Revolution UO

Sağ Tuş

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uterus

• Ziyaretçi
Sağ Tuş
« : 20 Haziran 2007, 10:31:05 »
Yeni Forum düzeninde ; yazılmış olan bir yorumu Sağ tıklayıp Yeni Sayfada açamıyorum. Sağ tıklamanın olmamasının özel bir sebebi var mı? Kullanımda zorluk yaratmıyor mu??

MaNyAcK

• Ziyaretçi
Ynt: Sağ Tuş
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2007, 10:32:39 »
Mozilla firefox (reklam olmasın ) kullanıorum herşeye sağ tıklayabiliorum.

Çevrimdışı Radagast.

• Üye
  • **
  • 107
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2007, 10:39:35 »
Forum Kodlari Degiştiginden Çalışmıyor Sadece sizde Degil Explorer kullandıgım halde acılmıyor belirteyim

Lacrymae

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 20 Haziran 2007, 10:42:03 »
radagast bir sorum olacak sana haberdar olma seçeneğinin işleyişini biliyorsun mail e üye oldugun konuya yeni haber geldiginde mail geliyor. Ama bu gelen mailler de direk foruma yönlendirecek olan link tiklanabilir olmuyor yeni forum sistemine geçtiğimizden beri konuyu takip etmeyi bırak seçeneği tıklanabilir iken nedir sorun herkezde ayni mi bu ?

Çevrimdışı Radagast.

• Üye
  • **
  • 107
« Yanıtla #4 : 20 Haziran 2007, 11:08:40 »
Forum Admin'i Ben olmadigim icin Onlari Ben Ayarliyamiyorum Ama Orada Saten sizin Mailinize Linki Geliyor Copy,Paste Şeklindede Bağlanabilirsiniz Yorucu Birşey degil Sonucuda 2 tuşunuza bakar

Lacrymae

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 20 Haziran 2007, 11:11:47 »
eh orası öyle yorucu olmadığı kesin hani oturma şansım varken koşmayayım neyse saol.

Uterus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 20 Haziran 2007, 15:33:25 »
Forum Kodlari Degiştiginden Çalışmıyor Sadece sizde Degil Explorer kullandıgım halde acılmıyor belirteyim

Hem işyerinde hem de evde Explorer kullanıyorum,hiçbir şekilde sağ tuş çalışmıyor.Bu konuya el atılacak mı,her seferinde "geri" yapıp başa dönmek zorunda kalınıyor.

Çevrimdışı Nuri Alço

• Üye
  • **
  • 715
  • Goayana
« Yanıtla #7 : 20 Haziran 2007, 15:49:57 »
Linklere "shift" tuşuna basarak tıklarsanız yeni sayfada açabilirsiniz.Ayrıca geri yerine tepedeki genelden özele forum inki sıralamasına tıklayabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2007, 15:51:56 Gönderen: Nuri Alço »

Çevrimdışı cin

• Üye
  • **
  • 995
  • Wow.Burning Legion
    • http://www.flashberk.net
« Yanıtla #8 : 20 Haziran 2007, 15:50:34 »
heralde post kasmayi engellemek icin olmus olabilir tahminimce firefoxta sag sol orta on arka geri her turlu calisiyor.

simdi ie den giriyorum farenizin ortasinda tus var yani su yuvarlak sey ona tiklayin oda  sag tik gorevi goruyor ;)
Sus Oyna..

Uterus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 20 Haziran 2007, 16:09:31 »
Linklere "shift" tuşuna basarak tıklarsanız yeni sayfada açabilirsiniz.Ayrıca geri yerine tepedeki genelden özele forum inki sıralamasına tıklayabilirsiniz.

Süpersin,hiç düşünmemiştim.Teşekkürler