Revolution UO

Champion

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Realm

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 206
Champion
« : 25 Haziran 2007, 16:31:35 »
Champion spawnına gitmek için lvl nasıl atlıyoruz, gidip despise a baktım ama nasıl olduğunu anlayamadım.
Nebula - Albert Berku

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
Ynt: Champion
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 16:33:02 »
Yardım bölümüne taşınmıştır.

Çevrimdışı Realm

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 206
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2007, 16:42:52 »
Bu konu ile ilgili bir bilgin var mı belalim?
Nebula - Albert Berku

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2007, 16:45:04 »
Bilseydim seninle paylaşırdım. Champion'a hiç gitmediğim için bilgim yok üzgünüm.

Çevrimdışı Bora_

• # Yörünge Dışı
  • 1132
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 25 Haziran 2007, 16:47:22 »
yaratıkları kesiyorsun sonra hepsi bitince yakıyorsun kandili yenileri geliyor sonra lvl 16 da galba campion adında şeker mi şeker paylonçaya benzeyen pelerinli bir amca geliyor. sonra onu kesiyorsun yanında kim varsa hepsini cantasına ps düşüyor ve ps ler new bielfle. ama camphiona zarar vermen gerek yok ps düşmez.
Misal ben şimdi çok kızıp, "sokayım oyununuza da, klavyenize de, vs." diye bir başlasam

Çevrimdışı Realm

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 206
« Yanıtla #5 : 25 Haziran 2007, 16:58:16 »
Tamam ama mesela despise a ilk girdiğimde üst kata çıkıyorum orada çok fazla yaratık var ve geniş bir alan oradaki bütün yaratıkalrı öldürmem mi gerek, kaç saat sürer ya!?
Nebula - Albert Berku

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
« Yanıtla #6 : 25 Haziran 2007, 17:20:27 »
Despise'ın alt katının alt katında bayağı ilerledikten sonra ufak bir adacığa geliyorsun , köprüyle ulaşımı olan. orada o civar boyunca bulunan yaratıkları kesıyorsun 16 tane seviye var her 1 seviyede  150'ye yakın yaratık kesiyorsun ( sonlara doğru azalıyordu yanlış değilsem ) Tek başına kasman imkansız diyebilirim çünkü sürekli kontrole geliyor herkes , gerek baskın yapmak için gerek ps almak için.
Bir loncaya mensup değilsen işin çok zor diyebilirim.
Emekli Elder Craft of, Twilight Zone
Geri döndü!

www.twilightuo.com

Chayubasidan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 26 Haziran 2007, 11:21:39 »
Valla dün 4 kişi denedik 15. seviyede bi guild bastı. lvl 12 ye düştü sonra uğraşmadık.
290 yaratıktan başlıyor ve 10 ar 10ar azalıyor.14. lvlde demonların çıkması kötü oldu sürekli teleport çekiyorlardı ama 15. seviyeye getirdik biraz ilerledik ama guild bastı onlarda düşürdü sağolsun seviyeyi öyle kaldı :)

£Dirty Sanchez£

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 26 Haziran 2007, 13:28:24 »
Valla dün 4 kişi denedik 15. seviyede bi guild bastı. lvl 12 ye düştü sonra uğraşmadık.
290 yaratıktan başlıyor ve 10 ar 10ar azalıyor.14. lvlde demonların çıkması kötü oldu sürekli teleport çekiyorlardı ama 15. seviyeye getirdik biraz ilerledik ama guild bastı onlarda düşürdü sağolsun seviyeyi öyle kaldı :)

Fire dungeonu dıyorsun orayı dun north guıldı bıtırdı.

Çevrimdışı Fight Club

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 226
« Yanıtla #9 : 26 Haziran 2007, 13:33:56 »
Fire dungeonu dıyorsun orayı dun north guıldı bıtırdı.

bitirdik ama bizde bittik kasmayın arkadaslar birşey çıkmıyor !
\\ silver
·٠٠•● Silve? Ҳҳ ™  ?ºº7 ●•٠٠ Your hands is cure ! Who's ill ? You know this :)  me? Maybe ! Sagopa Kajmer ! ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ

Çevrimdışı Realm

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 206
« Yanıtla #10 : 26 Haziran 2007, 20:15:04 »
Ya bu guildler ne şerefsiz ya, 10-12 level kasıyosun tak diye geliyorlar, biraz adam olun da 0dan siz kasın, sonra north danım, others danım diye geziyorsunuz, ayıp be! Ama gerçekten iyi arkadaşlarla çok zevkli oluyor, champ kasmak :d
Nebula - Albert Berku

Mateos

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 26 Haziran 2007, 22:34:35 »
guildler boyledir ozellikle northlara bu konuda hayranım servere geldiklerinden beri sadece champda gordum onları :D

Çevrimdışı Realm

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 206
« Yanıtla #12 : 26 Haziran 2007, 23:21:55 »
Bugün bir North'u indirdiler zaten champ'ta, içimin yağları eridi :D adamlar geliyor, emekleri çaldıkları yetmiyormuş gibi bir de öldürüyorlaoradakileri, bu North'un çoğu da pk galiba. Ayrıca birşey daha sorucam bu ps kaç kişiye düşüyor ve nelere bağlı düşmesi, çünkü biz 50 kişi falandık championu keserken.
Nebula - Albert Berku

Chayubasidan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 27 Haziran 2007, 02:31:27 »
Hmm fire dungeonu bitirdiler demek.İyi etmişler 8 kişi geldiler, sonrasını hatırlamıyorum geceye doğru yoğundular ama :)
Sanırım championun canını en fazla indirenin çantasına düşüyor o da bir tane.Yayında emeği geçenlere yani bize bişi düşmediği kesin :)

Çevrimdışı Realm

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 206
« Yanıtla #14 : 27 Haziran 2007, 13:59:03 »
Bir tane mi düşüyor? Emin misin, ben birkaç kişiye düştüğünü sanıyorum, öyle değil mi?
Nebula - Albert Berku