Revolution UO

Hiding ve Stealh kasma yontemlerınız

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Chuwu

• Ziyaretçi
« : 03 Haziran 2007, 14:48:31 »
Yukarıda belırttıgım gıbı yontemlerınız nelerdı loopta hidingi kasmak ıcın uo loop delay surenız nedır kac yaparsam daha fazla gain alrım bı yardım... :smt017

chiteq

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2007, 16:16:08 »
Sana Tavsiyem Boşa Kasmaman ama İlla kascam Diyosan Loop ayarlarını bilmiyorum ama Ben Normal Macro yla kastım 20 dk 0,1 gelıyo 70 den sonra Dahada kasıyo  Bu hiding için Sadece Stl geliyo Daha Zor  ii düşün derim

Kalo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2007, 17:20:41 »
stealth ı 97 saatte sadece use skill stealth ile kastım (100-130 arası)
zor gelmiyor yani
hiding i de use skill hiding ile kasacaksın.
eğer stealth 70 üstü ise yürüyerek de kasabilirsin gaini artırmak için
2500 delayları onların ikisinin de.
eğer yürüyerek kasmıyorsan 500 yap stealth ı
hide zaten 500 bıraksan daha iyi. nolur nolmaz araya bi de war peace sıkıştır (100 hidede bir)
paşa gibi..

hiding stealth tan 5 kat hızlı geliyor bu arada en az.

Chuwu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2007, 02:18:56 »
Tab ne içindir?
Şuan hidingi 500delay ile kasıyorum 10:00dan bu yana yanı 2:00a 36.6'dan 42.4e ulastım normalmıdır. yuruyerek hiding kasmamaın faydası olurmu?

50.0de stealing(stealh diil) kasmak ıcın karsı tarafın dexı kac olsa daha ıı olur?Karsılıklı kasacagız onunda 50.0 olacak stealingi
Aynı soru snoopıng ıcınde gecerlı snoopıng kasmak ıcın karsı tarafın dexı kac olmalıdır?

Aera Cura

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 04 Haziran 2007, 02:25:19 »
Snoopingi scribe bi arkadaşın makroya bıraktıgında kasabilirsin. aradaki dex farkı ne kadar artarsa o kadar iyi artar. Stealing de karşılıklı çalacaksan aynı skilde 25şer dex yapın. aradaki skil farkı artarsa skili dusuk olan dexi o oranda artırsın.

Kalo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 04 Haziran 2007, 02:46:50 »
vay be öğrencim aştı kendini (:
aera güzel demiş, snoop u senin dex 100ken 25 veya daha düşük dexli arkadaşında kasman mübahtır, bilakis ne kadar zor değil ne kadar çok açtığına bakar gaini.
stealingde de karşılıklı kasacaksanız ki öyle yapın, iki thiefe de 25 veya verebildiğiniz kadar az dex verip (skiller +2 -2 olabilir farketmez) öyle kasmanız.

tab da arada illa ki cinsler çıkar sen kasarken, tablarsan uzun sürede bir, hani olur biri vurur kaçar makron bozulmasın diye.

Lacrymae

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 04 Haziran 2007, 05:32:16 »
hazır actigim baslik gerilere kaymısken boylede thief lik ile ilgili 1 baslik acilmisken yapistirayim gitsin anasını satim :) Stealing kasıcak birini arıyorum 7/24 makroya bırakabilirim hadi bakalm kim bu şanslı kişi  :smt005

Çevrimdışı Phoenix ExBurn

• Kıdemli Üye
  • 1014
  • Esta Noche Fénix
« Yanıtla #7 : 04 Haziran 2007, 05:35:34 »
Arkadaşların Verdiği Uo Loop Delay'leri İle Uo Loop'dan Makroya At Sonrada Ghost Mouse İle 10 Adım İleri 10 Adım Geri Makrosu Yap Ve Tadını Cıkar :smt006
Vyhorenia

Kalo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 04 Haziran 2007, 05:37:07 »
Alıntı yapılan: "Phoenix Ex'Burn"
Arkadaşların Verdiği Uo Loop Delay'leri İle Uo Loop'dan Makroya At Sonrada Ghost Mouse İle 10 Adım İleri 10 Adım Geri Makrosu Yap Ve Tadını Cıkar :smt006

en sağlamını ben autopilotta buldum stealth ın makrosu için. ama eğer gm ile yapacaksan işini delayları yaklaşık 10k ya çıkartmanı tavsiye ederim, zira senin yürümelerin 2.5k delayla hiç bir işe ya ra maaaaaaaz ((: (paso gizlenmeye çalışır hiç gizli kalmaz mel mel yürürsün)

Shangri

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 04 Haziran 2007, 06:20:34 »
Aklıma geldi, zamanında arkadaş küçük evinde Makroman ile stealth kasıyordu (Nebula'nın ilk zamanları. O zaman herkes kullanabiliyordu stealth'i). Bırakıp gidiyordu sonra. Devamlı bunun evinin kapısını açarlardı. Bu da saatler sonra geldiğinde kendini hep acayip yerlerde bulurdu. :-)
Buradan yola çıkarak Makroman ile kasabileceğin sonucunu çıkarabilirsin.