Revolution UO

Yok böle bi şey...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chiteq

• Ziyaretçi
Yok böle bi şey...
« Yanıtla #15 : 03 Haziran 2007, 10:44:04 »
Bana Biri Nebulacı - Revo cu Sıfatlarını açsın  ne demek bunlar hepimizin oynadığı oyun ayını değilmi yani (Uo) oynamıyomuyuz  
Yok O bütün itemleri almış yok öbürü herşeyi Satmış  Server Kapanmasındanmı Kaynaklanıyo Böyle Değişik İlginç Enteresan Konular Açılması ?
Nebuladan gelenlerin Üstüne  NBL Yazsınlar İsterseniz  almanların Yahudilere Yaptığı gibi :)  töbee töbee

Çevrimdışı Cavalleirs Haciyatmaz42

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 369
  • CvL's education...
    • HACİYATMAZKARDESLER
Re: Yok böle bi şey...
« Yanıtla #16 : 03 Haziran 2007, 11:39:14 »
Alıntı yapılan: "Sepulturaxiyon"
Nebulacılar servarı alt üst etmediyse ben de ne olyıyım bu ne ya adamlar resmen servarı sömürüyo ya bu kdar parayı nerden buluyolar bu ne biçim iş adam daha servara yeni geliyo 45 m mare alıyo + benim vendorumda satılmasın diye 4 m koyduğum tüm binekleri almışlar adamlar resmen sömürüyo 400k lık forest adam 4m verip alıyo eee biz ne yapcaz servarda ne binek nede item bıraktılar. Pazar alanı alışveriş yapmaya gidiyorum vendorlar bom boş ne silah var ne mage robe var nede binek adamlar sildi süpürdü servarı resmen oyunun içine ettiler
buna yapicak bişi yok keg meg bas fahiş fiyata sat sende koseni bul suan server en az 20 kişi mare alinir uni alinir diye gezio on bes silah istiyenin saysii yok onceden bolemiydi canim
Cavalleirs Haciyatmaz
Apollo Haciyatmaz
Thanatos
[Creater of,Sekban-i Cedit]

Çevrimdışı Cavalleirs Haciyatmaz42

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 369
  • CvL's education...
    • HACİYATMAZKARDESLER
« Yanıtla #17 : 03 Haziran 2007, 11:43:11 »
Alıntı yapılan: "Twethr"
Nebulacılar servarı alt üst etmediyse ben de ne olyıyım bu ne ya adamlar resmen servarı sömürüyo ya bu kdar parayı nerden buluyolar bu ne biçim iş adam daha servara yeni geliyo 45 m mare alıyo + benim vendorumda satılmasın diye 4 m koyduğum tüm binekleri almışlar adamlar resmen sömürüyo 400k lık forest adam 4m verip alıyo eee biz ne yapcaz servarda ne binek nede item bıraktılar. Pazar alanı alışveriş yapmaya gidiyorum vendorlar bom boş ne silah var ne mage robe var nede binek adamlar sildi süpürdü servarı resmen oyunun içine ettiler

Anlayamadığım bir husus. 400 k ya satacağınız bineği 4m verip alıyorlar memnun değilsiniz. Vendor sahibisniz item satmak için değil sergilemek için kullanıyorsunuz bu dahada çözemediğim ilginç bir konu. Action yok olanda reg patlatıp çıktı dediniz adamlar itemler action yapıyo demekki item alıyolar. Siz ne istiyorsunuz tüm itemler bende olsun kullanmayım ama bende olsun sergileyim mi istiyorsunuz?
yuru be selimparsli..
cok haklisin onceden denilirdi iş yok venedorlardan hiç bişi alinmio bilmemne al adama 10 misli caktin alalhina sukret bu devirde ben kegi100k ya falan satiosam nebulacilara teşekkur ediorum yani:)
Cavalleirs Haciyatmaz
Apollo Haciyatmaz
Thanatos
[Creater of,Sekban-i Cedit]

Lacrymae

• Ziyaretçi
Yok böle bi şey...
« Yanıtla #18 : 03 Haziran 2007, 11:54:55 »
server ı sömürmek nedir anlıyamadım afedersiniz. Ekonomi böyle değilmi kimilerinde para vardır kimilerinde satıcak mal. Arz eden para kazanmak icin mal teşhir eder parası olanda talep ederse ücretini öder malı satın alır. Arz eden para kazanır Talep eden mal kazanır nedir şikayetiniz ? item kalmadı sanki serverda çıkart item bende param bitinceye kadar satın alayım senden gün gelir bende satarım sende benden satın alırsın hayret gercekten anlaması zor boyle bir serzenişi...

Scorpion_Hellflame

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 03 Haziran 2007, 12:01:20 »
Alıntı yapılan: "Twethr"

Anlayamadığım bir husus. 400 k ya satacağınız bineği 4m verip alıyorlar memnun değilsiniz. Vendor sahibisniz item satmak için değil sergilemek için kullanıyorsunuz bu dahada çözemediğim ilginç bir konu. Action yok olanda reg patlatıp çıktı dediniz adamlar itemler action yapıyo demekki item alıyolar. Siz ne istiyorsunuz tüm itemler bende olsun kullanmayım ama bende olsun sergileyim mi istiyorsunuz?

:smt008  :smt008  :smt008  :smt008  daha güzel yorumlanamazdı..

Sepulturaxiyon

• Ziyaretçi
Yok böle bi şey...
« Yanıtla #20 : 06 Haziran 2007, 20:36:37 »
Ark. sen rahat ol ben kasıcağımı kasmışım : Miner, İns ,Taming , Alchemy , Carpanter , Arcery , Tailor + Mage , Warlok , Warior çarım var. Bu saatten sonra daha item falan kasmam  ihtiyacı parası olmayan kassın!!! Benim bankamda  23 m param var ama neye yarıyo ki para var ama huzur yok pazar alanında mage robe alıcam bs alıcam bi tane vvendorda mage robe bs bulamıyorum bulduklarımda 3 katı fiyatı na çıkmış bana beleş para gelmediki ben de gidip rht rht basıyım 3 katı fiyatına alıyım ooh  wallla ne güzel dimi... Ben bugüne kdr kastım ya onlar ne yaptı geldi piyasayı duman ettiler bide bizim servarımızda bize hava atıyolar...

Sepulturaxiyon

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 06 Haziran 2007, 20:39:26 »
400k lık bineği tabi ki 4 m sattım için memnunum ama diyorum ya para olsa ne olur ki zaten param var 23 m ama pazar alanın da cure kegi bile alamıyosun ya yok yada 3 katı fiyatı istersen bi vendorlara gözat yarınsından çoğu da boş... Gerçi çoğu artık kalkıyo nedeni belli değil artık neden acaba ?

Sepulturaxiyon

• Ziyaretçi
Yok böle bi şey...
« Yanıtla #22 : 06 Haziran 2007, 20:46:26 »
Alona Biohazard :Sen  ne aktisenden bahsedisunki ben günde 9 saat onlinem günde en az 6 saat acti yapıorum ve delu brit buc mong yew anlican gezmediğim şehir kalmadi ama nedense seni göremedim sen hangi actiden bahsediosunki tabi forum aktisinden bahsetmiosan :P(yani burdaki milletin yazdiklarina karsilik verip hava atmakla)

Sepulturaxiyon

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 06 Haziran 2007, 20:51:22 »
400klık bineği 4m e değil 11m lik bineklerimi 37 m e sattim bu bnm için en büyük zevk tabikide ama biraz düşünüp cvp verelim 1.cisi vendorlara 4m den fazla fiyata item koyamiyoruz bu yüzden sergilemek zorunda kaliyoruz 2.cisi ben bu serverda 3sene kastim adam napti 3senelik emeğimi 3dk aldi ne gsl dimi...Ve merak edip sordum bu kadar parayi nerden buldun diye verdiği cvp ise:bi kaç yüz tane acc aktardim hepsi bu...dedim eğer paran varsa sana binek satayim hayir bitti dedi bitti dediğide 60m daha parasi varmiş..emeğe saygi yok anlican...

Shangri

• Ziyaretçi
Yok böle bi şey...
« Yanıtla #24 : 06 Haziran 2007, 20:56:23 »
"Quote" isimli butonun işlevini öğrenebilmen dileği ile...

Sepulturaxiyon

• Ziyaretçi
Yok böle bi şey...
« Yanıtla #25 : 06 Haziran 2007, 21:06:24 »
Alıntı yapılan: "Shangri"
"Quote" isimli butonun işlevini öğrenebilmen dileği ile...
Alıntı
Sorun benmiyim yani..Al o zaman buda sana kapak olsun oldumu rahatladinmi...Arkadaşim biz burda önemli bi konudan bahsediyoruz sen gelmişsin bana ''Quote''den bahsediyosun ne adamsın yaa.. :smt011

Yok böle bi şey...
« Yanıtla #26 : 06 Haziran 2007, 21:07:20 »
Arkadaşar nebulacılar hiç bir suçu yok siz yeni geldiler diye adamlara +9 spearı 175k dan satarsanız sonucuda bu olur esliden spear 55k falandı sımdı paramla spear alamıyorum kımse ıtem satmıyor satanlarda %300 fazlasına satıyor total refresh 45 k greter heal 55 cure v.s. de oyleyken simdi en aşası 100k bu nasıl bir enflasyon
///Do'Urden Family///

Sepulturaxiyon

• Ziyaretçi
Yok böle bi şey...
« Yanıtla #27 : 06 Haziran 2007, 21:11:19 »
Alıntı yapılan: "Drizzt Do'urden(Mali)"
Arkadaşar nebulacılar hiç bir suçu yok siz yeni geldiler diye adamlara +9 spearı 175k dan satarsanız sonucuda bu olur esliden spear 55k falandı sımdı paramla spear alamıyorum kımse ıtem satmıyor satanlarda %300 fazlasına satıyor total refresh 45 k greter heal 55 cure v.s. de oyleyken simdi en aşası 100k bu nasıl bir enflasyon
Alıntı
Arkadaşim işte bende sana bunu diyorum ya. Adam gelmiş altindaki bineği satiyormusun dedi bende evet dedim adam direk 2 kati fiyatini söyledi bana bende direk sattim napmamı bekliyordunki?

Yok böle bi şey...
« Yanıtla #28 : 06 Haziran 2007, 21:16:58 »
benim demek istedigim serverda herkesin iteme ve paraya doymuş olması %70 de item ve para mevcut ve satmıyorlar satarlarsada astronomik fiyatlar soyluyorlar senin yaptığın gayet normal alan kaşınmış :D
///Do'Urden Family///

Çevrimdışı Raksedi_Kriger's

• Yeni Üye
  • *
  • 8
« Yanıtla #29 : 06 Haziran 2007, 21:17:28 »
Alıntı
Aynen başka bişe demiyorum yapcak yorum yok  son derece güzel açiklamişsin ağzina eline sağlik
lemin Derdi Ben Olmusum, Demekki Fena Koymuşum