Revolution UO

Kufur sistemi ve Blacksoldier De Negua gibi playerlar

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Quasimodo

• Ziyaretçi
« : 10 Haziran 2007, 20:54:14 »
Bu sistem ve bu sistemi suistimal eden art niyetli Blacksoldier de Neguq gibi playerlar yuzunden 2. kez hakaertten jaile girdim ama bu sefer screenshot aldım lutfen ama yeter artık , ya oyunu bırakacagım yada kimseye yardım etmeyecek susarak kendi halimde oynayacagım, olay soyle gelişti

Britain atcıda kalan son atı aldım  ve benden sonra Blacksoldier De negua adlı player geldi minoc atcıya gate actım gir ordan al dedim sonra linkte journalda gorebileceginiz hgibi eger istersen bi vendorda 5 kya var demek isterken bi vendorda 5 kya var ***tersen yazmısım  *** gectigi icin adama kufur uyarısı geldi beni jaile attırdı, bu simdi insanlıga sıgarmı Blacsoldier de Negua snn yuzunden kac saat oyuna giremeyecegim, senin gibiler ve bu sistem yuzunden cogu insan sucsuz yere jaile giriyor charının sicili bozuluyor, ben adama yardım etmeye calısıyorum yanlıs yazdım diye ekranına kufur uyarısı geliyor ve hic dusunmeden ok liyo buna inanamıyorum ya cıldıracagım bu kadarmı ruhsuz olabilirsiniz, o guildine yakısır sekilde davran diyecegim ama goruyorumki Nebuladaki Black Dragons guildinden eser yok  yazıklar olsun

Sayın staff bu sebepten 2. girişim lutfen screenshotları delil kabul edin ve beni cıkartın cok rica ediyorum, sucsuz yere girdiğim icin hadi 1. neyse ama bu 2. girişimide silin lutfen, sicilim bozulmasın

http://img516.imageshack.us/img516/4070/adszdf2.jpg

http://img516.imageshack.us/img516/8683/adsz2qt4.jpg
Saygılar

Slipknot

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2007, 20:58:23 »
Yaptıkları ayıp yanlışlıkla yazdığın belli adamlar evet rahatsız oldum demişler sende jaildesin...

Çevrimdışı Didaktik Kriz

• Yeni Üye
  • *
  • 17
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2007, 20:59:08 »
demekki rahatsız olmuş arkadaş asdfsdghdfh
i]Whenever
Wherever [/i]

Slipknot

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2007, 21:01:14 »
Alıntı yapılan: "Didaktik Kriz"

Komiksin...  :smt018  Adam haksızlığa uramış ben komik birşey göremiyorum... Tabi o uyarıya evet diyenin insafına kalmış sonuçta sistem yanlışlıkla yazdığını anlayamaz...

Madam Erica

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2007, 21:04:34 »
bizide bole cok attılar merak etme . ama senın gıbı jaıle her gırdıgımızde baslık acmıoruz.adam ıstedıgını atar ıstedıgını atmaz kendi bilecegi iş.Bu işte forumlarda milleti rencide ederek çözülmez.   Haksız Bi jaılmı? evet haksız bı jaıl ona lafım yok

Quasimodo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2007, 21:05:09 »
Alıntı yapılan: "Didaktik Kriz"

Dalga geçilecek bir durum değil arkadaşım, başkalarının mağduriyeti ile dalga geçme ne demişler bugun bana yarın sana veya soylede diyebiliriz keser döner sap döner gün döner hesap döner

Quasimodo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2007, 21:06:57 »
Alıntı yapılan: "Madam Erica"
bizide bole cok attılar merak etme . ama senın gıbı jaıle her gırdıgımızde baslık acmıoruz.adam ıstedıgını atar ıstedıgını atmaz kendi bilecegi iş.Bu işte forumlarda milleti rencide ederek çözülmez.

Guild arkadasın olabilir ama objektif olman gerekir eger bu dabranışı savunuyor isen sana soyleyecek soz bulamam, polemigede girmem senin eşşeğin erkek olsun ben haksızım kabul yardım ettim suclu oldum

Çevrimdışı [ MG ]

• # Yörünge Dışı
  • 1883
  • Alexander
« Yanıtla #7 : 10 Haziran 2007, 21:33:17 »
Sen böyle diyorsun. Ölen birisini kaldırdım. Bir şeyler yazdım seninki gibi harf hatasından reslediğim oyuncu jaile gönderdi teşekkür olarak.

Sistemde hatalar var doğru ama hiç hapis almayan oyuncular hapise girer oldu.

*Blade De'Nogua

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 10 Haziran 2007, 21:46:11 »
Eray kesinlikle yanlışlıkla böyle birşey yapmıştır. tam bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum.

Fakat Blacksoldier'i herkes tanır , kesinlikle kimsenin hakkını yemez bunu direk guilde mal edemezsin.
Biraz olaya iyi yönünden bak, oyuna girme gez toz hava al çok kaptırmıssın kendini büyük sorun ettin.  küfür sistemi aylardır bu şekilde bende sitem edeceğin kişi Robert olmalı. Eray gelince açıklama yapar ama dediğim gibi yanlışlık vardır böyle birşey yapacak biri değil cunku.

Quasimodo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 10 Haziran 2007, 22:17:44 »
ARkadasım bırak bu klasik agızları, hava almakmıs falan, ben zaten gün içi çalısıyorum, sadece aksamları girersem 2 3 saat giriyor stres atıyorum, girmeyiveriirm o ayrı konu peki charımın sicili ne olacak? bu savundugum adam ve onun gibğiler yuzunden 2 kez hakaretten jaile girdim,
hersey ortada yedigim ekmek haram olsun eger yalan yazıyor isem , ona yardıme tmek icin linkte gozuken cumleiy yazdım ama o savundugun arkadasın beni jaile gonderdi, bunun mantıgı nerede? erayın acıklaması varmısta boyle yapmazmısta ,

Çevrimdışı bertrand

• Üye
  • **
  • 400
  • *Guild master*
« Yanıtla #10 : 10 Haziran 2007, 23:11:02 »
Quasimodo,

Konuyla ilgili olarak arkadaşımızla konuşsaydın önce, zira;

1- Arkadaşımız o an senin yazmış olabileceğini algılayamamış ve kendisine hakaret etmiş olabileceğini düşünmüş olabilir.

2- Yazdığını ifade ettiğin kelime tam olarak bu almayabilir, blacksoldier'ın sözcüğü teyit etmesi benim için önemli.

3- O sırada tesadüfen açılan pencere arkadaşımızın tkladığı bir yere denk gelmiş ve hataen tıklanmış olabilir.

4- Hayır demek isterken evete tıklamış olabilir.

Bütün bu ihtimalleri geçtim ve arkadaşımızın bilerek ve isteyerek bunu yapmış olduğunu farzetsek bile, konunun Black Dragons loncası ile alakası nedir onu anlamadım?
Bertrand Russell
Ancient Warrior
[Black Dragons]

Slipknot

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 10 Haziran 2007, 23:36:52 »
Alıntı yapılan: "bertrand"
Quasimodo,
3- O sırada tesadüfen açılan pencere arkadaşımızın tkladığı bir yere denk gelmiş ve hataen tıklanmış olabilir.

Bu hariç diğerlerine katılıyorum çünkü o uyarı sol üste kapalı olarak geliyor ardından ona tıklayıp açman gerekiyor ve ardından yazıyı okuyup aşağı inip işaretlemen gerekiyor.. He eger 3 pencere açılıp ve bunlarda tam yerlerine gelirse olabilir :)

Çevrimdışı bertrand

• Üye
  • **
  • 400
  • *Guild master*
« Yanıtla #12 : 11 Haziran 2007, 00:02:42 »
Açılan pencerenin tam olarak nasıl olduğunu bilmediğimden öyle yazdım, yanımda hiç o tip kelimeler kullanılmadı. Bahsettiğin gibiyse haklısın.
Bertrand Russell
Ancient Warrior
[Black Dragons]

Çevrimdışı wade-tovbe

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 592
« Yanıtla #13 : 11 Haziran 2007, 00:25:19 »
Eğer kasıtlıysa başkası yapıyor diye yapmak bence çok yanlış.Ama blacksoldier'ın böyle bişey yapacağına inanmıyorum.Büyük ihtimal ne yazdığına dikkat etmedi ve direk evet dedi.Bir özürü hak ediyorsun...Bazen bana da oluyor mesela brit bankta hırsızla olduğumda pencere gelirkenden direk atıyorum ilk ben atayım hevesi,+ thiefle bulunduğum bir ortamda kesin bana küfür ederler reflexiyle...Yanlış mı?Yanlış ama arada oluyor işte.Umarım jailden çıkartılırsın.
//Chamberlain

Twilight Zone

Quasimodo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 11 Haziran 2007, 00:45:25 »
Alıntı yapılan: "bertrand"
Quasimodo,

Konuyla ilgili olarak arkadaşımızla konuşsaydın önce, zira;

1- Arkadaşımız o an senin yazmış olabileceğini algılayamamış ve kendisine hakaret etmiş olabileceğini düşünmüş olabilir.

2- Yazdığını ifade ettiğin kelime tam olarak bu almayabilir, blacksoldier'ın sözcüğü teyit etmesi benim için önemli.

4- Hayır demek isterken evete tıklamış olabilir.

Bütün bu ihtimalleri geçtim ve arkadaşımızın bilerek ve isteyerek bunu yapmış olduğunu farzetsek bile, konunun Black Dragons loncası ile alakası nedir onu anlamadım?

Tiffany ide hatırlatırım Bertrand , bir değil 2 oldu, tepelerinde Bd yazıyor bu arkadasların ne dememi bekliyorsun, nebulada pk karakterlerinizin(pk olması sebebiyle normal karsılanabilir) dısındaki tum mavi karakterleriniz gayet duzgun adamlardı, burası baska server diyorsan bilemem