Revolution UO

hack

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Reblock-n1

• Üye
  • **
  • 67
    • E-Posta
hack
« : 05 Mart 2010, 22:24:01 »
merhaba bir süredir oyna giremiyorumdum bazı nedenlerden bu sırada 7 yıllık msn + account'um gitti ben bundan 1-2 ay öncesinin her türlü bilgisini vermeye hazırım ama nasıl geri alabilceğim bu konuda bi staff arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
Ynt: hack
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2010, 22:27:21 »
Hocam öncelikle geçmiş olsun, birde servera bir aralar res gelmişti acaba reste accountunuz silinmiş olmasın, çünkü foruma yeni üye olarak gördüm sizi... Yok resten sonra tekrara kastım diyorsanız in game soruna gider ve gm lerin vereceği tek cevap size, Playerlar Account Güvenliklerindne Kendileri Sorumludur diye bir yazı görürsünüz... Sizin gibi bir sürü kişi var...

Adınıza üzüldüm... Genel bölümü incelerseniz biraz daha fikir sahibi olabilirsiniz...
Dying Wish

Çevrimdışı Reblock-n1

• Üye
  • **
  • 67
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2010, 22:31:20 »
Hocam öncelikle geçmiş olsun, birde servera bir aralar res gelmişti acaba reste accountunuz silinmiş olmasın, çünkü foruma yeni üye olarak gördüm sizi... Yok resten sonra tekrara kastım diyorsanız in game soruna gider ve gm lerin vereceği tek cevap size, Playerlar Account Güvenliklerindne Kendileri Sorumludur diye bir yazı görürsünüz... Sizin gibi bir sürü kişi var...

Adınıza üzüldüm... Genel bölümü incelerseniz biraz daha fikir sahibi olabilirsiniz...

ilgin için tşkler res den sonra gitmişti pazarda sürekli bilet satıyorumdum yanlış hatırlamıyorsam sanada satmıştım minoc madenın orda ev vardı :D purelove nick onceden de dersen 1000 e yakın msj vardı ztn hack olayı forumun bakımı oldugunda gerçekleşti 7 yıllık msn + full 5 char + forum üyeliğim gitti ona deilde en cok üzüldügüm dark steed alıcaktım 10m kadar para + item vardı o gitti res den sonra dark steed alıp acti atıcaktım 1 kere acti atamadan gitti full craft kasıodum ya :D

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2010, 22:34:30 »
Bir an yazına gülümsesemde emin ol ki üzüldüm... Emeklerin gitmesi insanı üzüyor...

Hani kasılır kasılmaz değilde bir an insan kendisini hiç birşey yapmamış bom boş oynamışım gibi görüyor :(
Dying Wish

Çevrimdışı Reblock-n1

• Üye
  • **
  • 67
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 05 Mart 2010, 22:41:33 »
Bir an yazına gülümsesemde emin ol ki üzüldüm... Emeklerin gitmesi insanı üzüyor...

Hani kasılır kasılmaz değilde bir an insan kendisini hiç birşey yapmamış bom boş oynamışım gibi görüyor :(

aynen ya bana koyan 2 acc ' m vardı xxxx1 xxxx2 die 1 . olan 5 full char hacklendi digeri 5 full char silinmiş komik ya ama emin ol benım tek üzüldügüm dark steed almayı cok istiyordum :) yoksa 6.5 yıldan sonra pek bi önemi kalmıyor :)

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 05 Mart 2010, 22:45:43 »
Aslında boşver paran oluğta birde dark steet alamasaydın daha da kötü olurdun.. :) Dark steet satan yok ki hatta piyasada item satan yok şaka gibi ya :)
Dying Wish

Çevrimdışı Reblock-n1

• Üye
  • **
  • 67
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 05 Mart 2010, 22:51:02 »
Aslında boşver paran oluğta birde dark steet alamasaydın daha da kötü olurdun.. :) Dark steet satan yok ki hatta piyasada item satan yok şaka gibi ya :)

farkedermi ya gider brit bankada 65 k dan dagıtırm en azından daha zvklı olurdu :D

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 05 Mart 2010, 22:52:49 »
ehh o da doğru vallaha... Başkaları bari sevinirdi :) Kişi sevineceğine kişiler sevinirdi :)
Dying Wish

Çevrimdışı Reblock-n1

• Üye
  • **
  • 67
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 05 Mart 2010, 22:56:22 »
hackleyne kişi ztn şimdi gorduyse bile charı boşalmıştır ya iteminde deilim bu dk dan sonra kasmak inanki cok zor geliyor actım kasarım die ama kascak kimse yok acıcaksı kasasımda pek yok eski arkadaşlar icin kasıcaktm acti vs. icin ama işte charları alsam yeterli benim için.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 05 Mart 2010, 23:07:53 »
İnşallah alırsın kardeş... Gönlüm almandan yana... Biraz daha fazla playera ihtiyaç var...
Dying Wish