Revolution UO

Hazine sistemi hakkında sorularım

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nocure

• Ziyaretçi
« : 31 Mayıs 2007, 01:53:27 »
Arkaşlar Uo da çok yeniyim. Ve okuyup anlayamadığım bazı sorunlarım var yardımcı olursanız çok sevineceğim.

Pure Warrior bir char kasıyorum. Bu char ile sadece hazine avcılığı yapmak istiyorum

1) Hazine sandığını açmak için sadece lockpick kassam yeterlimi?

2) Sandığı toprak üstüne çıkarmak için Mining kasmalımıyım?

3) Arkadaşın verdiği spawnlar dışında haritalar ile avcılık mümkünmü yoksa haritalarda sadece o sandık spawnlarınamı gidiyor

4) Hazine haritalarını nasıl edinebilirim.

5) Lockpicking nasıl kasılıyor? O sandıklar da kullanıldıkça bitip yenidn spawn olmsımı bekleniyor?

Şimdiden teşekkür ederim

Çevrimdışı Mertefendi

• Kıdemli Üye
  • 1536
  • ≈ …ЯεάĽ ŴọĽғ… ≈
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2007, 02:10:52 »
haritaları okucaksan ilk once cartography skılın olması lasım.....
Hazine haritaları Gm Fishlerın atıgı agdan cıkar
Sandıgı cıkarmak ıcın bıldıgım kadarıyla mınıng yetenegıne gerek yok

Bıldıklerım bu kadar yardımcı olduysam ne mutlu bana.... :smt005

Re: Hazine sistemi hakkında sorularım
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2007, 02:24:15 »
Alıntı yapılan: "Nocure"
Arkaşlar Uo da çok yeniyim. Ve okuyup anlayamadığım bazı sorunlarım var yardımcı olursanız çok sevineceğim.

Pure Warrior bir char kasıyorum. Bu char ile sadece hazine avcılığı yapmak istiyorum

1) Hazine sandığını açmak için sadece lockpick kassam yeterlimi?

3) Arkadaşın verdiği spawnlar dışında haritalar ile avcılık mümkünmü yoksa haritalarda sadece o sandık spawnlarınamı gidiyor

4) Hazine haritalarını nasıl edinebilirim.

5) Lockpicking nasıl kasılıyor? O sandıklar da kullanıldıkça bitip yenidn spawn olmsımı bekleniyor?

Şimdiden teşekkür ederim

1) Hazine sandığı açabilirsin . Ama iki adet hazine sandığı türü var . Biri çeşitli Dungeonlarda 1 - 1.5 ve 2 gün süre aralığında çıkan Chestler . Bu Chestleri Lockpick skillin ile orantılı olarak açabilirsin . Skilleri tam bilmiyorum ama örneğin Level 3 Chest için 65 Lockpick skilli . Level 4 için 80 Lockpick skilli , gibi . Diğer hazine sandığı türü ise Levelli Harita yani Levelli Map'lardır . Bu Maplar Dragonlardan çıkıyor . Dragonlardan çıkan Mapları Cartography skillin ile orantılı olarak açıp yerlerini bulabilirsin . Örneğin Level 3 Map'ı okuyabilmen için 75 Cartography skillin gerekmektedir . Haritayı açtığında ekranın sol alt köşesinde bir ok gözüküyor . Bu ok sana hazinenin saklı olduğu yeri gösteriyor . Ama bu Levelli Map hazinelerinin çıktığı yani okun gösterdiği yönler belirli yerlerdir. Yani Levelli mapların çıktığı adalar , yerler aşağı yukarı 20 - 30 yerdir diye düşünüyorum . Bu konuda sana yardım etmek isteyen birinden Levelli Map çıkan yerleri marklamasını rica edebilirsin .

2) Hazine sandığını yüzeye çıkarmak için 30 Mining skillin gerekmektedir . Her hangi bir Teachere gidip Mining skilli öğrenebilirsin . Bu işlem sana sadece 300 gp ye mal oluyor .

3) Haritaların çıktığı yerler bellidir . 2. Sorunun cevanında verdiğim gibi belirli yerlerde çıkıyor .

4) Dragon keserek elde edebilirsin . Keseceğin Dragon ne kadar büyük olursa çıkacak olan haritanın Leveli o derece yüksek olur . Ama hiç çıkmayadabilir . Biraz şans meselesi sanırım  :artemis:  .

5) Lockpick kasılması için bazı bankalara içi boş olan kasalar konuluyor . Kasalar açıldığı zamandan itibaren 2 - 3 dakika sonra yenileniyor ve açılmış kasaların yerine yeni , açılmamış kasalar geliyor . Sanırım 5000 civarı kasa açarsan Lockpick skill'ini 100leyebilirsin . Böyle bir istatislik vardı Olympus dönemimde ama Olyden bu güne çok şey değişdi .  :D

Umarım cevaplarım seni aydıtlamaya yetmiştir .  :artemis: Kolay gelsin . İyi akşamlar...
color=white]Su gibi olmalıyız . Her şeyden aşağıda , ama kayadan bile kuvvetli...[/color]

Nocure

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2007, 02:29:26 »
Ya çok sağolun ilaç gibi geldi açıklamalar.

Bu durumda savaşçı özellikleri taşıyan tek bir chara bu skilleri dağıtmak oldukça zor olacak. Bazı skillerden fedakarlık etmek gerekicek.  :smt009

« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2007, 02:44:32 »
Bana kalırsa skillerini şöyle yapabilirsin . 100 Mage 100 Eva 60 Meditation 100 Lockpick 100 Cartography 80 Poi ( Deadly verebiliyorsun bence yeterli olur ) 80 Heal 80 Anatomy  :smt008
color=white]Su gibi olmalıyız . Her şeyden aşağıda , ama kayadan bile kuvvetli...[/color]

Kalo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2007, 04:17:57 »
map açarken hazineyi topraktan çıkarmak mining istemiyor.
daha dikkatli bilgilendirirsek arkadaşı eğer..

ArchMage

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2007, 04:45:18 »
Nası ya gerektirmiyor mu? Hangi mantıkla kazıyor peki? :D

Kalo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 31 Mayıs 2007, 04:52:02 »
25 int sahibi deyim yerindeyse geri-zekalı warriorlar nasıl recall (role playde üstün bi davranış bir yerden bir yere ışınlanmak) büyüsünü kullanabiliyorsa, onlar da öyle kazıyor.

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #8 : 31 Mayıs 2007, 11:46:05 »
kazmayla yere tıklamıyorsun sonuçta mining gerekmez
Çevrimdışı.

Gastern_Forter

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 31 Mayıs 2007, 14:18:21 »
''25 int sahibi deyim yerindeyse geri-zekalı warriorlar''

Alinioruz Ama  :smt005
Zaten Ezilmişiz Sistem İçinde. Bide 25 İnt (Geriiiii)  :D

Re: Hazine sistemi hakkında sorularım
« Yanıtla #10 : 31 Mayıs 2007, 14:34:59 »
Alıntı yapılan: "Kalo"
map açarken hazineyi topraktan çıkarmak mining istemiyor.
daha dikkatli bilgilendirirsek arkadaşı eğer..

Bir kaç ay önce istiyordu ama demek bu da değişmiş . Kusura bakma benim aklımda mining istiyor diye kalmış .

Alıntı yapılan: "Nocure"

Gerekmiyormuş . Kusura bakma ben gerekiyor diye biliyordum . Meğer değişmiş  :artemis: