Revolution UO

Kufur sistemi ve Blacksoldier De Negua gibi playerlar

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Quasimodo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 11 Haziran 2007, 00:59:35 »
Blacksoldier Pmden ozur diledi, hatasını kabul etti ... ozru için tsk ederim

burası yardım alanı olduguna göre bende screenshot ile haksız yere girdiğimi ispat ettigime gore Staff uyelerinden yardım bekliyorum

Tskler

Çevrimdışı bertrand

• Üye
  • **
  • 400
  • *Guild master*
« Yanıtla #16 : 11 Haziran 2007, 01:08:06 »
Alıntı yapılan: "Quasimodo"
Alıntı yapılan: "bertrand"
Quasimodo,

Konuyla ilgili olarak arkadaşımızla konuşsaydın önce, zira;

1- Arkadaşımız o an senin yazmış olabileceğini algılayamamış ve kendisine hakaret etmiş olabileceğini düşünmüş olabilir.

2- Yazdığını ifade ettiğin kelime tam olarak bu almayabilir, blacksoldier'ın sözcüğü teyit etmesi benim için önemli.

3- O sırada tesadüfen açılan pencere arkadaşımızın tkladığı bir yere denk gelmiş ve hataen tıklanmış olabilir.

4- Hayır demek isterken evete tıklamış olabilir.

Bütün bu ihtimalleri geçtim ve arkadaşımızın bilerek ve isteyerek bunu yapmış olduğunu farzetsek bile, konunun Black Dragons loncası ile alakası nedir onu anlamadım?

Tiffany ide hatırlatırım Bertrand , bir değil 2 oldu, tepelerinde Bd yazıyor bu arkadasların ne dememi bekliyorsun, nebulada pk karakterlerinizin(pk olması sebebiyle normal karsılanabilir) dısındaki tum mavi karakterleriniz gayet duzgun adamlardı, burası baska server diyorsan bilemem

Tiffany'e ettiğin küfürleri buradan yazmak istemiyorum. Konuyu değiştirmek te istemem zaten. Son mesajımdır buraya.
Bertrand Russell
Ancient Warrior
[Black Dragons]

Cagri Nightfall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 11 Haziran 2007, 01:14:59 »
Blacksoldier Pmden ozur diledi, hatasını kabul etti ... ozru için tsk ederim

burası yardım alanı olduguna göre bende screenshot ile haksız yere girdiğimi ispat ettigime gore Staff uyelerinden yardım bekliyorum

Tskler

yanlis yerdesin usta , zamanında usta photoshopcuların yeteneklerini sahtekarlik üstüne kullanmaları yüzünden player ss leri kabul edilmiyor.. Zaten bu basliga bir gm den cevap ve ilgi gelene kadar 100 defa jailden cıkarsın küfür 2 kac saat bilmiyorum ama max 10 saat olsun.

Quasimodo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 11 Haziran 2007, 01:43:58 »
Quasimodo,

Konuyla ilgili olarak arkadaşımızla konuşsaydın önce, zira;

1- Arkadaşımız o an senin yazmış olabileceğini algılayamamış ve kendisine hakaret etmiş olabileceğini düşünmüş olabilir.

2- Yazdığını ifade ettiğin kelime tam olarak bu almayabilir, blacksoldier'ın sözcüğü teyit etmesi benim için önemli.

3- O sırada tesadüfen açılan pencere arkadaşımızın tkladığı bir yere denk gelmiş ve hataen tıklanmış olabilir.

4- Hayır demek isterken evete tıklamış olabilir.

Bütün bu ihtimalleri geçtim ve arkadaşımızın bilerek ve isteyerek bunu yapmış olduğunu farzetsek bile, konunun Black Dragons loncası ile alakası nedir onu anlamadım?

Tiffany ide hatırlatırım Bertrand , bir değil 2 oldu, tepelerinde Bd yazıyor bu arkadasların ne dememi bekliyorsun, nebulada pk karakterlerinizin(pk olması sebebiyle normal karsılanabilir) dısındaki tum mavi karakterleriniz gayet duzgun adamlardı, burası baska server diyorsan bilemem

Tiffany'e ettiğin küfürleri buradan yazmak istemiyorum. Konuyu değiştirmek te istemem zaten. Son mesajımdır buraya.

Bak Bertrand , iftirta atma adamını koruma yakısmıyor sana, ben o adama kufur falan etmedim yaptıklarını sana anlattım ve oldugu zamnda hırs yapıp anama kufrettiginide soyledim , ve jaile girdi burda adamını temize cıkarma gayretine girme , sen yapma bari yada yap umrumda değil  ben sunu acık ve net soyluyorum o adama kufur ettiysem .... (.. kısmını gonlunuzce doldurun),
sen o adamın lafıyla kufur ettigimi soyluyorsun ya sanada lafım yok sor bakalım kac saat jail yemiş savundugun insan musfettesi

Tresca

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 11 Haziran 2007, 02:15:55 »
Quasimodo beni hatırlamaz muhtemelen ama.

Ben bir arkadaş için skill kasarken tanışmıştık.

BEnim gördüğüm en iyi ve yardımsever oyuncu. Hİç istememiş olmama rağmen gitti bana set yaptı adam bir de at getirdi. Zindanda beni pklar kesmesin diye. Deceitteydim..

Ve ben ona Deceitte rastlıyorum bazen. Rotting'e başkası başlamışsa adama yardım ediyo keserken, sonra da  bırakıyor lootu.

Küfür etmiyceğinden de adım gibi eminim, kendisini tanımıyorum ama 7 senedir artık player sarrafı oldum ben diyebilirim.

Şimdi sorarım ben buradan haksız yere jaile girdiği apaçık bir playeri jailden çıkarmayacak en azından sicilini temizlemeyecek bir staff başka ne işe yarar ?
Staffın görevi nedir? Oyunu daha rahat oynanır hale getirmek.
Göz göre göre adamı jailde bırakmayın. AYIP AYIP !!

@Bertrand
Quasimodo'nun küfrettiğini söylemişsin Tiffaniye ama emin ol ben onu da tanıyorum. Her duyduğuna inanma çünkü burada yalancı konumuna düşüyosun + olarak haksız olarak iftira atıyosun Quasimodo'ya... Çok ayıp oluyor bunlar

Quasimodo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 11 Haziran 2007, 02:19:40 »
Alıntı yapılan: "Tresca"
Quasimodo beni hatırlamaz muhtemelen ama.

Ben bir arkadaş için skill kasarken tanışmıştık.

BEnim gördüğüm en iyi ve yardımsever oyuncu. Hİç istemmeiş olmama rağmen gitti bana set yaptı adam birde at getirdi. Zindanda beni pklar kesmesin diye.

Ve ben ona Deceitte rastlıyorum bazen. Rotting'e başkası başlamışsa adama yardım ediyo keserken, sonra da  bırakıyor lootu.

Küfür etmiyceğinden de adım gibi eminim, kendisini tanımıyorum ama 7 senedir artık player sarrafı oldum ben diyebilirim.

Şimdi sorarım ben buradan haksız yere jaile girdiği apaçık bir playeri jailden çıkarmayacak en azından sicilini temizlemeyecek bir staff başka ne işe yarar ?
Staffın görevi nedir? Oyunu daha rahat oynanır hale getirmek.
Göz göre göre adamı jailde bırakmayın. AYIP AYIP !!

@Bertrand
Quasimodo'nun küfrettiğini söylemişsin Tiffaniye ama emin ol ben onu da tanıyorum. Her duyduğuna inanma çünkü burada yalancı konumuna düşüyosun + olarak haksız olarak iftira atıyosun Quasimodo'ya... Çok ayıp oluyor bunlar

Hatırladım +3 katana ile npc kesiyordun, oylesine vakit gecirmek için girmiştin sanırım, eger basladıysan ve bir ihtiyaıcn varsa pmden yaz lutfen

Çevrimdışı bertrand

• Üye
  • **
  • 400
  • *Guild master*
« Yanıtla #21 : 11 Haziran 2007, 08:54:53 »
Tresca kim? Fake forum accountun mu ?

Vardı nebulada böyle birkaç tip, birkaç forum accountu açıp kendi topiclerine mesaj yağdırıp dururlardı.

Kim olduğunu sanki çıkaracağım ama dur bakalım, kendin söylemeni bekliyorum.
Bertrand Russell
Ancient Warrior
[Black Dragons]

Quasimodo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 11 Haziran 2007, 10:53:06 »
Incelenmesini talep ediyorum tresca ve ben aynı yerdenmi bağlanıyoruz

Laf ebeliği yaparak, çamur atarak bir yere varılmaz Bertandmısın berbatmısın russelmisin rezilmisin her ne isen sana sesleniyorum, adam ol, delikanlı ol, mert ol

Çevrimdışı bertrand

• Üye
  • **
  • 400
  • *Guild master*
« Yanıtla #23 : 11 Haziran 2007, 11:04:28 »
Incelenmesini talep ediyorum tresca ve ben aynı yerdenmi bağlanıyoruz

Laf ebeliği yaparak, çamur atarak bir yere varılmaz Bertandmısın berbatmısın russelmisin rezilmisin her ne isen sana sesleniyorum, adam ol, delikanlı ol, mert ol

O da güzel. Loncalar bölümünde belirttiğim gibi seni kendi vicdanına havale ediyorum.

Şikayet no 2...

Not: Hala nickini söyleme cesaretini gösterememen dikkatimden kaçmadı.
Bertrand Russell
Ancient Warrior
[Black Dragons]

Quasimodo

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 11 Haziran 2007, 12:51:15 »
Hastasın sen , neden gizleyeyim veya neden soyleyeyim kim olduğumu ne değişirki ?

Çevrimdışı bertrand

• Üye
  • **
  • 400
  • *Guild master*
« Yanıtla #25 : 11 Haziran 2007, 13:25:52 »
Hastasın sen , neden gizleyeyim veya neden soyleyeyim kim olduğumu ne değişirki ?

No 3.
Bertrand Russell
Ancient Warrior
[Black Dragons]

Tresca

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 11 Haziran 2007, 15:41:37 »
Tresca kim? Fake forum accountun mu ?

Vardı nebulada böyle birkaç tip, birkaç forum accountu açıp kendi topiclerine mesaj yağdırıp dururlardı.

Kim olduğunu sanki çıkaracağım ama dur bakalım, kendin söylemeni bekliyorum.

Puhaha.

Bertrand ben de seni adam sandıydım be kardeş.

Çevrimdışı Silver_Bermuda

• Üye
  • **
  • 347
« Yanıtla #27 : 11 Haziran 2007, 17:03:08 »
Alıntı yapılan: "*Blade De'Nogua"
Eray kesinlikle yanlışlıkla böyle birşey yapmıştır. tam bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum.

Fakat Blacksoldier'i herkes tanır , kesinlikle kimsenin hakkını yemez bunu direk guilde mal edemezsin.
Biraz olaya iyi yönünden bak, oyuna girme gez toz hava al çok kaptırmıssın kendini büyük sorun ettin.  küfür sistemi aylardır bu şekilde bende sitem edeceğin kişi Robert olmalı. Eray gelince açıklama yapar ama dediğim gibi yanlışlık vardır böyle birşey yapacak biri değil cunku.

ne diyorsun ümit kafan mı güzel adam attırmıs sen dalga geçer gibi gez toz diyorsun !

O
     R
        A
Silver_Bermuda
Houston
East_slide

*Blade De'Nogua

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 11 Haziran 2007, 18:14:53 »
Alıntı yapılan: "Silver_Bermuda"
Alıntı yapılan: "*Blade De'Nogua"
Eray kesinlikle yanlışlıkla böyle birşey yapmıştır. tam bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum.

Fakat Blacksoldier'i herkes tanır , kesinlikle kimsenin hakkını yemez bunu direk guilde mal edemezsin.
Biraz olaya iyi yönünden bak, oyuna girme gez toz hava al çok kaptırmıssın kendini büyük sorun ettin.  küfür sistemi aylardır bu şekilde bende sitem edeceğin kişi Robert olmalı. Eray gelince açıklama yapar ama dediğim gibi yanlışlık vardır böyle birşey yapacak biri değil cunku.

ne diyorsun ümit kafan mı güzel adam attırmıs sen dalga geçer gibi gez toz diyorsun !

yanlışlıkla olmuş ,  ve buna rağmen özür dilemiş p.m'den bilmeden yorum yapma !  vıdı vıdı konuşan arkadaşta , haksızda olsa oyundan mahrum kaldığı için çok acı cekiyor hava almasını önerdim cidden iyi gelir.