Revolution UO

Poi gm ama deatly vuramıoz!!!

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asdas

• Ziyaretçi
Poi gm ama deatly vuramıoz!!!
« : 24 Haziran 2007, 21:39:12 »
Arkadaşlar poi skillim gm ama 5in noxda bi deatlhy vuruyorum.Staff arkadaşlarımıza page attıgımda yemek yiyin türü şeyler söylüyorlar ama yinede fayda yok anlamadım gitti eva ile ilgisi var dediler eva gm pure mageim bi bilgisi olan varmı acaba?Arkadaşımda poi kasıyo skilli 81 lerde bende çok deatlhy vuruyor :\

Pskps

• Ziyaretçi
Ynt: Poi gm ama deatly vuramıoz!!!
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2007, 21:59:50 »
Player'a deathly vurmaktan mı bahsediyorsun ?

Thor Tenabej

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2007, 22:25:34 »
Playera deathly yedirmen için yakınına girmen lazım. Yani adamın dibinden innox atarsan adam deathly yer. 100 skille  dibinden attıgın her innox deathly gelir.

120 130 pslerle deathly yedirdigin kare sayısının artması lazım, ama daha ben hiç görmedim.

Çevrimdışı Fiamequeen

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 600
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2007, 00:53:21 »
yok artmıyor cunku poı sıkılınde Bonus yok su an lık

asdas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 25 Haziran 2007, 02:57:21 »
Ya benim charda kesin sorun var adamla 3 kere kapıştık 3undede deatlhy sayesinde kesti adam dio sende kas poi sende kes halbuki bilmiyoki benimki zaten gm deli oldum yaa şeytan dio geri dön runuoya ama inat ettim bi kere ya olacak ya olacak :\

asdas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 25 Haziran 2007, 03:08:14 »
Neyse arkadaşlar oyunda Stizz di yanlış hatırlamıyorsam staff arkadaşla konuştum gereken şeyleri ögretti ama gercekden runuola çok fark var runuoda adam poi yedini bida yemiyo burda sürekli atarak seviyesini yükseltiyosun :\