Revolution UO

Yok böle bi şey...

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mertefendi

• Kıdemli Üye
  • 1536
  • ≈ …ЯεάĽ ŴọĽғ… ≈
Re: Yok böle bi şey...
« Yanıtla #30 : 06 Haziran 2007, 21:41:06 »
Alıntı yapılan: "Raksedi_Kriger's"
Alıntı yapılan: "Sepulturaxiyon"
Nebulacılar servarı alt üst etmediyse ben de ne olyıyım bu ne ya adamlar resmen servarı sömürüyo ya bu kdar parayı nerden buluyolar bu ne biçim iş adam daha servara yeni geliyo 45 m mare alıyo + benim vendorumda satılmasın diye 4 m koyduğum tüm binekleri almışlar adamlar resmen sömürüyo 400k lık forest adam 4m verip alıyo eee biz ne yapcaz servarda ne binek nede item bıraktılar. Pazar alanı alışveriş yapmaya gidiyorum vendorlar bom boş ne silah var ne mage robe var nede binek adamlar sildi süpürdü servarı resmen oyunun içine ettiler
Alıntı
Aynen başka bişe demiyorum yapcak yorum yok  son derece güzel açiklamişsin ağzina eline sağlik

daha hala tebrık eden adamlar var töbe töbe...Walla serverı kuculten piyasayı alt ust eden nebulacılar deil revoculardır....

Shangri

• Ziyaretçi
Yok böle bi şey...
« Yanıtla #31 : 06 Haziran 2007, 21:49:35 »
Alıntı yapılan: "Drizzt Do'urden(Mali)"
Arkadaşar nebulacılar hiç bir suçu yok siz yeni geldiler diye adamlara +9 spearı 175k dan satarsanız sonucuda bu olur esliden spear 55k falandı sımdı paramla spear alamıyorum kımse ıtem satmıyor satanlarda %300 fazlasına satıyor total refresh 45 k greter heal 55 cure v.s. de oyleyken simdi en aşası 100k bu nasıl bir enflasyon
Alıntı
Arkadaşim işte bende sana bunu diyorum ya. Adam gelmiş altindaki bineği satiyormusun dedi bende evet dedim adam direk 2 kati fiyatini söyledi bana bende direk sattim napmamı bekliyordunki?

Bu sefer de normal yazarken bile quote kullanıyor, kendinden alıntı yapıyor. :-) Bir de tıklamış oradan "quote"ye, "al bek kullanmayı biliyorum işte" diyor. Bir bulamadın orta yolu be arkadaşım. En iyisi bir rot-balanscıya gözük sen. Ayarın kaçmış, belli. Ya da boşver. Perte çıkmışsın sen çoktan. Boşa konuşuyoruz yani.

Çevrimdışı Hao

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 567
  • Tahrik olmadım diyemessin .
Re: Yok böle bi şey...
« Yanıtla #32 : 06 Haziran 2007, 22:05:07 »
Nebulacılar servarı alt üst etmediyse ben de ne olyıyım bu ne ya adamlar resmen servarı sömürüyo ya bu kdar parayı nerden buluyolar bu ne biçim iş adam daha servara yeni geliyo 45 m mare alıyo + benim vendorumda satılmasın diye 4 m koyduğum tüm binekleri almışlar adamlar resmen sömürüyo 400k lık forest adam 4m verip alıyo eee biz ne yapcaz servarda ne binek nede item bıraktılar. Pazar alanı alışveriş yapmaya gidiyorum vendorlar bom boş ne silah var ne mage robe var nede binek adamlar sildi süpürdü servarı resmen oyunun içine ettiler

Sana ne ? Kime ne ?

" Satılmasın diye koyduğum " kısmında , ciddi ciddi yarıldım . Kulakların çınlaya .

Niye çınlaya ?
Ryujin Ex'Burn .
Drobniak Ex'Burn .
Laması olan :( ?

Ve dahi ,

Ağlamadan ...

Çevrimdışı Cordelia_Wolkov

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 130
Ynt: Yok böle bi şey...
« Yanıtla #33 : 15 Haziran 2007, 11:47:24 »
benim vendorumda satılmasın diye 4 m koyduğum tüm binekleri almışlar adamlar

Satılmasını istemiyosan bin yada bankana koy vendoruna değil.Kime neyin havasını atıyosun anlamadımki.Diyceksinki sanane istediğim yere koyarım o zaman bende sana derimki sanane istediğim şeyi istediğim fiyata alırım.Çok merak ettiysen söylim 7.5 m para ile başladım oyuna.Bankada "0" item dikkat et buraya.
[Resurrected'S]
[North]