Revolution UO

Hazine sistemi detaylı bilgi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

equilibriumtr

• Ziyaretçi
« : 22 Mayıs 2007, 18:10:29 »
Hazine sistemi hakkında detaylı bilgi rica ediyorum arkadaşlar
Cartography nasıl kasılır ins scrolluyla aynı scrolla mı kasılır?
Haritayı açınca oku takip edince haritanın başından sonuna kadar at koşturmam mı lazım yoksa yakınlarda mı çıkıyor?
Hazine etrafında pvm yapmam gerekir mi?

Teşekkürler.

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
Re: Hazine sistemi detaylı bilgi
« Yanıtla #1 : 22 Mayıs 2007, 18:15:54 »
Alıntı yapılan: "equilibriumtr"
Hazine sistemi hakkında detaylı bilgi rica ediyorum arkadaşlar
Cartography nasıl kasılır ins scrolluyla aynı scrolla mı kasılır?
Haritayı açınca oku takip edince haritanın başından sonuna kadar at koşturmam mı lazım yoksa yakınlarda mı çıkıyor?
Hazine etrafında pvm yapmam gerekir mi?

Teşekkürler.

cartography blank map denen scrollarla kasılır

haritayı okuyunca haritadaki bi kara parçasını gosterir we ok işareti hazinenin  olduğu yeri gosterir word de belli eyrleri marklarsan mapı açınca nerede olduğunu anlarsın

lvl 2 we 3 lerde kraken lich lord we rotting çıkıyor lvl 4 we 5 lerde drake we rot çıkıyor + olarak kasa kilidini çarken rotting uyandırabilirsiniz kasayı açınca çıkan npc leri kesmeden aksayı açıp itemelri alamassınız (lvl 2 we 3 de lichl ord olemden kasa acılabilinir )
Çevrimdışı.

equilibriumtr

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 22 Mayıs 2007, 19:25:06 »
Alıntı yapılan: "II-T.i.n.a-II"
daki bi kara parçasını gosterir we ok işareti hazinenin  olduğu yeri gosterir word de belli eyrleri marklarsan mapı açınca nerede olduğunu anlarsın

kara parçası ice isle gibi yerler mi sürekli ada mı oluyor yani? yoksa bildiğimiz şehirlerin arasındaki gz olmayan yerler de dahil mi?

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #3 : 22 Mayıs 2007, 19:50:53 »
sayayyım

occlo kıyısı  
trinsic en dip yarım ada üzeri trinsic res etrafı trinsic lama spawnları wardı eski onun ilerisi  o taraflarda
jhelomda  içinden geçilen çiftlik in ilerisi

res tası olan adada
twi adada
quest island
mid spawn
minoc arka tarafında war 1 2 yer mid spawn alt koseleri justice
eski forest çıkan adada war 4 yer basillik dolu olan
we isle of avatar adasının tamamında war spawn yerleri 3 kısımda oluyor en üst shire spawn etrafı  orta kısım maden  dull coper etrafı

en alt kısım hylot girişi etrafı
Çevrimdışı.

Çevrimdışı _Xlore

• Üye
  • **
  • 132
« Yanıtla #4 : 22 Mayıs 2007, 19:56:56 »
bide  silver steed cıkan yerde war (eski spawmdı sanırım)
Ulrich & Tammy

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #5 : 22 Mayıs 2007, 20:03:46 »
ewet unutmusum temple isle
Çevrimdışı.

equilibriumtr

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 22 Mayıs 2007, 20:39:15 »
sayayyım

occlo kıyısı  
trinsic en dip yarım ada üzeri trinsic res etrafı trinsic lama spawnları wardı eski onun ilerisi  o taraflarda
jhelomda  içinden geçilen çiftlik in ilerisi

res tası olan adada
twi adada
quest island
mid spawn
minoc arka tarafında war 1 2 yer mid spawn alt koseleri justice
eski forest çıkan adada war 4 yer basillik dolu olan
we isle of avatar adasının tamamında war spawn yerleri 3 kısımda oluyor en üst shire spawn etrafı  orta kısım maden  dull coper etrafı

en alt kısım hylot girişi etrafı

cartography blank map denen scrollarla kasılır

haritayı okuyunca haritadaki bi kara parçasını gosterir we ok işareti hazinenin olduğu yeri gosterir word de belli eyrleri marklarsan mapı açınca nerede olduğunu anlarsın

lvl 2 we 3 lerde kraken lich lord we rotting çıkıyor lvl 4 we 5 lerde drake we rot çıkıyor + olarak kasa kilidini çarken rotting uyandırabilirsiniz kasayı açınca çıkan npc leri kesmeden aksayı açıp itemelri alamassınız (lvl 2 we 3 de lichl ord olemden kasa acılabilinir )

Alıntı yapılan: "_Xlore"
bide silver steed cıkan yerde war (eski spawmdı sanırım)

Teşekkür ederim.
Bu kadar yeri heralde UO automap den bakıp bulacam coğrafya bilgim berbattır :D

equilibriumtr

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 22 Mayıs 2007, 22:33:56 »

bir de bu npc ler dragon gibi tek üfürükte 30 kişi katleden türden değil inşallah :)

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #8 : 22 Mayıs 2007, 22:51:58 »
dragon değil drake fire roble gidicen lvl 4 lvl 5 e
Çevrimdışı.

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #9 : 23 Mayıs 2007, 15:16:18 »
cartography kasman pek zor olmaz eskiden olsaydı alırdın dolu map kilon 1500 2000 olurdu sürekli yere düşerdi yaptığın mapler max 2 günde 30dan yüzlerdin ( Ben kastığım için biliyorum)
yanlız skillerini kastıktan sonra harita bilginde iyi olmalı uo auto maple uğraşcaksan bi harita için zamanına yazık derim.Bu serverde hakikaten haritacı olan sınırlı sayıda insanlar gibi haritaya baktınmı hangi adada veya hangi karada olduğunu anlaman gerekir.belirli sayıda harita açınca öğrenirsinde ben bu serverde ve başka serverlerde bir sürü sınırsız sayıda harita açmışımdır ama benim bile yerini kestiremediğim haritalarda çıkmıyor değil.Harita şekilleri genelde klasik oluyor oradan kafana koyabilirsin.

equilibriumtr

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 23 Mayıs 2007, 19:02:17 »
Alıntı yapılan: "melik1989"
cartography kasman pek zor olmaz eskiden olsaydı alırdın dolu map kilon 1500 2000 olurdu sürekli yere düşerdi yaptığın mapler max 2 günde 30dan yüzlerdin ( Ben kastığım için biliyorum)
yanlız skillerini kastıktan sonra harita bilginde iyi olmalı uo auto maple uğraşcaksan bi harita için zamanına yazık derim.Bu serverde hakikaten haritacı olan sınırlı sayıda insanlar gibi haritaya baktınmı hangi adada veya hangi karada olduğunu anlaman gerekir.belirli sayıda harita açınca öğrenirsinde ben bu serverde ve başka serverlerde bir sürü sınırsız sayıda harita açmışımdır ama benim bile yerini kestiremediğim haritalarda çıkmıyor değil.Harita şekilleri genelde klasik oluyor oradan kafana koyabilirsin.

teşekkür ederim. bir de bu haritalar ne kadar çıkıyor 80 tane ağ attım 1 tane lvl5 çıktı geri bomboş.

Aera Cura

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 23 Mayıs 2007, 19:28:44 »
80 taneden bir tane lvl5 cıkardıysan sevinmen gerekir :). 80 ağ 80k ama lvl 5 map en aşşa 150-175 k.

equilibriumtr

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 23 Mayıs 2007, 19:41:47 »
Alıntı yapılan: "Aera Cura"
80 taneden bir tane lvl5 cıkardıysan sevinmen gerekir :). 80 ağ 80k ama lvl 5 map en aşşa 150-175 k.

ooh süper desene :D

Aspel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 25 Mayıs 2007, 14:08:13 »
Uo aouto mapin sitesinde hazine haritaları die bir bölüm war orda 3 aşğa 5 yukarı bulabilrsin yerleri.Birde uo aouto mapini hazine hartiası ile aynı yöne çevir snra yakınlaş ve bak haritaya. Bu arada Kasayı açmak için lockpic lazım mı yoksa çıkan npclerin en güçlüsünün cesedinde mi anahtar (nebulada öyleydi)

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 25 Mayıs 2007, 14:12:11 »
lockpick lazım. ayrıca dikkatli olun rotting çıkıyor açarken