Revolution UO

Yetkililerin ilgisizliği

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

neonderon97

• Ziyaretçi
Yetkililerin ilgisizliği
« : 30 Haziran 2007, 22:26:32 »
1 hafta önce yetkililerden 3 kişiye mail attım dün foruma yazı yazdım ama hala birtek cevap yok.yok acc isminizi açık yazın durumu detaylı açıklayın falan filan birçok kez yazmıs olmama rağmen account ismi neonderon99 hesabım bloke oldu mesajı geliyo daha bunun nasıl bi detaylı acıklaması olabilir daha ne yapmam gerekiyo. Lafım yetkililere karşınızdaki insan sizde insansınız daha ötesi degilsiniz en azından 1 cevap yazsanız yeterli olacak. Daha önce nebulayı bırakıp eski adıyla olympus a geçme sebebim aynısıydı adminlerin yada her ne isimde adlandırılıyorsa o şahsiyetlerin ilgisizlikleri olympusta karsıma cıkmadı ama nebuladaki yetkililerin üst safhada artist olmaları.Herneyse bu olayın suanki durumla alakası yok. İstegim sadece insan yerine konulmak unutmayın sizde farklı degilsiniz...

Çevrimdışı Bora_

• # Yörünge Dışı
  • 1132
    • E-Posta
Ynt: Yetkililerin ilgisizliği
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2007, 23:16:47 »

1 hafta önce yetkililerden 3 kişiye mail attım Azreal e mail at yada pm at pm daha etkili
 dün foruma yazı yazdım ama hala birtek cevap yok.yok acc isminizi açık yazın durumu detaylı açıklayın falan filan birçok kez yazmıs olmama rağmen account ismi neonderon99 hesabım bloke oldu mesajı geliyo daha bunun nasıl bi detaylı acıklaması olabilir daha ne yapmam gerekiyo. Acc ismimi xxx karakter ismi yyy banlanma tarihi ttt tahmin ettiğim banlanma nedenim su : .... karakterim banlanırken evde veya bilmem nerdeydin. abc isimli staffla gorstum bu konu hakkı ve size yonlerdi . daha devam edeyim mi?
 Lafım yetkililere karşınızdaki insan sizde insansınız daha ötesi degilsiniz en azından 1 cevap yazsanız yeterli olacak. Daha önce nebulayı bırakıp eski adıyla olympus a geçme sebebim aynısıydı adminlerin yada her ne isimde adlandırılıyorsa o şahsiyetlerin ilgisizlikleri olympusta karsıma cıkmadı ama nebuladaki yetkililerin üst safhada artist olmaları.Herneyse bu olayın suanki durumla alakası yok. İstegim sadece insan yerine konulmak unutmayın sizde farklı degilsiniz...

sen artist değilsen kimse artistlik yapmaz. adam gibi sorununu yaz bekle.
Misal ben şimdi çok kızıp, "sokayım oyununuza da, klavyenize de, vs." diye bir başlasam

neonderon97

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2007, 23:25:18 »

sen artist değilsen kimse artistlik yapmaz. adam gibi sorununu yaz bekle.

Sende o artistlerden birisin sanırım yarana bastık herhalde birçok tanıdıgım insan nebula yönetiminin nasıl oldugunu bilir

neonderon97

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2007, 23:32:29 »
Banlanma degil 2 yıl önce oyunu bıraktım 2 yıl bekledi karakter ondan bloke olmus olabliir

Çevrimdışı Bora_

• # Yörünge Dışı
  • 1132
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2007, 23:40:44 »
tamam işte boyle tane tane ne biliyorsan anlat işte
ama sanmam beklediği için blocklandıgını sen bile bilmiyorsun neden blocklandıgını gm ler nerden bilrsin

kuyruk acısına gelince ewt ben gm yim aranızda dolaşıyorum ordan kuyruk acım var. Ya komik olma ne kuyruk acım olcak bende playerım sende bana ne yapabilirsin ki kuyruk acım olsun.
Misal ben şimdi çok kızıp, "sokayım oyununuza da, klavyenize de, vs." diye bir başlasam

Çevrimdışı Dreed Nuitari

• Yeni Üye
  • *
  • 49
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2007, 00:15:23 »
benimde 2 ay öncesine banlanan bi charm vardı.Quaresma'ya Senius'a Azrael'e mail attım.Halen bekliyorum..
Ban açılmıcaksa sölesinlerde ona göre yeniden char kasayım..

neonderon97

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 01 Temmuz 2007, 02:37:01 »
neyse yine oynamaya baslamadan maceramız biticek bayar bu muhabbetler