Revolution UO

Lumberjacking S.o.S

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
Ynt: Lumberjacking S.o.S
« Yanıtla #15 : 05 Mart 2010, 00:45:45 »
Övülen bir servıra gelirken bir çok serverda oynamışsınızdır diye düşünüyorumdum bir yazdığınız yazıdan, gördüm ki (sadece tahmin herhalde PWP serverında oynamışsınız gibi geliyor ) bu skiller craft skilleridir. Bir playerin gerek olduğu bütün craft itemleri temin ederler....

Bunlar başlıca örnekleri : Plate Set, Tp, Boş Keg, İncik Boncuk vs gibi bir çok şeye yarıyor... Egerki sadece maden kazarım diyorsan acti atmam diyorsan haftada çok rahat 2-3m gibi bir mebla kasabilirsin para olarak....
Dying Wish

Çevrimdışı -Juzzky-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 340
  • Tamam Kes Küfrederim Paranı Verdim!
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 05 Mart 2010, 00:47:25 »
Övülen bir servıra gelirken bir çok serverda oynamışsınızdır diye düşünüyorumdum bir yazdığınız yazıdan, gördüm ki (sadece tahmin herhalde PWP serverında oynamışsınız gibi geliyor ) bu skiller craft skilleridir. Bir playerin gerek olduğu bütün craft itemleri temin ederler....

Bunlar başlıca örnekleri : Plate Set, Tp, Boş Keg, İncik Boncuk vs gibi bir çok şeye yarıyor... Egerki sadece maden kazarım diyorsan acti atmam diyorsan haftada çok rahat 2-3m gibi bir mebla kasabilirsin para olarak....
iyice ezdin sende bizi :-[
biliyorumda demek istediğim daha fazlamı para kasılıyor bu craft charlarla?
Now I Know, OnLy I Can Stop The Rain...

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 05 Mart 2010, 01:11:30 »
iyice ezdin sende bizi :-[
biliyorumda demek istediğim daha fazlamı para kasılıyor bu craft charlarla?

Estafurullah kardeş, ezme gibi bir niyetim yoktu sadece soru sitilinize göre öyle cevap verdim, benim yerimde başkası olsa sanırım o kişide öyle cevap verirdi... Afedersiniz...

Eğerki balıkla uğraşmam diyorsanız ve rp ile birlikte maden kazmasını seviyorum diyorsanız ve bugun bir blackrock setin 750k civarlarını gittiğini biliyorsak bir blacksmithy charla daha fazla para kasa bilirsiniz... Devamında sos ta çıktığı için madenlerde bu geliriniz gi gide artar diye düşünüyorum....
Dying Wish

Çevrimdışı -Juzzky-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 340
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 05 Mart 2010, 01:14:14 »
Estafurullah kardeş, ezme gibi bir niyetim yoktu sadece soru sitilinize göre öyle cevap verdim, benim yerimde başkası olsa sanırım o kişide öyle cevap verirdi... Afedersiniz...

Eğerki balıkla uğraşmam diyorsanız ve rp ile birlikte maden kazmasını seviyorum diyorsanız ve bugun bir blackrock setin 750k civarlarını gittiğini biliyorsak bir blacksmithy charla daha fazla para kasa bilirsiniz... Devamında sos ta çıktığı için madenlerde bu geliriniz gi gide artar diye düşünüyorum....
la biri der balıkçıda iyi para var günde 1.5m kasıyorum sonra sen çıkıp bunu söyledin iyice yandı devrelerim :D sağol yinede ozaman ben tamerı kastıktan sonra craft charda kasıyım :D

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 05 Mart 2010, 01:24:15 »
en çok para, tamerdadır.

ama tame ile binek alabilirsen eğer. bu kesin birşey değil.

kesin para kasmak istiyorsan, en çok para balıkçıda. yapıcakların bellidir, net gelirin vardır.
ama mesela ben balıkçı sevmem. çünkü otomatik bir şekilde yaparsın yapıcaklarını, çokta zevkli bir olayı yoktur.

ama hem oyun oyniyim, farklı şeyler yapiyim, hemde para kasiyim kendime dersen eğer, craft kasıcaksın.
o yazdığın skillerin hepsini kasıcaksın ki, craft olsun tam anlamıyla.
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 05 Mart 2010, 01:26:36 »
Hocam tabikide balıkta daha çok para var ama şunu düşün... Bir char en az 24 saat online olarak olta ile hell kasacakki en az 1000 tane shell çıkartsın... Bu da 1000 tane ağ yapmak için bir hayli yün toplasın eee birde atması birde kesmesi ve pişirmesi eee birde her ağdan kazanacağınız 2k dan hesap edersek 2m para yapar... Yalan değil... Siz bilirsiniz tabikide... Uzun vadede miner derim kısa vade de balıkcılık derim...
Dying Wish

Çevrimdışı -Juzzky-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 340
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 05 Mart 2010, 01:28:06 »
balıkçım var tamer kasıcam şimdi sonrasında crafter

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 05 Mart 2010, 01:35:00 »
O zaman size Kolay gelsin diyebilirim şimdiden :)

Tame zor craftlardan da en zoru ve sıkıcısı carpenter kasmasıdır gerisi kolay :)

Bu arada iron ingot verebilirim size tinker kasarken ama lp yaparak kasarsanız bende sizden geri lpleri isterim:) Çift yönlü fayda :)
Dying Wish

Çevrimdışı -Juzzky-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 340
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 05 Mart 2010, 01:40:02 »
O zaman size Kolay gelsin diyebilirim şimdiden :)

Tame zor craftlardan da en zoru ve sıkıcısı carpenter kasmasıdır gerisi kolay :)

Bu arada iron ingot verebilirim size tinker kasarken ama lp yaparak kasarsanız bende sizden geri lpleri isterim:) Çift yönlü fayda :)
çok sağol çok güzel konuşuyorsunda şu sizi kaldırsan geriliyorum :D

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #24 : 05 Mart 2010, 01:43:44 »
çok sağol çok güzel konuşuyorsunda şu sizi kaldırsan geriliyorum :D

İsmini bilmiyorum ki bu sebeple saygı çerçevesinde konuştum... Pardon :)
Dying Wish

Çevrimdışı -Juzzky-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 340
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 05 Mart 2010, 01:46:08 »
İsmini bilmiyorum ki bu sebeple saygı çerçevesinde konuştum... Pardon :)
ozan adım..

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : 05 Mart 2010, 01:46:50 »
memnun oldum... Ozan kardeş...

Birde özeline bakarmısın? Sana mesaj attım...
« Son Düzenleme: 05 Mart 2010, 01:47:57 Gönderen: realkhan »
Dying Wish

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #27 : 05 Mart 2010, 15:28:39 »
Lj kasmak için ağaç kesmen doğru bir tespit.Ama arkasından carp kasma gibi bir durumun yoksa eğer eline bir adet dagger al ve bir ağaca macro bırak.Bu sayede hızlıca lj kasabilirsin ama sos düşmez bunu bilmen gerek.Arada ağaç değiştirirsen sanırım çok daha hızlı kasarsın.Lumberjack cidden bence craft charların en eğlenceli kısımlarından.Ağaç kesmekten çoğu insan nefret etsede ben gayet zevk alıyorum, rahatlıyorum :)

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : 05 Mart 2010, 21:37:22 »
Lj kasmak için ağaç kesmen doğru bir tespit.Ama arkasından carp kasma gibi bir durumun yoksa eğer eline bir adet dagger al ve bir ağaca macro bırak.Bu sayede hızlıca lj kasabilirsin ama sos düşmez bunu bilmen gerek.Arada ağaç değiştirirsen sanırım çok daha hızlı kasarsın.Lumberjack cidden bence craft charların en eğlenceli kısımlarından.Ağaç kesmekten çoğu insan nefret etsede ben gayet zevk alıyorum, rahatlıyorum :)

Hımm yeni yeni kasma teklifleride geliyor... Pardon ağaçtan düşen item(adını çıkartamadım) bitmiyor mu, sınırsız mı oluyor? bitiyorsa baya o  da uğraştırır ama makroya bırakabilirsin delayı kısa ise...
Dying Wish

Tyalieva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 05 Mart 2010, 22:04:40 »
o kindling baya bı cıkıyor kokune kadar fılan eger ghost mouse ıle tenha bı yerde 3-4 agacın ortasında ghost mouse ıle bırakılabılır o agaclara yani demek istedigi agactakı kındlıng tekrar aktıf oluncaya kadar bırak makroya.