Revolution UO

Char dupe + Jail sorunu

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perseusjk

• Ziyaretçi
Char dupe + Jail sorunu
« : 27 Mayıs 2007, 01:10:22 »
Nebula char aktarim sirasinda bir bug olustu ve charim dupelendi , su an 2 accountta ayni charlar var tamamen ayni skilli ve bu yuzden herhangi bir baslangic parasi alamadim. Bu sorun buyuk ihtimalle , Locusta ayni isimde "destiny" ve quannda "destiny" olmak uzere bu charlari ayni anda aktarirken gerceklesti. Bu konu hakkinda tam 1 haftadir page atiyorum , Robert gelince ilgilenilecek dediler, msn imi istediler hala bir numara yok, artik page atinca page ime bakilmadan silinior. Lutfen bu konuya bir aciklik getiriniz.

Ikinci bir sorun bugun almis oldugum jail cezasi, alchemist oldugum icin yanimdaki bir playerdan sise istiyorum tam olarak ;
"Bos *** var mi ? " yazdim ve jaile girdim. Dogrusu bos sise olmaliydi.
Bu konu hakkinda page attim, dogru karar denildi. Lugatta bole bir cumle var mi bos *** var mi bi anlama mi geliyorda ben bilmiyorum ? Hatali jail olmus olabilir hatanizi telafi etmeye calismak varken neden uste cikmaya calisiyorsunuz ? Ultima hayatimda tek bir kisiye hakaret etmedim belki yasim geregi ama bole bir jaile kesinlikle karsiyim.

Accname : jok3r

Lutfen yetkililerin benimle irtibat kurmasini veya bir mesaj yazmasini bekliyorum.
Saygilar.

Aspel

• Ziyaretçi
Char dupe + Jail sorunu
« Yanıtla #1 : 27 Mayıs 2007, 01:25:38 »
Jail knusunu in game şikayet bölümüne aç daha etkili olur ama gerçekden saçmalamışlar

Çevrimdışı virginie

• Kıdemli Üye
  • 1131
Char dupe + Jail sorunu
« Yanıtla #2 : 27 Mayıs 2007, 08:33:08 »
küfür sisteminde *** var o yüzden gitmişsin yandaki seni jaile atarak eğlenmiş yazık.
Alıntı yapılan: muzzo
You are the best crafter in revo !