0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: "bertrand"Quasimodo,Konuyla ilgili olarak arkadaşımızla konuşsaydın önce, zira;1- Arkadaşımız o an senin yazmış olabileceğini algılayamamış ve kendisine hakaret etmiş olabileceğini düşünmüş olabilir.2- Yazdığını ifade ettiğin kelime tam olarak bu almayabilir, blacksoldier'ın sözcüğü teyit etmesi benim için önemli.3- O sırada tesadüfen açılan pencere arkadaşımızın tkladığı bir yere denk gelmiş ve hataen tıklanmış olabilir.4- Hayır demek isterken evete tıklamış olabilir.Bütün bu ihtimalleri geçtim ve arkadaşımızın bilerek ve isteyerek bunu yapmış olduğunu farzetsek bile, konunun Black Dragons loncası ile alakası nedir onu anlamadım?Tiffany ide hatırlatırım Bertrand , bir değil 2 oldu, tepelerinde Bd yazıyor bu arkadasların ne dememi bekliyorsun, nebulada pk karakterlerinizin(pk olması sebebiyle normal karsılanabilir) dısındaki tum mavi karakterleriniz gayet duzgun adamlardı, burası baska server diyorsan bilemem
Quasimodo,Konuyla ilgili olarak arkadaşımızla konuşsaydın önce, zira;1- Arkadaşımız o an senin yazmış olabileceğini algılayamamış ve kendisine hakaret etmiş olabileceğini düşünmüş olabilir.2- Yazdığını ifade ettiğin kelime tam olarak bu almayabilir, blacksoldier'ın sözcüğü teyit etmesi benim için önemli.3- O sırada tesadüfen açılan pencere arkadaşımızın tkladığı bir yere denk gelmiş ve hataen tıklanmış olabilir.4- Hayır demek isterken evete tıklamış olabilir.Bütün bu ihtimalleri geçtim ve arkadaşımızın bilerek ve isteyerek bunu yapmış olduğunu farzetsek bile, konunun Black Dragons loncası ile alakası nedir onu anlamadım?
Blacksoldier Pmden ozur diledi, hatasını kabul etti ... ozru için tsk ederimburası yardım alanı olduguna göre bende screenshot ile haksız yere girdiğimi ispat ettigime gore Staff uyelerinden yardım bekliyorumTskler
Alıntı yapılan: "Quasimodo"Alıntı yapılan: "bertrand"Quasimodo,Konuyla ilgili olarak arkadaşımızla konuşsaydın önce, zira;1- Arkadaşımız o an senin yazmış olabileceğini algılayamamış ve kendisine hakaret etmiş olabileceğini düşünmüş olabilir.2- Yazdığını ifade ettiğin kelime tam olarak bu almayabilir, blacksoldier'ın sözcüğü teyit etmesi benim için önemli.3- O sırada tesadüfen açılan pencere arkadaşımızın tkladığı bir yere denk gelmiş ve hataen tıklanmış olabilir.4- Hayır demek isterken evete tıklamış olabilir.Bütün bu ihtimalleri geçtim ve arkadaşımızın bilerek ve isteyerek bunu yapmış olduğunu farzetsek bile, konunun Black Dragons loncası ile alakası nedir onu anlamadım?Tiffany ide hatırlatırım Bertrand , bir değil 2 oldu, tepelerinde Bd yazıyor bu arkadasların ne dememi bekliyorsun, nebulada pk karakterlerinizin(pk olması sebebiyle normal karsılanabilir) dısındaki tum mavi karakterleriniz gayet duzgun adamlardı, burası baska server diyorsan bilememTiffany'e ettiğin küfürleri buradan yazmak istemiyorum. Konuyu değiştirmek te istemem zaten. Son mesajımdır buraya.
Quasimodo beni hatırlamaz muhtemelen ama.Ben bir arkadaş için skill kasarken tanışmıştık. BEnim gördüğüm en iyi ve yardımsever oyuncu. Hİç istemmeiş olmama rağmen gitti bana set yaptı adam birde at getirdi. Zindanda beni pklar kesmesin diye.Ve ben ona Deceitte rastlıyorum bazen. Rotting'e başkası başlamışsa adama yardım ediyo keserken, sonra da bırakıyor lootu.Küfür etmiyceğinden de adım gibi eminim, kendisini tanımıyorum ama 7 senedir artık player sarrafı oldum ben diyebilirim.Şimdi sorarım ben buradan haksız yere jaile girdiği apaçık bir playeri jailden çıkarmayacak en azından sicilini temizlemeyecek bir staff başka ne işe yarar ?Staffın görevi nedir? Oyunu daha rahat oynanır hale getirmek.Göz göre göre adamı jailde bırakmayın. AYIP AYIP !!@BertrandQuasimodo'nun küfrettiğini söylemişsin Tiffaniye ama emin ol ben onu da tanıyorum. Her duyduğuna inanma çünkü burada yalancı konumuna düşüyosun + olarak haksız olarak iftira atıyosun Quasimodo'ya... Çok ayıp oluyor bunlar
Incelenmesini talep ediyorum tresca ve ben aynı yerdenmi bağlanıyoruzLaf ebeliği yaparak, çamur atarak bir yere varılmaz Bertandmısın berbatmısın russelmisin rezilmisin her ne isen sana sesleniyorum, adam ol, delikanlı ol, mert ol
Hastasın sen , neden gizleyeyim veya neden soyleyeyim kim olduğumu ne değişirki ?
Tresca kim? Fake forum accountun mu ?Vardı nebulada böyle birkaç tip, birkaç forum accountu açıp kendi topiclerine mesaj yağdırıp dururlardı.Kim olduğunu sanki çıkaracağım ama dur bakalım, kendin söylemeni bekliyorum.
Eray kesinlikle yanlışlıkla böyle birşey yapmıştır. tam bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum.Fakat Blacksoldier'i herkes tanır , kesinlikle kimsenin hakkını yemez bunu direk guilde mal edemezsin. Biraz olaya iyi yönünden bak, oyuna girme gez toz hava al çok kaptırmıssın kendini büyük sorun ettin. küfür sistemi aylardır bu şekilde bende sitem edeceğin kişi Robert olmalı. Eray gelince açıklama yapar ama dediğim gibi yanlışlık vardır böyle birşey yapacak biri değil cunku.
Alıntı yapılan: "*Blade De'Nogua"Eray kesinlikle yanlışlıkla böyle birşey yapmıştır. tam bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum.Fakat Blacksoldier'i herkes tanır , kesinlikle kimsenin hakkını yemez bunu direk guilde mal edemezsin. Biraz olaya iyi yönünden bak, oyuna girme gez toz hava al çok kaptırmıssın kendini büyük sorun ettin. küfür sistemi aylardır bu şekilde bende sitem edeceğin kişi Robert olmalı. Eray gelince açıklama yapar ama dediğim gibi yanlışlık vardır böyle birşey yapacak biri değil cunku.ne diyorsun ümit kafan mı güzel adam attırmıs sen dalga geçer gibi gez toz diyorsun !