Revolution UO

Since 1999 " DnD Online "

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
Ynt: Since 1999 " DnD Online "
« Yanıtla #45 : 24 Mayıs 2008, 15:36:25 »
Bazı günler yakındır. Haa tabi, bir çok insan, 1 poi yediğinde eve kaçtığı için biz ss alamıyoruz. Kaçmayanlarında ss lerini artık alacağım. Madem laf sokuluyor, dilsiz rp siz yapamayan şahıslara görüntü rp si yaparız bizde.

Çıplak adam keserek ss koymak büyüklükse, her türlü....
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

Uruel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : 31 Mayıs 2008, 12:54:58 »
Ben algılamam since mince çoğu serverda vardık..Hala bi serverda varız.
kısa sözün özü..
Gralsak..Suçumuz ne??

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #47 : 31 Mayıs 2008, 17:15:05 »
DnD Her zaman en tepeye oynamıstır. Gerisi hikaye .. Zirvedekiler konuşulur. Karalanir çok normal. Mıcheal ın da " Jackson "  cocuk düsgünü oldugu hakkında bınlerce yazı yazıldı cızıldı ve dogruyduda ama o her zaman konusunda the best idi ..

DnD Master Lahesy
Since 1999

Lonca threadinizdeki 2 başlık guildimiz hakkında,lider firmanın gerisinden prim yapan firmalar olur Arda abi bilirsin iş dünyasından.Pepsi reklamlarında Coca-Cola'ya bok atarak Coca-Cola'nın büyüklüğünü de kabul eder ama takipçi firma olarak prim de yapar.

Var sonuçta sektörde böyle şeyler sıkma canını.Biz sizi böyle sevdik.
Pepsi de fena marka değildir hani.
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2008, 17:15:32 Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

Çevrimdışı Barfred Experience

• Üye
  • **
  • 753
  • Sadece forum.
« Yanıtla #48 : 31 Mayıs 2008, 17:28:53 »
Aaa Pepsi'nin yeri ayrıdır =) Cola'ya nazaran arada bir zevk için içerim  :)

Uruel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : 31 Mayıs 2008, 17:57:23 »
Arkadaş oyunu gazlı içecekler olarak sanıyor..Oysa biz yeni bir tad getircez bizide dener misin?Hey allaaam..
Ama tamam anlıyorum sizi.Kardeşimde yapıyo arada böle..Çocuk işte ölüp millete küfrederdi.Bia'nın ücretini ödeyene pislik atmak bedava olmuş.G.chattinizi kullandırtan adama saldırın!Yürüyün be!Saldıraya bağlayın.Daha ne kdr düşebilirsiniz ki ztn..Dying...Downing...

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #50 : 31 Mayıs 2008, 19:03:58 »

Coca-Cola'ya bok atarak

aaa ayıp ama ayımızın bilge üyesine hiç yakışmayan kelimeler bunlar yapmayın ayımızın bilge üyesi lütfen rica ediyoruz :D

Saygılarımla..

Dimitri.!

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #51 : 31 Mayıs 2008, 19:15:04 »
Arkadaş oyunu gazlı içecekler olarak sanıyor..Oysa biz yeni bir tad getircez bizide dener misin?Hey allaaam..
Ama tamam anlıyorum sizi.Kardeşimde yapıyo arada böle..Çocuk işte ölüp millete küfrederdi.Bia'nın ücretini ödeyene pislik atmak bedava olmuş.G.chattinizi kullandırtan adama saldırın!Yürüyün be!Saldıraya bağlayın.Daha ne kdr düşebilirsiniz ki ztn..Dying...Downing...

Teşbih kullandım,anlayacak olanlar anlar zaten pek kafanı yorma...

Para,ödeme konuları seni aşar yavrum benim muhattabım başkasıdır burda. O yüzden bilip,bilmeden konuşmayın hoş bildiğiniz şeyide size ne kadar doğru aktardılar orası meçhul.

Neyse daha fazla yazmiicam guildinizde Fuat abi gibi bir insan var en azından ona saygım var,keşke İmmo zamanı Cove kuşatmasında tanışmasaydık diyorum Lahesy o kadar büyük lanet ettim yani,karakterin gibi davranmadın şu son aylarda hiç.Üzüldüm açıkçası...
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2008, 19:23:34 Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 01 Haziran 2008, 15:10:51 »
sinan karakter dersini forumlarda bana vermeye kalkma sakin telefonumu biliyorsun istersen ara ordan konusalim ne dersin ? Bakalim ne diyebileceksin . Yada beni dinledikten sonra " tamam abi haklıymıssın " demekten baska bi secenegin kalicakmi. O telefon konusmasini da kayit altina alalim koyalim buralara dinlesin insanlar. Sanal da yazmak kolaydir. Realdaki pepsi cola benzetmesine benzemez . Dilin tutulu verir.  Uslubunu bozma asil senin beynini yikamislar . Beni ara, sınav stresinde sen debelenirken neler yasandigini anlatayim . Tek tarafli baskalarinin gazina gelme anlamsiz yere de forumlarimi kirletme cok karakterliysen arda abi " abi " dedigin adamı ararsin " derdin ne, ne oldu abi " dersin diger sifatsiz abilerinin gaziyla buralara yazip çizme . Hele real hayatta höt desem altina pisliceklerle hic yola cikma seni severim sanal ortam bu kim nereye çekerse. Yazda geldi finallerin de vardir. canini sıkmıyım burda hadi kal saglicakla.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2008, 19:47:01 Gönderen: azizz »

Lucky.Strike

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : 18 Ağustos 2008, 18:52:07 »
Başarılar Dilerim.İyi eğlenceler

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : 22 Ağustos 2008, 22:40:40 »
Teşekkürler

Taylor Establise

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : 24 Mart 2009, 16:24:48 »
Hayırlı olsun Arda abi Başarılar Tebrikler.Kendine iyi bak.

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #56 : 24 Mart 2009, 22:00:33 »
Thanks