Revolution UO

Evden 2Pc

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suspect

• Ziyaretçi
Evden 2Pc
« : 24 Haziran 2007, 14:19:12 »
Evden 2 pc ile skill kasma yada oynama yaskmı

Nisaba

• Ziyaretçi
Ynt: Evden 2Pc
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2007, 15:11:04 »
sen multi kullanıyorsun diye basarlar jaile ama aynı anda iksinden birden yazı yazabilirsen :D o zaman yırtarsın

Çevrimdışı Fiamequeen

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 600
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2007, 00:55:59 »
evde 2 pc mı var lan :D neyıne yetmıyo bı tane

suspect

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2007, 13:24:45 »
:D biri laptop genelde boş olmuyo yada evde olmuyo ama evdeyken değerlendirym diyorum ama şimdi riskede girmek istemiyorum bi yetkili net bir cevap verebilrmi----evet&hayır----

Çevrimdışı Bora_

• # Yörünge Dışı
  • 1132
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 25 Haziran 2007, 13:30:23 »
:D biri laptop genelde boş olmuyo yada evde olmuyo ama evdeyken değerlendirym diyorum ama şimdi riskede girmek istemiyorum bi yetkili net bir cevap verebilrmi----evet&hayır----
cam açarsan yada ikiside aynı anda konusur farklı yonlere giderse geçersin testi . sonra not koyarlar ok işte.
Misal ben şimdi çok kızıp, "sokayım oyununuza da, klavyenize de, vs." diye bir başlasam

Çevrimdışı Fiamequeen

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 600
« Yanıtla #5 : 26 Haziran 2007, 22:15:32 »

baba laptoptan ben msn yı zor kullanıom sen nasıl ultıma oynuon Usb Mause mı var???

globe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 27 Haziran 2007, 04:12:27 »
bir keresinde böyle bir durumla karşılaşmıştım,ss ile çözülmüştü olay. sende bir türlü kanıtlayabilirsen bir sorun olacağını sanmıyorum.

Ramses Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2007, 19:27:23 »
Kontrol sırasında ıp'lerin aynı ise seni özel bir alana çeker'ler ve senden belirli test'ler uygulamanı isterler.
örneğin:Bir account'u bir yana diğerini bir yana veya ikisi ilede aynı anda yazı yazmanı isterler.
Eğer çekildiğinde account'lardan biri log out olursa test'e maruz kalmadan Block yersin ama mesela evde yanlızım ikisini aynı anda idare edemem diyorsan web cam açmanı isterler açarsın gösterirsin sorun düzelir eğer web cam yoksa diğer test'e geri dönerler onuda yapamazsan hiç bir söz dinlenmez ve block yersin ve daha sonrada açılmaz.