Revolution UO

Yok böle bi şey...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sepulturaxiyon

• Ziyaretçi
Yok böle bi şey...
« : 02 Haziran 2007, 18:59:52 »
Nebulacılar servarı alt üst etmediyse ben de ne olyıyım bu ne ya adamlar resmen servarı sömürüyo ya bu kdar parayı nerden buluyolar bu ne biçim iş adam daha servara yeni geliyo 45 m mare alıyo + benim vendorumda satılmasın diye 4 m koyduğum tüm binekleri almışlar adamlar resmen sömürüyo 400k lık forest adam 4m verip alıyo eee biz ne yapcaz servarda ne binek nede item bıraktılar. Pazar alanı alışveriş yapmaya gidiyorum vendorlar bom boş ne silah var ne mage robe var nede binek adamlar sildi süpürdü servarı resmen oyunun içine ettiler

Sepulturaxiyon

• Ziyaretçi
Re: Yok böle bi şey...
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2007, 19:02:09 »
Tamam ii güzel hoşta servar baya kalabalık oldu... Ama yine acti yok yine acti yok hemde zaten acti yapıcak item bırakmadı adamlar...

Yok böle bi şey...
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2007, 19:04:11 »
Acti Yoq dyienleri Görünce Gülesim Geliyor.. illa Britain Köprüde Action olacak die bir şey yok..! Deluciaya falan da bak
color=red]Okay--Canyakmaz Biohazard[/color]
// Freedom Biohazard

Yok böle bi şey...
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2007, 19:06:19 »
Alıntı yapılan: "[ Alona Biohazard
"]Acti Yoq dyienleri Görünce Gülesim Geliyor.. illa Britain Köprüde Action olacak die bir şey yok..! Deluciaya falan da bak

+++ Ama serveri Sömürdükleri bir gerçek  :smt009
color=white]Su gibi olmalıyız . Her şeyden aşağıda , ama kayadan bile kuvvetli...[/color]

Yok böle bi şey...
« Yanıtla #4 : 02 Haziran 2007, 19:07:29 »
Nebula Sunucusu ne zamandir açik , 5 senedir.. bu 5 seneyi saate dökücek olursak ve nebuladakilerin birden fazla acctlara sahip oldugunuda düşünürsek , normal.. Ben sadece 5 acct aktardim , geri 10 hesabin şifresini hatirlamiyorm..
// Freedom Biohazard

Yok böle bi şey...
« Yanıtla #5 : 02 Haziran 2007, 19:13:09 »
"]Nebula Sunucusu ne zamandir açik , 5 senedir.. bu 5 seneyi saate dökücek olursak ve nebuladakilerin birden fazla acctlara sahip oldugunuda düşünürsek , normal.. Ben sadece 5 acct aktardim , geri 10 hesabin şifresini hatirlamiyorm..

İyide çoğu kişi çarların esas sahibi değil . Bir sürü kişi arkadaşlarının çarını aktarıp paraları alıyor . O paralar kar kalıyor . Piyasada ne var ne yok süpürüyorlar  :smt009 Kendi acc siyle oynuyan kişiler daha az diye düşünüyorum ki öyledir...
color=white]Su gibi olmalıyız . Her şeyden aşağıda , ama kayadan bile kuvvetli...[/color]

Yok böle bi şey...
« Yanıtla #6 : 02 Haziran 2007, 19:16:37 »
sonuçta , arakdaşi veya kendisinin.. Online Süresi Boyunca X 2 Para aliyordu sanirim.. Bende Bütün Kuzenlerimin Charlarini aktardim , Uoyu Birakali onlar yaklaşik 3 sene oluyor ve girdikleri yoq , oynuyacak olurlarsa charlari bende direkt veririm , itme sıkıntısı para sıkıntısı olmaz çunkü içleri ztn dolu..Arkinin Chari veya başkasinin chari die bir şey yok..Ama En Son Duydugum Bir Olay Vardi  , Forumlarin genel sayfasinada Açilmişti Orda okumştm...Nebulanin Acct Dosyasi , Nebulacilarin Çoğunda var die , Eğer böyle birşey warsa , Sanmiyorm ( Silencerin DAğiticağini ) Varsa , Ordan Online Saati Yüksek Olanlari Aktariğ 3-5-7 olarak topluyorlardir..
// Freedom Biohazard

Yok böle bi şey...
« Yanıtla #7 : 02 Haziran 2007, 19:18:03 »
"]sonuçta , arakdaşi veya kendisinin.. Online Süresi Boyunca X 2 Para aliyordu sanirim.. Bende Bütün Kuzenlerimin Charlarini aktardim , Uoyu Birakali onlar yaklaşik 3 sene oluyor ve girdikleri yoq , oynuyacak olurlarsa charlari bende direkt veririm , itme sıkıntısı para sıkıntısı olmaz çunkü içleri ztn dolu..Arkinin Chari veya başkasinin chari die bir şey yok..Ama En Son Duydugum Bir Olay Vardi  , Forumlarin genel sayfasinada Açilmişti Orda okumştm...Nebulanin Acct Dosyasi , Nebulacilarin Çoğunda var die , Eğer böyle birşey warsa , Sanmiyorm ( Silencerin DAğiticağini ) Varsa , Ordan Online Saati Yüksek Olanlari Aktariğ 3-5-7 olarak topluyorlardir..

Ben bu sistemi çok dürüst işlediğine inamıyorum ama peki dediğin gibi öyle olsun  :artemis:

Çevrimdışı Ciara

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 331
  • Twilight Family
    • Myspace'im
Yok böle bi şey...
« Yanıtla #8 : 02 Haziran 2007, 19:36:01 »
piyasayı alt üst ettiler artık herkes pahalıya satar
Gangsta Twilight [Okanla ortak char]
Ciara Twilight [Daşş gibi güzel warriorum]
Peleus [Daşş gibi craft]

2 PC = Multi
2 PC + Kardeş = Multi diil
Kardeşimiz yok die multici olduk.

Staff mıtaff tanımam silerim kadroyu scriptlerimle yönetirim

Çevrimdışı Twethr

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 357
  • #Emekli Staff
Re: Yok böle bi şey...
« Yanıtla #9 : 02 Haziran 2007, 21:19:28 »
Alıntı yapılan: "Sepulturaxiyon"
Nebulacılar servarı alt üst etmediyse ben de ne olyıyım bu ne ya adamlar resmen servarı sömürüyo ya bu kdar parayı nerden buluyolar bu ne biçim iş adam daha servara yeni geliyo 45 m mare alıyo + benim vendorumda satılmasın diye 4 m koyduğum tüm binekleri almışlar adamlar resmen sömürüyo 400k lık forest adam 4m verip alıyo eee biz ne yapcaz servarda ne binek nede item bıraktılar. Pazar alanı alışveriş yapmaya gidiyorum vendorlar bom boş ne silah var ne mage robe var nede binek adamlar sildi süpürdü servarı resmen oyunun içine ettiler

Anlayamadığım bir husus. 400 k ya satacağınız bineği 4m verip alıyorlar memnun değilsiniz. Vendor sahibisniz item satmak için değil sergilemek için kullanıyorsunuz bu dahada çözemediğim ilginç bir konu. Action yok olanda reg patlatıp çıktı dediniz adamlar itemler action yapıyo demekki item alıyolar. Siz ne istiyorsunuz tüm itemler bende olsun kullanmayım ama bende olsun sergileyim mi istiyorsunuz?
3- Twe(nty)Thr(ee).
Her güzel başlangıcın, hüzünlü bi sonu vardır.

Çevrimdışı Mertefendi

• Kıdemli Üye
  • 1536
  • ≈ …ЯεάĽ ŴọĽғ… ≈
Yok böle bi şey...
« Yanıtla #10 : 02 Haziran 2007, 23:44:13 »
herkes ps den para kırarken iyi adamlar para transfer etti diye kötü öle mi...Biras gosteriş yapacagına itemlerini satsan daha ii olur..Bi de adamlara sey demıssınız adamlar piyasayı alt ust ettı dıye..Herkes pazar alanında durup hava atarken biras kasıp o pazardan sızde payınızı alsaydınız bıras craft charlarla ilgilenmeyi deneseydiniz daha ii olurdu..Ama daha hala pazar alanında duran bir suru boş ınsan war ve sız orda durdukca daha hala piyasayı alt ust ettı dersınız...

Nebulada 1,5 sene oynadım olympus revoda 3,5 sene oynadım..ve oynadıgım bır suru server wardı bu kadar sacmalık gormedım.... :smt011 Revoda piyasayı cokerten adamlar sız olursunuz Nebulacılarda piyasayı haraketlendırenler olur..... :smt012

Shangri

• Ziyaretçi
Yok böle bi şey...
« Yanıtla #11 : 03 Haziran 2007, 02:27:44 »
Arkadaşımın sattığı 130 Magery P.S.'una astronomik fiyatlar veren bu sunucunun oyucusuydu. Yine aynı şekilde daha yüksek fiyatlar verenler de. Karakter aktarırken kazanılan birkaç m gözüne batıyor herkesin. Bir de zam yapıyorlar herşeye. Suçu kendinizde arayın. Sunucuda zaten yoğun bir para akışı yaşanmakta. Nebula oyuncuları sadece canlandırdı piyasayı.

Çevrimdışı Cordelia_Wolkov

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 130
Yok böle bi şey...
« Yanıtla #12 : 03 Haziran 2007, 02:42:21 »
130 mage scroolu çıkmıştı adam direk 70m para verdi.Gidip 50 m verip binek alabilirim bunun nebuladan gelmemle alakası yok.Para kasmak sadece makroya bırakıp ıvır zıvır yapmak değildir.
Unutmayın 10 tane boş şişeyle geldik buraya hiç bir şeyimiz yoktu.Verilen para da bana göre çok abartı bi miktar değil.Kendi karakterime 7.5 m para aldım.Onları da ihtiyaçlara harcadım şu anda yaklaşık 1m param var ve mutluyum.Neden mutluyum çünkü öldüğümde kendimi toparlayabilecek her şeyim var.
At + reg + set üçlüsüne ne kadar çok para verdik ilk 2 hafta.Bi ölüyosun toparlanmak 30k. Yeni yeni kendin pişir kendin ye yapmaya başladık.
[Resurrected'S]
[North]

Aspel

• Ziyaretçi
Yok böle bi şey...
« Yanıtla #13 : 03 Haziran 2007, 10:15:04 »
O zmn arkadaşar erğer gerçekden böyle ise servera item res gelir paralar dair herşey silinir herkes sıfırdan kasar.

Suçu nebulacılara atacağınıza biraz da revoculara bakın yıllardır burada oynayıp 100m yapmış adalar acaba nebulacaılara olan gıcıklığından onlar at lama alamasın die silah alamasın die vendorlarda ki herşeyi satın alıyor olmasın???

Uterus

• Ziyaretçi
Yok böle bi şey...
« Yanıtla #14 : 03 Haziran 2007, 10:20:26 »
Arkadaşım satmak istemediğiniz ürünü vendorunuza koymayın.Ben Nebula'dan gelmedim.Ama biraz abartıyorsunuz galiba,eğer vendoruna koyduğun bir ürüne fiyat veriyorsan ve fiyat verdiğin için birine satın aldı diye kızıyorsan,sende yanlışlık var demektir.Madem satmak istemiyorsun vendora koyma,hadi koydun fiyat koyma...Hadi fiyat da koydun alana karışma,kimin aldığını nerden biliyorsun?Delinin biri gelip almıştır,o parayı verdikten sonra sana mı soracak??