Toggle navigation
Revolution UO
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Remember me
Revolution UO
Yetkili Paneli
Arşiv
Yardım
yardım bağlanamıorum
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
yardım bağlanamıorum
19 Yanıt
3058 Gösterim
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
battalll
Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
«
:
25 Mayıs 2007, 13:37:42 »
yardım eder misiniz nası baglanıcam neleri indircem nası yapcam server a baglanmak için???
Jolly Joker
Üye
123
yardım bağlanamıorum
«
Yanıtla #1 :
25 Mayıs 2007, 14:02:37 »
Önce Ultima Online cd sini yükleyelim . Cd yi tak karşına çıkan menüde 3D ve 2D seçenekleri çıkar . 2D yi seç . Sonra İnstall de varsa ultima online second age yoksa Regular sora full bişi çıkar fark etmez yani bir şekilde uo yu yükle
Yükledikten sonra patch die bir şey çıkar onu yapma . Yani bir şey dolar yükledikten sonra ona patch diyoruz Cancel de ona . Sonra
http://www.inndir.com/inndir.php?id=10902
buraya gir ve winrarı indir yani girdğin bu yerdeki eğer bu prıg inmiosa buraya tıkla die bişi yazar ona bas yada 10 saniye bekle prog kendi iner . Şimdi bu winrarı indirdikten sonra ultima online klasörünün içine kur . Bu klasör nerde dersen Bilgisayaraım - Yerel Disk C - Program Files - Ultima Online .
İlk o winrarı indirirken nereye indirmek istiyorsun gibisinden bir şey soruyorya oraya bu dediğim ultima online klasörünü yap yani bul bilgisayarım yereldiskc prog files yap ultima onlineyi seç oraya yükle winrarı . Winrarı yükledikten sonra
www.revolutionuo.net
e gir ve sol tarafta dosyalar yazar o dosyalar kısmına gir . Ekranın ortasında 2 adet dosya yani oyuna bağlana bilmen için gerekli olan iki Client var . Sen üsttekini indir . Patchi tamamlamamış kişiler önerdiğimiz client diye yazar hatta . Üsttekini indir . Yine ultima online klasörünün içine indir bunu . Yükledikten sonra bilgisayarıma gir yereldisk c program files ve ultima online nin içine gir ve 503a adlı klasörün üstüne sağ tuşla tıkla extrac files e bas yada dosyaları çıkart ( bazı kişilerin menüleri ingilizce ya o yüzden ) . Sağ tıkladınya 503a ya dediim gibi Extrac files varsa onu yap yoksa dosyaları çıkart yap . Dosyaları çıkartıcağın yeride seç yine ultima online klasörünün içine . Dosyalar bir kaç saniye içinde çıkar evet falan de hemen çıkar . Sonra ultima online klasörünün en altına in orda Revolution adlı uo simgesi var ona sağ tıkla kes de ve masa üstüne yapıştır
Bu kadar . Bu sayede oyuna bağlanabilirsin . Umarım yardımcı olabilmişimdir :smt006
color=red]Düşmanımı Cesur Ve Kuvvetli Yap ! Onu Yendiğimde Utanç Duymayayım...[/color]
Alexin De'mor
Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
«
Yanıtla #2 :
25 Mayıs 2007, 14:04:52 »
haci biraz boşluk verseydin yaws. sabitlerdik hiç barim
battalll
Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
«
Yanıtla #3 :
25 Mayıs 2007, 14:10:23 »
gerçekten çok saol ya bu kadar kolay yapamazdım çok saollllll
battalll
Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
«
Yanıtla #4 :
25 Mayıs 2007, 14:12:56 »
ya oldu dedim ama olmamış...
girio server ı görüo ama soora bi meslegi seçince hata verio ve kapatıo direk??
Alexin De'mor
Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
«
Yanıtla #5 :
25 Mayıs 2007, 14:18:57 »
mesleği seçme güzel kardeşim. en alttaki yere tıkla yeteneklerini belirle. devam et.
battalll
Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
«
Yanıtla #6 :
25 Mayıs 2007, 14:21:20 »
seçiorum ama devam etmio ki o mesleklerin oraya gelio devam tuşu yok
Alexin De'mor
Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
«
Yanıtla #7 :
25 Mayıs 2007, 14:24:32 »
Enter yap yada en alt sağ köşede ufak bir ok göreceksin ona tıklarsın karakterinin ismini yazmanı ister.
>
bu şekilde bir şey
battalll
Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
«
Yanıtla #8 :
25 Mayıs 2007, 14:24:58 »
tamam devam da dedim ayarladım herşeyiiiiiiii karakteri bile yaptım seçtim yeri ama hata verdi yine
battalll
Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
«
Yanıtla #9 :
25 Mayıs 2007, 14:26:23 »
karakter oldu basıorum ama hat verio pff neden ya
tam enterring brittania derken hata verio
Jolly Joker
Üye
123
yardım bağlanamıorum
«
Yanıtla #10 :
25 Mayıs 2007, 14:26:46 »
Gönderme mi yazıyor hatada :smt010 Ozaman silip dediklerimin aynısını tekrar yapacaksın kardeş . Emin ol bu sefer olur.
color=red]Düşmanımı Cesur Ve Kuvvetli Yap ! Onu Yendiğimde Utanç Duymayayım...[/color]
battalll
Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
«
Yanıtla #11 :
25 Mayıs 2007, 14:27:55 »
evet tamam o zaman saol deniyim bi
Jolly Joker
Üye
123
yardım bağlanamıorum
«
Yanıtla #12 :
25 Mayıs 2007, 14:29:35 »
Ok bak başlata gel ayarlardan denetim masasına gel . Program ekle veya kaldır a gel . Ordan o yüklediğin ultima onlineyi kaldır . Ok yeniden kur sonra .
Alexin De'mor
Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
«
Yanıtla #13 :
25 Mayıs 2007, 14:36:43 »
yaws hata vermesi normal. direk oyuna giremiyorsun clientten kaynaklanan bir durum sanırsam. İkinci denemede oyuna girebilir arkadaş silme sakın.
(Net kesildi az önce lanet olsun Adananın göbeğinde sürekli net gidiyor :smt013 )
battalll
Ziyaretçi
yardım bağlanamıorum
«
Yanıtla #14 :
25 Mayıs 2007, 14:50:00 »
girdim şifremi de girdim tam bağlantım diorum pin i de girdim yürür yürümez düşüo neden çok özür dilerim kitledim sizi ya
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
« önceki
sonraki »
Revolution UO
Yetkili Paneli
Arşiv
Yardım