Revolution UO

Scribe ?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ryuji

• Üye
  • **
  • 108
Scribe ?
« : 30 Mayıs 2007, 16:44:43 »
Arkadaşlarü, malumunuz az zaman oldu geleli.Scribe ile ilgili bi kaç şey sormak istiyorum.

1. En iyi parayı hangi scrool veriyo, Res mi ?
2. Makro yaparken bekleme süresi kaç saniye ?
3. Evde yada gemide yazarken yere düşen scroolar kaybolur mu ?

Bu kadar.Bunların haricinde benim sormadığım ama sizin hatırlatacağınız ayrıntılar varsa onlar da kabulümdür (:
Teşekkürler...
lt;<< Resurrected'S & North >>>

ALLy_07

• Ziyaretçi
Scribe ?
« Yanıtla #1 : 30 Mayıs 2007, 16:57:32 »
bn water elementalle kasıyorum gemıde we ewde scrol kasarken scrollar kaybolmamaktadır  uolop delayı 9000 dır

Prenixx

• Ziyaretçi
Scribe ?
« Yanıtla #2 : 30 Mayıs 2007, 16:57:44 »
1. res scrolu
2. 11000 -12000
3. evde kasarsan kaybolur zmnla . gemıde kaybolma şansı daha düşük

Aspel

• Ziyaretçi
Scribe ?
« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2007, 17:02:13 »
1-En karlı scroll res gbi ama en kısa zamanda öbür scrolların da fiyatlarına maliyet hesapları ile yayınlıycam burada birazcık sabır o knuda (zamanım olduğu an paylaşıcam)

2-Macro yaparken bekleme süreni 10sn diye ayarlarsan bir sorun çıkmaz scroll yazarken

3-Gemide kaybolmuyor die biliyorum ama emin değilim ama etrafdan gelip deprem atarak seni öldürler res için stuk çekmek zorunda kalırsın filan filan uzun iş en güvenli yer evlerin 2. katları deprem işlemiyor ;)

Evde de yere düşen item belli bir süre snra sabitlenmezse silinir çoğunlukla yerdeki itemler save den snra silirn o yüzden yarım satte bir kontrol et yada pc kapat die bir program war kaç scroll yazacağını * dellay süresi / 60 = kaç dk süreceği praograma o kdr dk + 5 dk snra kapanmasını syle scrollar yere düşmeden pc kapanır ;)