Revolution UO

Cevapları nedir bu soruların?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ArchMage

• Ziyaretçi
« : 25 Mayıs 2007, 00:34:39 »
1- Gemiler neden 500k?
2- Basit bi shroud yapımında neden hardening crystal isteniyor? Giymek için sadece mage eva ve medi yani büyücülük skilleri Gm olsa yeterli olmaz mı?
3- Balron, Dragon gibi büyük Npc'leri kesmek neden bu kadar zor? Neden ceylan sekmesi gibi blink'leri bu kadar abartı?
4- Leather ve Furniture dye'ler neden kaldırıldı? Nebula'daki gibi oyuncular tarafından üretilebilmesinin nesi yanlış?
5- İce, fire gibi mage robe'ların renkleri dışında diğer normal tondaki rare boyaları oyuncular üretebilse güzel olmaz mı? Yaratıkların kanı vb. şekillerde... (Nebula'daki gibi)
6- Paradarbe olayını burada göremedim hiç... Var mı? Yoksa Fenc'e avantaj sağlayan özellik ne?
7- Forge, Dummy vb itemlar menüden kaldırılmış mı? Tinker tool's da veya carpentery'de bulamadım.. Nasıl yapılıyor?

Server'a yeni geldik uyum sağlamaya çalışıyoruz yardımcı olursanız minnettar kalırız :)

Çevrimdışı Jolly Joker

• Üye
  • **
  • 123
    • http://www.jollyjoker.com.tr/
Re: Cevapları nedir bu soruların?
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2007, 00:43:06 »
Alıntı yapılan: "ArchMage"
1- Gemiler neden 500k?
2- Basit bi shroud yapımında neden hardening crystal isteniyor? Giymek için sadece mage eva ve medi yani büyücülük skilleri Gm olsa yeterli olmaz mı?
3- Balron, Dragon gibi büyük Npc'leri kesmek neden bu kadar zor? Neden ceylan sekmesi gibi blink'leri bu kadar abartı?
4- Leather ve Furniture dye'ler neden kaldırıldı? Nebula'daki gibi oyuncular tarafından üretilebilmesinin nesi yanlış?
5- İce, fire gibi mage robe'ların renkleri dışında diğer normal tondaki rare boyaları oyuncular üretebilse güzel olmaz mı? Yaratıkların kanı vb. şekillerde... (Nebula'daki gibi)
6- Paradarbe olayını burada göremedim hiç... Var mı? Yoksa Fenc'e avantaj sağlayan özellik ne?
7- Forge, Dummy vb itemlar menüden kaldırılmış mı? Tinker tool's da veya carpentery'de bulamadım.. Nasıl yapılıyor?

Server'a yeni geldik uyum sağlamaya çalışıyoruz yardımcı olursanız minnettar kalırız :)

1- Bütün sosaria Denizleri gemiyle dolmasın diye 500k . Eğer gemilerin tanesi 20 k dan 50k dan satılsaydı işin cılkı çıkar , ihtiyacı olan olmayan gemi alırdı .

2- Bu serverde Shround yok . O Shround değil mage robedir . Tanesi 30k dan başlayıp sonsuz k ya kadar yolu var bu serverde  :D Hard kristaller 40k ve üstü olarakda gidebiliyor .

3- Zor olmalıki zevk versin , değilmi ?

4- Eskiden çöp sistemi vardı . Kaldırıldı ama nedenini bilmiyorum . Çarpların bunları üretmesinin yalnış olduğunu düşünüyorum . Eğer çöp sistemi geri gelirse herkez eşit şekilde yararlanır . E diyeceksin Çarp skilli zor kasılıyor bir ayrıcalık olsun vs. ileride de Çarp lara yeni sistemler geleceğine inanıyorum.

5- Güzel olmaz bence .

6- Para darbe olayı var . Sana denk gelmemiştir . Fence avantaj sağlayan özelliklerini fenc skilli olan birine sorarsan daha iyi yanıt alabilirsin o konuda pek bilgim yok :)

7- Çarp menüsünde olması gerekliydi . Eğer kaldırılmışsa bir süre yapımına ara verilmiş olabilir . Arada oluyor böyle şeyler . Yapımında sorunlar oluyor bir ara Pentagram da yapılmıyorki 3 gün sonra menüye geri konulmuştu .

Umarım sorularına umduğun cevapları verebilmişimdir . Yardımcı olduysam ne mutlu bana .  :artemis:

color=red]Düşmanımı Cesur Ve Kuvvetli Yap !  Onu Yendiğimde Utanç Duymayayım...[/color]

Çevrimdışı Eraser Wolkov

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 195
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2007, 03:57:31 »
Evet paradarbe, bleeding var ama oranı çok düşük.
Resurrected'S
North

ArchMage

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 25 Mayıs 2007, 04:27:24 »
Alıntı yapılan: "Jolly Joker"
1- Gemiler neden 500k?

1- Bütün sosaria Denizleri gemiyle dolmasın diye 500k . Eğer gemilerin tanesi 20 k dan 50k dan satılsaydı işin cılkı çıkar , ihtiyacı olan olmayan gemi alırdı .

2- Bu serverde Shround yok . O Shround değil mage robedir . Tanesi 30k dan başlayıp sonsuz k ya kadar yolu var bu serverde  :D Hard kristaller 40k ve üstü olarakda gidebiliyor .

3- Zor olmalıki zevk versin , değilmi ?

4- Eskiden çöp sistemi vardı . Kaldırıldı ama nedenini bilmiyorum . Çarpların bunları üretmesinin yalnış olduğunu düşünüyorum . Eğer çöp sistemi geri gelirse herkez eşit şekilde yararlanır . E diyeceksin Çarp skilli zor kasılıyor bir ayrıcalık olsun vs. ileride de Çarp lara yeni sistemler geleceğine inanıyorum.

5- Güzel olmaz bence .

6- Para darbe olayı var . Sana denk gelmemiştir . Fence avantaj sağlayan özelliklerini fenc skilli olan birine sorarsan daha iyi yanıt alabilirsin o konuda pek bilgim yok :)

7- Çarp menüsünde olması gerekliydi . Eğer kaldırılmışsa bir süre yapımına ara verilmiş olabilir . Arada oluyor böyle şeyler . Yapımında sorunlar oluyor bir ara Pentagram da yapılmıyorki 3 gün sonra menüye geri konulmuştu .

Umarım sorularına umduğun cevapları verebilmişimdir . Yardımcı olduysam ne mutlu bana .  :artemis:

Eyvalla :) ama yinede soru işaretleri var tabi...
1. ben 50k yapsınlar demiyorum ama 500k da biraz abartı araba mı alıyoruz :) 150-200 uygun bence eger bu mantıkla yapıldıysa...
2. Shroud olmadıgını biliyorum... Ama o MAGE ROBE denen şeyi neden büyücülerden başka herkes giyiyor? :) Warlocklarda ne işi var en basiti madem adı mage robe? + Basit bir kumaş parçasının hardening crystal istemesi gerçekten çok saçma... 40k'lık bir itemla üretiliyor ama ne özellik veriyor?
3. Zor olan şey zevk verir eyvallah ama bunlar fazla abartı. Hadi blink olmasını anladıkta adam aramızda dungeon duvarı varken üstüme atlıyor bu komik :D Hane büyü ile yapılan duvarları geçtim de dungeon duvarı ne? Gateden de atlar bu kadar yüz verirsek bunlara :)
4. Carpenterlara hiç bir yeni sistem gelmez :) İtem yapımı sınırlı, eve döşemek sınırlı, insanlardan rağbet gören birşet üretemiyor. Amaçsız bi skille dönüştü.
5. Neden güzel olmuyor? :) Normal dye' la yapılan iğrenç renkler daha mı hoş :)

Aera Cura

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 25 Mayıs 2007, 04:48:23 »
Mage robe basit bir kumas parçası değil armor veren bir cübbedir ve giyebilmek 75 mage 75 eva ister. Yapımında ise 90 magery istiyordu sanırım
Warlock için yapılmıs bir robe gibidir acıkcası.

Walcott_Walcott

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 25 Mayıs 2007, 04:58:09 »
nebuladan gelenlerde warlock charlarında eva yoktur tıpkı ben gıbı :D onun yeınr bı combat skılı daha wardır.. bıraz sacma olmus dead should olsa daha ıyı olurdu..

Rhueina

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 25 Mayıs 2007, 12:12:53 »
1- Gemiler neden 500k?

1)Arkadaşlarında söylediği gibi işi olanda olmayanda gemi alip bütün denizler gemi dolmasın, gereksiz yere sunucu yorulmasın diye.

2)Arkadaşların tekrar belirttiği gibi mage robe basit bir shourd değil 31 armor veren bir cübbedir ve herkez giyemez elbetteki warlock ve mage'ler giyebilir zaten mage'lerin kendine özgü cübbeleri de var.

3)İçinde yatan ganimette o kadar büyük olduğu için adımlarıda büyük oluyor, bırakalımda haketsin o kadar güçü olmayı.

4)Eski bir sistem ile elde ediliyordu şimdi ise eskiden kalma boyalar var ve bir farming sistemi ile tekrar getirilecek lakin öncesinde daha önemli şeyler varmış.

5)Gereksiz farming sistemi geliyormuş zaten.

6)Paradarbe olayı daha doğrusu birçok combat bonusu var ama olasılığı düşük.

7)Hayır carpentry menüsünde add onns seçeneği altında var birkaç sayfa ileride yatak, oven, pentagram felan da var.

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
« Yanıtla #7 : 25 Mayıs 2007, 12:16:08 »
Sıfır mage robe 28 armor veriyor. Sıfır deri set ve orcmask ile birlikte 34, deri setin ellik ve boyunluk kısmını kullanmanız 34 armor için yeterli bu arada.

Rhueina

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 25 Mayıs 2007, 12:47:38 »
Benim mage robeler niye çıplak iken  31 veriyor o zaman? :S

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
« Yanıtla #9 : 25 Mayıs 2007, 12:50:50 »
Bot ve diğer envanterler verebilir, hiçbir magerobe üzerinde başka birşey yokken 28 den fazla vermez.

ArchMage

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 25 Mayıs 2007, 14:21:11 »
Alıntı yapılan: "Rhueina"

3)İçinde yatan ganimette o kadar büyük olduğu için adımlarıda büyük oluyor, bırakalımda haketsin o kadar güçü olmayı.

Destard yaklasık bir saat 15 dk ugrasıp kestigimiz bir balrondan 5k para cıktı :) Ne cristal ne magical bu mu büyük ganimet :)

Rhueina

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 25 Mayıs 2007, 14:39:07 »
Seninki şans kardeşim ve eğer bahsettiğin kırmızı deamon'lar ise isimsiz olanlar ise onlar zaten kofti ne çıkacağı belli değil +12 de çıkıyor +3 de.
Eğer buna üzülüyorsan benim geçen gün açtığım 3 tane level 5 chestten hiçbirşey çıkmadı sadece birinde bir poşet çıktı tıkladım oda kayboldu anlamadım fakat böyle oldu. (:

Alexin De'mor

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 25 Mayıs 2007, 14:41:40 »
yıllardır kestiğimiz görünmez dragondan item düşmüyordu. Drake keserken sesli konuşma yapıyorduk şu görünmeze gidelim dedim. Bir şey düşmüyor dediler. lvl 5 harita ile 2 tane 15 silah düşecek dedim.

harita tuttu ama iki tane +12 set parçası çıktı. Hiç belli olmuyor

Alex Twilight

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 25 Mayıs 2007, 15:29:03 »
Paradarbe duello alaninda veriyor ama dısarda hiç vermiyor anlamadim dueloda bişi var galiba.

ss cok daha sık paradarbe vermesi lazm 2 el tek kare vuruyor cok düşürüldü ssler kulanilmiyor dier silahlara yönleniyor herkez o zamanda silah bulamiyorlar.sw mf fens belirli silahlar dısında dierleri işe yaramior boşa item fazlaligi.