Revolution UO

Player sayısı düşüyormu???

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mican

• Ziyaretçi
« : 12 Haziran 2007, 22:14:48 »
Arkadaşlar bilmiyorum ama bana artık pek eskisi gibi oyun zevk vermemeye başladı.Sanıyorumki bir çok kişiyede öyle. Eskisi gibi savaşlar ve heyacan kalmadı oyunda.Artık Pk Masum savaşı eskisi gibi,Craft itemler para etmiyor,Balıkcılık gibi bazı meslekler öldü,Chest işi aslında mapler daha çok çıkarken iyiydi o da azaldı.  :smt009

Mesala eskiden Vesperden Bucks Den e gate olan yerde  çok kalabalık savaşlar oluyordu ama artık kimse olmuyor oralarda.YAni bence şu an Pk mavi savaşı brit köprünün oradan başka yerde olmuyor :smt009

Eskiden Bs itemler çok iyi alıcı buluyordu ama artık bs setleri alan yok :smt009

Kimse artık eskisi gibi hayvan tamelemiyor .Tamam at bulnuyor belki ama eskisi lama bulupta satın almak zor iş bulunsa bile eskiden 13-15k olan lama ya şimdi 25-30 k isteniyor...Diğer hayvan fiyatlarıda zaten uçuk 1m dan aşşa özel hayvan yok :smt009

Chest spawmlarının sayısı bence çok az özelliklede hazine maplarinin çıkarmak sanırım dahada zorlaştı.Eskiden ufak  dragonlardan 2-3 lvl mapler çıkıyordu sanırım artık o da kalkmış. :smt009

ve vendor sisteminin bence artık evlerden yapılması lazım pazar alanında kurulan vendorlar bence playerleri pazar alanına topluyor bırakın eskisi gibi pk larda mavilerde  ev önlerindeki vendorlarda arasın alacakları itemi...

yani bunun gibi bir çok şey eskisi gibi değil bence staff arkadaşlarımızın bunlara dikkat etmesi gerekiyor.Amacım onlara akıl vermek değil yanlış anlaşılmasın aslında onlar çok hoş şeyler için uğraşıyorlar yarışmalar,küfür sistemi ve gönderilen pageye gelen hızlı cevaplar :) aslında çok çalışıyorlar ama bence arada playerlerin sesinide duymak gerektiği düşüncesindeyim...

Sizce bunların nedeni nedir?Ne yapılmalıdır arkadaşlar..

£Dirty Sanchez£

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2007, 22:28:55 »
gunde ortalama 250-300kısı onlıne oluyor halen nasıl bu soruyu sorabılıyorsun

Mican

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2007, 22:34:11 »
sen sanırım yeni başladın arkadaşım eskiden serverde yer full oluyordu ve oyuna giremiyorduk  :smt018

£Dirty Sanchez£

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2007, 22:43:13 »
Alıntı yapılan: "Mican"
sen sanırım yeni başladın arkadaşım eskiden serverde yer full oluyordu ve oyuna giremiyorduk  :smt018

kardes senın dedıgın zaman serverın adı olympustu ozamanda player sayısı ortalama 300du degısen bısey yok

not:İtem resetten beri bu sunucudayım.

Çevrimdışı [ MG ]

• # Yörünge Dışı
  • 1883
  • Alexander
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2007, 22:45:13 »
Alıntı yapılan: "Mican"

3 yıldır nere idiniz merak ettim?

Chuwu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2007, 23:27:36 »
Saat 23:14
Oyuna Bağlı Oyuncu Sayısı :301

Mican

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 13 Haziran 2007, 08:41:09 »
peki size şunu sorayım eskisi gibi pvp yapılıyormusunuz yoksa sadece npc yaratıklardan mı kesiyorsunuz.Açık konuşmak gerekiyorsa ben yaklaşık 7-8 aydır  oyuna giremiyordum son 1 haftadır giriyorum ve benim görüşüm şu anda oyunda bir çok şeyin öldüğünü gördüm.Ben UO yu yaklaşık 5-6 yıldır oynuyorum ve revunun şu anki durumu çok zevk vermedi bana.Bence PK & Masum savaşları ölmüş vaziyette.....

chiteq

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 13 Haziran 2007, 08:52:08 »
Genç Nesil ÖSS ye Giricek kardeş Ondan Bu aralar biraz düşüş var  Yazda geldi artık SInavdan Sonra Full geçer gibi geliyo bana Bakalım

Çevrimdışı bertrand

• Üye
  • **
  • 400
  • *Guild master*
« Yanıtla #8 : 13 Haziran 2007, 09:52:24 »
Gece 02.30 gibi 180 onlıne oyuncu vardı.
Bertrand Russell
Ancient Warrior
[Black Dragons]

Çevrimdışı - Freedom Biohazard -

• # Yörünge Dışı
  • 1543
  • - Emekli -
    • http://www.biohazards.jconserv.net
« Yanıtla #9 : 13 Haziran 2007, 11:29:39 »
online süresi gayet iyi bir shard
Biohazard Family...
/ Freedom Biohazard

(Theseus!)

http://www.imgloadtr.com/uploads/cf2025f335.gif

Çevrimdışı -Massacre Exburn-

• Kıdemli Üye
  • 1435
  • Ciara Sex'Pub - The Burn'Out
« Yanıtla #10 : 13 Haziran 2007, 12:06:45 »
ama action yok denecek kadar az.
Kadınlar tarafından yetiştirilen bir erkek nesliyiz. İhtiyacımızın bir başka kadın olduğunu zannetmiyorum.

-Ciara Ex'Burn-
hakaN.exe

Madam Erica

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 13 Haziran 2007, 12:09:44 »
naaptın be gulum

Çevrimdışı Mertefendi

• Kıdemli Üye
  • 1536
  • ≈ …ЯεάĽ ŴọĽғ… ≈
« Yanıtla #12 : 13 Haziran 2007, 12:19:23 »
player warda action yapan adam yok gecen gun deluya gıdeyım dedım ole bı hırs sarmıskı adam kesces dıye mavılerle bırlıkte 6 kısı pesimden kosturuyodu ama yatmadım gm topuk :smt005 ..Pazar yeri kaldırılsın herkes ewlerın önunden alısverısyapsın..

Soony Carleone

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 13 Haziran 2007, 12:51:32 »
evt buna katiliyorum pazar alaninda vendorum olmasina rağmen katiliom  artik pazar alani kalkmali evlerin onune vendor kuran yok artik ve acti 0 server da  :smt012

Virtue

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 13 Haziran 2007, 13:52:49 »
Alıntı yapılan: "Soony Carleone"
evt buna katiliyorum pazar alaninda vendorum olmasina rağmen katiliom  artik pazar alani kalkmali evlerin onune vendor kuran yok artik ve acti 0 server da  :smt012

+1