Revolution UO

Rare Dye yardım

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lacrymae

• Ziyaretçi
Rare Dye yardım
« : 07 Haziran 2007, 02:56:06 »
Arkadaşlar fazla uzatmadan direk sorayim Rare Dye sahibi nasıl oluyoruz yapılıyor mu yoksa satın mı alıyoruz satın alınıyorsa kimden nasıl (gerci satıldıgına gore bi sekilde yapılıyor olmalı ya neyse)

Mitsubishi

• Ziyaretçi
Rare Dye yardım
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2007, 03:01:38 »
Zamanın ' Çöp ' sistemi denen bir sistem vardı . Çöp kutusuna işine yaramayan eşyalar atıyordun . Bu eşyalar çeşitine göre puanlar ediyordu . 100.000 Puan ( Bilet ) toplarsan Black Dye . 250.000 Puan toplarsan Rare Dye 500.000 Puan toplarsan Leather dye alıyordun . Puanları yalnış yazmış olabilirim ama sistem bu yönde işliyordu . Ama şuan ' Çöp ' sistemi kaldırıldığı için boyalar o puan ile alındığı zamanda alınanla ile kaldı . Bu yüzden Playerler piyasanın çok üstünde fiyatlarla boyaları satıyor . Boya yapan Char yok . Normal boyaları Carpentery skill i yapıyor ama Necro Leather Furniture veya Black dye yapılmıyor .

Lacrymae

• Ziyaretçi
Rare Dye yardım
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2007, 03:04:10 »
Hmm Mitsubishi saol biladerim ugrasmiz yazmışsın. Bi sorum kaldı o zaman Normal boyaları carpentery skill i yapıyor demissin. Normal boyalardan kastın Örn. Kırmızı rare veya yesil rare renkler gibi mi ?

Mitsubishi

• Ziyaretçi
Rare Dye yardım
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2007, 03:07:28 »
Şimdi bir normal boya yapıyorsun . Beyaz yani ama bem beyaz değil hani boyasız manasında beyaz :) . Birde boyanın rengini değiştirmen için bir alet var ondan yapıyorsun . O aleti yapınca boyaya tıklıyorsun renk menüsü çıkıyor . Bir sürü renk var tonlarını ayarlıyorsun ama Rare nin yerini tutmuyor tabiki :) Carpentery + 30 Alchemist skilli istiyore ama .

Lacrymae

• Ziyaretçi
Rare Dye yardım
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2007, 03:13:26 »
Ah dostum bu çok kötü işte :(  7x Craft karaktere 30 Alchemist nereye sıkıştırıcaz. bu bos boya kübünü boyamak icin yaptigin tübü Sırf Alchemist kasmış bi Karakter yapamaz mı acaba hani yapar ondan ona aktarırız diyicem Carpentery varda alchemist kasıcak yer yok karakterde o yüzden sordum

Mitsubishi

• Ziyaretçi
Rare Dye yardım
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2007, 03:16:19 »
Sana şimdi lazımsa 50 Carpentery 50 Alchemisty bir karakter açayım . Yapayım ? 100 Çarp gerekmiyor . Yani yeni açılmış bir karakter le bu boyayı teymin edebilirsin .

Shangri

• Ziyaretçi
Rare Dye yardım
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2007, 03:17:06 »
Bu kadar kafa patlatmaya, dert etmeye değmez. Tailor vendordan alabilirsin o dediklerini.

Mitsubishi

• Ziyaretçi
Rare Dye yardım
« Yanıtla #7 : 07 Haziran 2007, 03:18:38 »
:smt013 Tamamen unuttum biliyormusun . Kusura bakmayın gerçekten yeni gelen npc vendor sistemi ile ilgili yenilikleri unuttum ( O Boyaların Tailorlar da Satıldığını ) . Kusura bakma ama en azından nasıl yapıldığını bilmiş oldun . Ne olur ne olmaz  :artemis:

Lacrymae

• Ziyaretçi
Rare Dye yardım
« Yanıtla #8 : 07 Haziran 2007, 03:20:52 »
hahaha yahu ben hic ihtimal vermedim o vendordaki tube ve boya kutusundan basettigine desene yahu :)

Mican

• Ziyaretçi
Rare Dye yardım
« Yanıtla #9 : 12 Haziran 2007, 21:51:53 »
ama bence çöp sistemi çok iyiydi bence yine geri gelmeli diyorum...

Raxshar

• Ziyaretçi
Rare Dye yardım
« Yanıtla #10 : 12 Haziran 2007, 22:08:40 »
ek: vendor yada carpenter karakter ile şuan yapılan boyalar "rare" değiller. normal renkler. umarım eklenir..