum gain alırsınız diye. sonra bu değiştimi bilmiyorum artık dikkatte etmiyorum.

hurafe gibi gelecek ama çok denk geldi. eğer npcnin etrafında silahını indirip kaldırdığını  :smt021 görmeyecek kadar dönersen yada git gel yaparsan daha ii gain gelir.  :smt006
Gangsta Twilight [Okanla ortak char]
Ciara Twilight [Daşş gibi güzel warriorum]
Peleus [Daşş gibi craft]

2 PC = Multi
2 PC + Kardeş = Multi diil
Kardeşimiz yok die multici olduk.

Staff mıtaff tanımam silerim kadroyu scriptlerimle yönetirim

Aera Cura

• Ziyaretçi
Mf Kasmak
« Yanıtla #13 : 24 Mayıs 2007, 04:52:33 »
Açken hits ve stam dolmuyor diye biliyorum. Bunun yanında malzemeyi heba etme oranıda fazlalaşıyor.