Revolution UO

Status Bar

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Realm

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 206
Status Bar
« : 13 Haziran 2007, 23:39:53 »
Bende status bar runuo versiyonlarında olduğu gibi beyaz, uzun, ve luck, follower gibi bir sürü gereksiz bilgilerin olduğu bir şekilde bulunuyor. Ben bunu eski sphere serverlarındaki hale getirmek istiyorum, tercihim siyah olanıdır. Bunu nasıl yapabilirim? teşekkürler...
Nebula - Albert Berku

Çevrimdışı Somnus~

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 603
  • Kıralla tartışma. Kıralsam suçum ne ?
Status Bar
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2007, 01:11:34 »
Hiçbir bilgi sahibi olmadan tahmin yürütüyorum, verdata dosyasını şeyetmen gerekebilir. (:
no way to recall
what it was that you had said to me,
like i care at all..

Somnus.
if you read this you're gay.

Rhueina

• Ziyaretçi
Status Bar
« Yanıtla #2 : 14 Haziran 2007, 02:25:14 »
Siteden client'i indirirken karşına iki seçenek çıkıyor birincisi senin seçtiğin patchli, ikincisi kla*** versiyon, e sende klasiği indireceksin bu durumda.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2007, 17:14:22 Gönderen: Rhueina »

Çevrimdışı Realm

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 206
Ynt: Status Bar
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2007, 19:51:14 »
Hiçbir bilgi sahibi olmadan tahmin yürütüyorum, verdata dosyasını şeyetmen gerekebilir. (:
verdata, yeni client kurulumunda işe yarıyor, varolan clientlar üzerinde oynama yapamıyoruz ne yazık ki.
Nebula - Albert Berku

Çevrimdışı Realm

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 206
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2007, 19:53:19 »
Siteden client'i indirirken karşına iki seçenek çıkıyor birincisi senin seçtiğin patchli, ikincisi kla*** versiyon, e sende klasiği indireceksin bu durumda.
Ben ***s legacy ile oynuyorum ve oyun versionum 5.06b ama eski client çalışmadı bende, çok kez denedim daha oyuna girmeden dondu, kapandı. Sorun nerede?
Nebula - Albert Berku

Çevrimdışı Zejcy

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 311
« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2007, 20:49:11 »
Ben ***s legacy ile oynuyorum ve oyun versionum 5.06b ama eski client çalışmadı bende, çok kez denedim daha oyuna girmeden dondu, kapandı. Sorun nerede?

Bende hem windows vistada hem de xpde ***'s Legacy ile eski client çalıştı