Revolution UO

dex sorunu

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

simisibere

• Ziyaretçi
dex sorunu
« : 17 Haziran 2007, 12:42:45 »
merhaba.
statalrımı üst üste defalarca korumaya aldığım halde dex 100 rel sanetli 115 oluyor clumsy(uus jux) yiyince dex im 88 e 87e bazende 85 e bıle düşüyor clumsy yiyince 115 olan dex'in 100 e düşmesi gerekmiyormu.arkadaşlarımda da aynı sorun var defalarca deneme yaptık.clumsy ile 115 dex den 88 düşünce dex'i neden 100 yapıyoruz ki o zaman.str ve int de bir değişiklik olmuyor.bu konuda bir bilgim yok belki sistem böyle yada gercketen bir sorun var lütfen bilgilendirmenizi rica ediyorum.

Çevrimdışı -_Cosmaniac Omnipotent_-

• # Yörünge Dışı
  • 1440
  • Omnipotent
    • Omnipotent
Ynt: dex sorunu
« Yanıtla #1 : 17 Haziran 2007, 12:50:08 »
88 yaparsan dex i o zamnda 75 lerle düşer o yüzden 100 yapıyoruz. agi diye bir şey war yada agility diye bir büyü duydunmu?
Omnipotent Family!! Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!!
Son gülen sen olacaksın, doğru, çünkü geç anlıyorsun..
Pat pat pat değil bam bam bam...
Kaçacağıma ölürüm namusumla... Çünkü adımız belli, yolumuz
belli -!!!!!!!!!!!Omnipotent!!!!!!!!!!!

simisibere

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 17 Haziran 2007, 20:25:45 »
bılıyorum oyunu merak etme sen.ben ılk kez karıslasıyorum eskıden boyle degıldı
yetkılı bırınden acıklama beklıyorum lutfen

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
« Yanıtla #3 : 18 Haziran 2007, 01:42:37 »
Yetkiliden açıklama gelmesine gerek yok
Dexini 100lersen rel ile 115 olur Uus Jux ile 87 olur (Rakamlar yaklaşık) Agality içersen 100de sabit kalır ne kdr Uus jux atarlarsa atsınlar
Dexini 85lersen rel ile 100 olur Uus Jux ile72 olur(Rakamlar yaklaşık) Agality içersen 85de sabit kalır  ne kdr uus jux atarlarsa atsınlar
Bunun için Uss Jux yediginde Kendine Ex Uus (agality) buyusu at eger adam anlar Yine Uus Jux atarsa Bi tane g.agality potion iç
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

simisibere

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 18 Haziran 2007, 02:04:41 »
Yetkiliden açıklama gelmesine gerek yok
Dexini 100lersen rel ile 115 olur Uus Jux ile 87 olur (Rakamlar yaklaşık) Agality içersen 100de sabit kalır ne kdr Uus jux atarlarsa atsınlar
Dexini 85lersen rel ile 100 olur Uus Jux ile72 olur(Rakamlar yaklaşık) Agality içersen 85de sabit kalır  ne kdr uus jux atarlarsa atsınlar
Bunun için Uss Jux yediginde Kendine Ex Uus (agality) buyusu at eger adam anlar Yine Uus Jux atarsa Bi tane g.agality potion iç
yapıcı açıklama budur işte saolasın usta

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
« Yanıtla #5 : 18 Haziran 2007, 02:07:58 »
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.