uzun süredir olmadığım ve birçok yeni sistemin eklenmesi sonucunda aklıma takılan soruları bu başlıkta soracağım. belki aynı sorunlara müzdarip arkadaşlar da faydalanır.
1-client göçmesi; forumda araştırdım işe yarar birşey göremedim. oyuna her girdiğimde mutlak suretle düşüyorum birkaç deneme yapmak zorunda kılıyor girebilmek için. bu nasıl halledilir?
(oyun mondai's legacy yüklüdür, full patch ve full patchle çalışan clientle oynamaktayım)
ayrıca recall olduğum vakitlerde ve kalabalık şehirlerde de düşmeler yaşanıyor sıklıkla.
2-ayrıca üstteki sorunla ilgili bağlantılı oldugunu dusundugum bır problem daha var. bir karakterim ile (evet bu sadece o karakterde oluyor) oyuna giriyorum ve oyundan düşünce tekrardan o karakterle bağlanamıyorum sadece desktoptakı klasorunu silince oyuna girebiliyor. işin ilginç tarafı oyuna gırdıkten bılmem bırkac saat sonra tekrar göçtüğümde gene aynı problem ile karsılasıyorum ve gene sılıyorum. bu sılme işlemlerinde de tum macrolar felan gidiyor buna çözüm yapmış olan var mı acaba?
3-britain alt köprüden moongate e doğru giderken (köprüden çıkıp ilk sola döndüğümde) yer (evet çim) sanki merdiven misali durumunda (neyden kaynaklanıyor bilmiyorum, önceleri yoktu) ve bu merdivenlerden çıkılmıyor hele hele kararter takılıyor. (birtek orada rastladım) nedir bunu sebebi? nasıl düzeltilir?
4-revolutıon clıentını iki tıkladıgımda mondaın's legacynın bir goruntusu clıent sayfasında beliriyor ve 4-5 sanıye kalınca geçiyor. bunu yok etmenın ımkanını bulamadım nasıl kaldırılır?
5-hangi sehirlerde guard zone bulunmamakta?
6-bazı eşya almak için para gerekmesinden dolayı inscript karakteri kullanıoyrum fakat (uoloop) saniyeleri çözemedim eskiden 5500 ayarlanırdı felan şimdi bu 10000 e mi çıktı?
yardım eden herkese teşekkür ederim.
ek: bu başlık uzun yıllardır ultıma online oynayan biri tarafından açılmıştır. vahim haldedir .)